• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Sosievici Iulia
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Sosievici Iulia

Dr. Sosievici Iulia medic specialist obstetrica - ginecologie, colposcopie.

Dr. Sosievici Iulia medic specialist obstetrica - ginecologie, colposcopie.

obstetrica - ginecologie, colposcopie

obstetrica - ginecologie

maternitatea Bucur

Opinii utilizatori

toata aprecierea pt d-na doctor Sosievici
De Ionescu pe 17 Mai 2015

In urma cu foarte multi ani..undeva prin 1997-1998 am ramas insarcinata dupa ani de asteptare...din pacate la aproape 5 kuni sarcina a stagnat in evolutie, fatul murise de 2 saptamani si eu habar nu aveam pt ca nu erau simtome anormale. Racisem si m-am dus la control pt ca aveam de 1 zi o usoara sangerare...d-na doctor mi-a dat vestea dar m-a si salvat pt ca puteam sa fac septicemie. Un chiuretaj la aproape 5 luni nu e joaca..dar in toti acesti ani nu am avut nici-un el de probleme chiar daca nu am mai ramas insarcinata (probleme hormonale) sanatatea mea a fost ok. Multumesc d-na doctor!

Incredere maxima
De Iordache daniela pe 22 Aprilie 2014

In anul 2012 am nascut o fetita cu doamna Sosievici. Este un medic exccelent cu suflet mare. Recomand tuturor mamicilor sa nasca cu dansa. Multumesc, doamna doctor.

Medic extraordinar
De Ana pe 13 Februarie 2014

Am nascut in 2012 cu doamna doctor Sosievici Iulia si tot ce pot sa spun despre dansa este ca e un medic extraordinar.
O recomand cu cea mai mare incredere tuturor femeilor care isi doresc un medic bun, profesionist si de incredere.

Dr. Sosievici Iulia
De Calin mihaela pe 01 Martie 2011

Este un medic cu rar mai intalnesti in zilele noastre. In anul 1999 am pierdul o sarcina la 6 luni. Doamna doctor a fost aceea care m-a asigurat ca voi naste si copii. In anul 2001 am nascut cu doamna doctor Iulia Sosievici o fetita, iar acum dupa 10 ani voi naste din nou tot cu dansa. Tratamentele si supravegherea in timpul sarcinilor a fost facuta de dumneaei.
Am incredere deplina in acest medic.

Dr. Sosievici Iulia
De Ionica Popescu pe 05 Decembrie 2010

Demna de toata consideratia! Multumim doamna doctor!

Dr. Sosievici Iulia
De Oanap pe 06 Septembrie 2010

Medic cu experienta si destul de devotat muncii.

Dr. Sosievici Iulia
De Joanna pe 06 Septembrie 2010

Absolut ok.

Contact Dr. Sosievici Iulia

Adresa

Intre Girle, 10, Bucuresti, Sectorul 5

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.