• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Simu Rares
6 opinii
Medic:
homeopat
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Simu Rares

Dr. Simu Rares - imunolog, alergolog, homeopat. Autor al brevetului Metoda de tratament prin campuri electro-magnetice.

Dr. Simu Rares - imunolog, alergolog, homeopat. Autor al brevetului Metoda de tratament prin campuri electro-magnetice.

imunologie;
alergologie;
homeopatie;

Cabinet Apiestetic

marti - joi: 11:00 - 20:00

Opinii utilizatori

Va multumesc si va respect, domnule DR. RARES SIMU!
De Cristea pe 06 Iulie 2017

Revin, scriindu-i doamnei Alina, care si-a arata nemultumirea, aici.
Stimata doamna, faptul ca dvs, ati primit o schema de tratament pentru copil, si nu ati urmat-o, nu inseamna ca e vina medicului. In ceea ce priveste timpul pe care dr Simu il aloca pacientilor, cat si serviciile acestui centru privat de sanatate, sunt cu mult superioare fata de sistemul public de sanatate. Probabil, ca zona dvs. de incredere si comfort este acolo. Va repet, eu am urmat, intocmai, schema de tratament si baiatul meu S-A VINDECAT, deci, e cea mai buna dovada ca dr R Simu este un medic foarte bun si il recomand cu mare incredere. Multumesc!

Recomand dr rares Simu, specialist in imunologie clinica si alergologie, cu competente in homeopatie, apifitoterapie.
De Cristea pe 06 Iulie 2017

Dr. Rares Simu este un medic exceptional, cu inalta tinuta morala si profesionala, avand tratamente personalizate care ne pot schimba viata in bine. Ii multumesc, si ii sunt profund recunoscatoare, pentru tratamentul pe care i l-a recomandat fiului meu, vindecandu-l de o boala urata si suparatoare, si anume psoriasis. Va multumesc, doctore, va respect ! Celor care au probleme de sanatate si vor sa se trateze natural, le recomand sa se indrepte catre Centrul de Sanatate Armonia din Str Italiana, unde vor fi primiti cu multa omenie si tratati cu priceprere. Trebuie doar sa aiba rabdare, "miracolul" nu vine intr-o luna, doua. In cazul psoriazisului, vindecarea s-a produs cam in 9 luni. Faceti acest efort, aveti rabdare .. merita ! Garantat! LC

Dr. Simu Rares lasa muuult de dorit
De Alina pe 01 Mai 2017

Buna ziua! Mi.a fost recomandat acest medic ca fiind ceva gen ” Dumnezeu pe pamant” si am decis sa merg si eu la el cu copilul de 4 ani poate reusim sa combatem alergia cu care ne confruntam. Zis si facut ne.am programat cu muuult timp in prealabil si am pornit la drum (mentionez faptul ca suntem din afara localitatii si ne.a programat la ora 14.00 ora de somn a copilului insa am zis asta e pt binele lui mergem). Am ajuns la centrul Armonia cu 15 minute mai devreme si am asteptat in anticamera aceea sau ce e. Copilul deja obosit de pe drum nu mai avea rabdare. Intr.un final, cu ceva minute dupa ora 14.00 apare si doctorul care nu se sinchiseste sa salute (probabil a avut impresia ca suntem decor sau statui de ceara) si intra in cabinet. Dupa alte cateva minute de asteptare dupa niste pacienti care au intrat inaintea noastra vezi Doamne erau doar la control am intrat si noi in cabinet. I.am prezentat analizele facute copilului si uitandu.se peste ele, pe un ton ironic a inceput sa ma intrebe cum interpretez eu acele analize si unde este acea supusa alergie a copilului. Moment de blank total: nu stiam daca rade de mine sau am nimerit la camera ascunsa. In fine, ma adun si incerc sa.i explic despre diagnosticul pus de celalalt medic si sunt intrerupta de catre el spunandu.mi uitati.va si dumneavoastra si spuneti.mi unde este alergia. In tot acest timp nu se uita la copil cu atat mai putin sa.l consulte avand in vedere ca el este pacientul. Eu inca in soc. Nu stiam cum sa reactionez. E pe bune?? Intre timp ii suna tel si vorbeste nestingherit, fara sa se scuze, ca na vorbeste pe banii si timpul meu, si continua discutia:”doamna ce vedeti dumneavoastra aici? Unde este acea supusa alergie? (Pe bune??? Daca eu puteam interpreta aceste analize mai bateam drumul pana aici sa ascult parerea dumnealui??? Doar de dragul de a vedea Bucurestiul la o ora de varf???) In fine, ne.a dat o schema si ne.a chemat la control (bineinteles ca nu m.am mai dus nicaieri, a fost suficient ca am aruncat 200 lei pe un spectacol jalnic de circ). Inca ma intreb daca am nimerit in cabinetul unui medic sau era doar un clovn bine imbracat care avea grija de cabinet pana venea doctorul. Consternarea este imensa. Am fost la foarte multi medici de.a lungul anilor, dar ca asta nici unul. Decideti dumneavoastra daca poate fi numit medic!!!

Medic foarte bun
De Stefan pe 14 Octombrie 2015

Domnul doctor Rares Simu a tratat-o pe sotia mea de mastoza chistica ( chisturi la san). A fost un tratament de peste un an , timp in care domnul doctor si-a facut datoria pe deplin. Nu sta la povesti niciodata, raspunde la telefon ori de cate ori bolnavul are nevoie de un sfat. Este foarte ocupat si aceasta denota calitatile sale ca medic. Este un specialist extraordinar. Il recomand !

Nu ii pasa de oameni
De No name pe 19 Ianuarie 2015

Nu ii pasa de oameni, asta ar fi primul lucru pe care ar trebui sa il gasesti la un medic homeopat.

Nu am reusit sa obtin o consultatie pentru ca ma refuzat de fiecare data. Desi consultatia e cu plata, 200 ron, I s-a parut convenabil sa plece pentru ca nu mai avea consultatii pana la ora 7 cand urma eu sa ajung. Acest lucru il aflu cu 15 min inainte de consultatie.

Alta data am avut la 1.30 pentru ca puteam ajunge in pauza de masa.am stat pana la 2 jumate si nu m-a primit pentru ca intarziase si voia sa consulte alti oameni inaintea mea, desi aveam programare. I-am zis ca nu nai pot sta pentru ca sunt in pauza de masa si a ridicat din umeri. Inadmisibil.

Medic foarte bun
De Marin pe 05 Martie 2014

Este un medic foarte bun, il recomand cu incredere.

Contact Dr. Simu Rares

Adresa

C. A. Rosetti, 31, Bucuresti, Sectorul 2

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.