• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Simion Mircea
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Simion Mircea

Dr. Simion Mircea medic primar obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Grigoras.

Dr. Simion Mircea medic primar obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Grigoras.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Grigoras

marti: 16:00 - 20:00;
joi: 17:00 - 20:00;

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0256.455.770 / 0731.930.544

Opinii utilizatori

Doctorul Simion Mircea
De Ionela pe 02 Ianuarie 2018

Am nascut 2 fetite, prin cezariana, cu domnul dr. Simion Mircea. Un medic exceptional. Cu ambele sarcini am avut complicatii, iar domnul doctor s- a comportat foart bine. Cu ce- a de- a doua sarcina 4 medici mi- au spus ca bebelusului nu- i mai bate inima, dar domnul doctor m- a incurajat si mi- a spus ca nici vorba de asa ceva . Dupa operatia de cazariana venea zilnic sa ma viziteze. Un om deosebit si un bun profesionist.

Un medic exceptional
De Senevici Geanina pe 08 Iunie 2016

Un medic de nota 1000 un om dedicat meseriei,punand suflet in cea ce face.Respect domnului doctor si mii de multumiri

Un om exceptional
De Gogan maria pe 15 Ianuarie 2014

Am nascut la urgenta in ianuarie 2013 cu domnul doctor Simion, caci el s-a nimerit sa fie de garda. Am ajuns cu Smurd-ul la urgenta deoarece aveam o tensiune foarte foarte mare si dezvoltasem si Sindromul Help. Domnul doctor a avut grija de mine pana a revenit tensiunea la valori cat de cat normale si apoi am nascut prin cezariana un baiat de 2200gr, cu nota 2 caruia nimeni nu ia dat sanse ca va trai. Dupa cezariana la aproape 10 ore am facut iar o criza de tensiune si o hemoragie, iar am intrat in operatie, din cate mi s-a povestit apoi am facut si infarct in timpul operatiei, dar multumesc lui Dumnezeu ca a dat intelepciune doctorilor si m-au salvat. Acum sunt bine si eu si baiatul care a implinit un anisor, e mare, grasut, destept si mai ales sanatos. Doctorul Simion a venit si in timpul lui liber noaptea sa vada starea mea de sanatate ceea ce m-a facut sa cred ca e un medic dedicat, pune suflet in ceea ce face. Mii de multumiri.

Un doctor foarte bun
De Camelia pe 22 Iunie 2012

Am nascut natural c dansul si am fost foarte multumita. M-a avut sub observatie pe perioada sarcinii, totul a decurs normal, la fel si nasterea. A fost alaturi de mine chiar si in timpul travaliului. Dupa nastere, in spital, m-a vazut zilnic pt a se asigura ca totul este in regula. Eu si bebe am stat doar 2 zile in spital. Felicitari domnule doctor ca sunteti om.

Contact Dr. Simion Mircea

Adresa

Calea Sagului, 20, Timis, Timisoara

Telefon 0256.455.770 / 0731.930.544
Site centrulmedicalgrigoras.ro
Email office@centrulmedicalgrigoras.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.