• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Simedrea Voicu
21 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual
; centru medical

Dr. Simedrea Voicu

Dr. Simedrea Voicu, medic primar obstetrica - ginecologie, Timisoara.

Dr. Simedrea Voicu, medic primar obstetrica - ginecologie, Timisoara.

obstetrica - ginecologie;

obstetrica - ginecologie;

Clinica medicala Dr. Cioata;
CMI Dr. Simedrea, Timisoara;

luni: 15:30 - 20:00;
vineri: 16:00 - 20:00

Opinii utilizatori

Mi-a salvat viata!
De Alupoaei laura pe 25 Mai 2013

Cu aproximativ 5 ani in urma, acest medic mi-a salvat viata. Am strabatut 900 de km pentru a ajunge la el, intr-o stare critica. In zona in care locuiesc nu gasesti asa medici, buni specialisti si foarte omenosi. Acum pentru un control trebuie sa strabat iar cei 900 de km, dar merita. Stima si respect pentru dr. Simedrea Voicu!

Mesaj de apreciere
De Emilia ,,orsova pe 10 Septembrie 2012

Domnul Simedrea Voicu a fost un Dumnezeu pentru mine m-a ajutat si am reusit sa am pe aceasta lume tot ce mi-am dorit mai mult, un baietel. Ii multumesc mult, nu am cuvinte de multumire, este un om deosebit si respecta si vobeste foarte frumos. Rar, foarte rar mai sunt ca el in tara noastra, mai ales in Mehedinti unde te huiduesc cu tot felul de cuvinte urate. Tot respectu pentru Simedrea, bravo, sa va tina Dumnezeu tot asa.

Un om cu caracter
De Sighete georgiana pe 11 Februarie 2012

Incredere totala

Dr. Simedrea Voicu
De Radulea maria pe 24 Mai 2011

Un dr. extraordinar. Eu una nu pot decat sa-i multumesc pentru ceea ce a facut pentru mine.

Dr. Simedrea Voicu
De Ela pe 09 Februarie 2011

Am nascut doua fetite minunate cu dr. Simedrea, pe parcursul ambelor sarcini am fost la consultatii la dansul, e un medic de nota 10 care stie sa isi faca meseria. Dupa ce am nascut prima fetita am ramas cu o problema mai delicata si cu ajutorul dansului am rezolvat-o, prin tratament de aprox 2 ani, fara interventie desi se putea alege si calea aceasta, dansul a preferat sa fac tratament si m-a sustinut si incurajat tot timpul, dupa care am ramas din nou insarcinata, constantand ca sunt perfect sanatoasa, am pastrat sarcina si am nascut anul trecut in septembrie la clinica Athena pe cea de-a doua fetita. Sfatuiesc toate femeile si viitoarele mamici sa apeleze la acest medic minunat care iubeste viata, copii si implicit viata copiilor. Stima si respect.

Dr. Simedrea Voicu
De Adriana pe 08 Februarie 2011

Este un medic competent pe care il recomand tuturor femeilor care au vreo problema ginecologica. In Timisoara sunt multi medici care spun ca sunt specialisti si nu stiu absolut nimic, daca nu lasi fi cunoscut pe dr. Simedrea poate in ziua de azi nu as mai fi fost pe lumea aceasta. Mii de multumiri lui si la intreaga echipa de la spitalul Athena.

Dr. Simedrea Voicu
De Maria pe 07 Februarie 2011

Putin cam increzut, cu timpul limitat pentru paciente si cred eu ca uneori din dorinta de a excela mai da si pe langa. Atentie, nu e bine sa te risti cand e vorba de viata unui om!

Dr. Simedrea Voicu
De Lavinia Toma pe 13 Ianuarie 2011

Un om de milioane,un om cu experienta care e facut pentru asa ceva, efectiv isi iubeste meseria se dedica ei indiferent de ora sau zi (cand eu am nascut-o pe fetita mea afara ningea iar dansul a ajuns in cel mai scurt timp posibil)pt a da nastere unei vieti(pe aceasta cale va multumesc mult).

Dr. Simedrea Voicu
De Ioana pe 05 Decembrie 2010

E cel mai tare! Il iubesc!

Dr. Simedrea Voicu
De Cezara pe 26 Iunie 2010

Este un medic de nota 10 si un om extrordinar. Am adus pe lume o minune de fetita foarte usor si amintirea nasterii a ramas una placuta numai datorita lui. Pe langa experienta, comunicarea cu pacienta e foarte importanta - in special in acele momente. Pentru mine, ajutorul moral care mi l-a oferit a insemnat totul. Multumesc.

Contact Dr. Simedrea Voicu

Adresa

Independentei, 15, Timis, Timisoara

Reper CMI Liviu Rebreanu nr. 134/A
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.