• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Serban Mariana
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Serban Mariana

Dr. Serban Mariana medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Serban Mariana medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Spitalul Clinic de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.319.3051 / 021.319.3030

Opinii utilizatori

Dr. Serban Mariana
De Anton maria pe 18 Martie 2011

Multumesc pentru tot ce a facut pentru mine m-a operat de cancer col uterin, chist la san, ma simt foarte bine toata viata osa ma rog pentru sanatatea dansei, care aveti probleme mergi la dansa si nu veti regreta.

Dr. Serban Mariana
De NUTY pe 31 Ianuarie 2011

Super buna! Datorita doamnei doctor traiesc. Multumesc pentru tot ce a facut pentu mine.

Dr. Serban Mariana
De Maria pe 07 Ianuarie 2011

Multumesc Dr. Serban Mariana care ma operat histerectomie radicala in urma cu 6 luni este un super om care ayeti nevoie de dansa vo recomand cu caldura o gasiti la spitalu carol davila sectia ginecologie este un medic cald bland cum rareori gasesti in zile noastre cele care aveti probleme cautatio si nu veti regreta nota 20 din partea mea.

Contact Dr. Serban Mariana

Adresa

Mircea Vulcanescu, 88, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.319.3051 / 021.319.3030
Site www.scumc.ro
Email rel_publice@scumc.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.