• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Serban Elisabeta
11 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Serban Elisabeta

Dr. Serban Elisabeta, medic obstetrica-ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei Galati.

Dr. Serban Elisabeta, medic obstetrica-ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei Galati.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei Galati

Opinii utilizatori

Nu recomand
De Gabi pe 26 Octombrie 2016

O doctorita neserioasa pe care nu o recomand .

comportament execrabil
De Di pe 23 Aprilie 2016

Nu as recomanda acest medic nici la cel mai mare dusman al meu.

Un medic de apreciat
De Lungu geanina pe 27 Decembrie 2013

Eu sunt o graviduta sub supravegherea doamnei doctor Serban, fiind la primul copil exista teama, dar doamna doctor avea mereu cuvintele potrivite sa ma incurajeze si orice problema aveam doamna doctor, m-a ajutat sa o depasesc cu bine.

O doctorita de nota 10
De Mirca dana pe 20 Septembrie 2013

Cea mai buna doctorita din lume. Ii sunt datoare pentru ca mi-a salvat viata.

Dr. Serban Elisabeta
De Adicris pe 09 Mai 2013

Buna! Ai cumva nr. de telefon al doamnei doctor? Stii cumva daca o pot gasi si undeva la privat? Multumesc!

Un super om
De Ely pe 29 Martie 2012

Doamna dr. Serban este definitia profesionalismului, a daruirii si a respectului pentru viata celor care isi pun spranta in mainile ei. Este un adevarat medic, este un om de onoare. Merita tot respectul cuvenit unui erou, si nu sunt doar vorbe. Daruirea si implicarea domniei sale a facut sa se ridice din gheara mortii un copil, o fata de 21 de ani, pe care neglijenta si ignoranta unor alti "medici" o aruncasera in aceasta limita nespus de transparenta. Domnia sa, prin profesionalismul, implicarea si daruirea sa a facut diferenta dintre viata si moarte. Ma inclin in fata Domniei Voastre, Stimata Doamna Doctor. Eu sunt un "copil" alintat pe care Domnia sa l-a vindecat. Dar minunile adevarate le savarseste la spital, in sala de nasteri si in sala de operatii. Jos palaria, unei asemenea Doamne.

Dr. Serban Elisabeta
De Buruiana denisa izabela pe 16 Ianuarie 2012

Este un medic foarte bun, cat am stat in spital ea s-a ocupat de mine, venea in 5 - 5 minute si ma intreba daca am nevoie de ceva. Dumnezeu sa o binecuvanteze, si sa-i de-a multa sanatate, putere de munca.

Dr. Serban Elisabeta
De Adriana ghiorghita pe 02 Februarie 2011

E un medic foarte bun, baietel meu il am datorita ei, am stat internata 3 luni in spital si am fost tratata super bine. Ii sunt datoare toata viata mea ca ma ajutat sa am ce mi-am dorit.

Dr. Serban Elisabeta
De Gabi pe 27 Octombrie 2010

E o super doctor. Vine si noaptea de acasa pentru pacientii ei.

Dr. Serban Elisabeta
De Stefansteliana pe 03 Iulie 2010

Draga mea Andreea, de tine a avut grija Dumnezeu, tot ce pot spune este ca ai avut mare noroc!

Contact Dr. Serban Elisabeta

Adresa

Brailei, 177, Galati, Galati

Site www.spitalulurgentagalati.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.