• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Septimia Maxim
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Septimia Maxim

Dr. Septimia Maxim medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare.

Dr. Septimia Maxim medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare.

obstetrica - ginecologie

Obstetrica - Ginecologie I

Spitalul Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare

Opinii utilizatori

Dr. Maxim
De Cris pe 28 Octombrie 2015

Buna . Si eu am nascut cu Dr. Septimia Maxim si sunt fff nemultumita . M-a cusut si pe mine cu fire normale si ma trezesc ca dupa 5 luni nu ma vindecasem pt ca domna grabita nu m-a anuntat cu ce fire m-a cusut . Astepta bani si nu se uita la tine fara bani . M-a tot certat cand am nascut cu ea sa nu strig dar cine poate tacea in acele momente . Se pare ca dansa nu stie ce e o nastere. Am vrut sa o reclam dar Dr. Costin Bogdan de la Euromedica nu a vrut sa imi de-a dovezi ca mi-a scos firele dupa 5luni .

Buna ziua si eu am nascut cu Doamna Doctor Septimia parerea mea despre dansa e ca e o doctorita foarte buna.Daca o sa mai am un copil tot cu ea o sa nasc.
De Petrovan ancuta pe 31 Iulie 2015

eu pe timpul primei sarcini tot la ea am umblat si sa comportat foarte frumos cu mine.

Dr. Septimia Maxim
De Vio pe 16 Octombrie 2013

Nu prea cred ce spui. Eu merg la ea de mult timp si este o persoana de admirat si chiar nu asteapta bani, numai costul consultatiei. Daca nu ai fost multumita, trebuia sa renunti.

Unde are cabinet?
De Camelia pe 27 Aprilie 2012

Buna. Stie cineva unde are dansa cabinet? Doresc sa ma vada pentru un consult, rog mult un raspuns.

Dr. Septimia Maxim
De Ely pe 16 Noiembrie 2011

O "doctorita" superficila, nu comunica cu pacienti fara bani, te lasa sa ghicesti ce ti-a facut si dupa care sa afli ca te poti infecta, cum a fost si cazul meu. Am nascut cu ea( fiind de garda intr-o seara) si nu m-a anunta ca uterul mi l-a cusut cu fire normale, lucru care nu trebuie sa-l iuti ca medic. Dupa 4 luni de la nastere aflu ca mai am fire de scos. Puteam sa fac o infectie mare si sa raman fara uter, dar cu ajutorul lui Dumnezeu am scapat cu bine.

Dr. Septimia Maxim
De Simona pe 06 Mai 2011

O doctorita si o femeie deosebita si o buna profesionista. Daca voi mai avea un copil, tot pe ea o aleg ca doctor.

Dr. Septimia Maxim
De Valentina pe 09 Martie 2011

Datorita dansei am un baietel frumos si sanatos.

Dr. Septimia Maxim
De Alina pe 17 Februarie 2011

O doctorita foarte buna si calma.

Contact Dr. Septimia Maxim

Adresa

George Cosbuc, 31, Maramures, Baia Mare

Site www.spitaljbm.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.