• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Secara Dan Ioan
19 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Secara Dan Ioan

Dr. Secara Dan Ioan medic primar obstetrica ginecologie, competente in planificare familiala, echografie ginecologica, colposcopie si citodiagnostic, tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata.

Dr. Secara Dan Ioan medic primar obstetrica ginecologie, competente in planificare familiala, echografie ginecologica, colposcopie si citodiagnostic, tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata.

competente in planificare familiala, ecografie ginecologica, colposcopie si citodiagnostic, tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata

sectia clinica obstetrica ginecologie II

Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

Opinii utilizatori

Nu il voi recomanda niciodata!
De Dda pe 10 Noiembrie 2017

Am nascut si eu, din pacate, cu dr. Secara in 2004. Mi l-a recomandat o prietena ca fiind un medic de exceptie. Din fericire am avut o sarcina si o nastere usoara. Dr Secara este extrem de jignitor. La o zi dupa nastere mi-a cerut bani pe fata in conditiile in care mai era o doctora cu el la vizita. M-am simtit f prost fiindca eram ,,pregatita“ si l-am scos afara. A luat plicul si a plecat fara un multumesc! Din fericire al 2lea copil l-am nascut la Elias in conditii umane!

Groaznic
De Ligia pe 04 Octombrie 2017

Exact precum dra. Francesca am fost la clinica domnului dr. pentru un control de rutină, anual + un control mamar și am plecat de acolo cu aceleași traume emoționale. Ca orice om, am fost la destui medici pentru controale de rutină însă ce am pățit la acest "domn doctor", nu am mai pățit niciodată. E drept, dacă citeam comentariile despre dânsul înainte de a merge, și nu urmam orbește recomandarea unei colege, nu mai ajungeam să fiu atât de afectată. De obicei nu las comentarii, însă, m-am gândit să nu mai treacă și alte femei prin ce am trecut eu. Am fost cu bilet de trimitere, clinica având contract cu casa de asigurări. Clinica este într-o zona de fițe, arată foarte bine și atât. În cadrul anamnezei m-a intrebat dacă am facut vaccin împotriva HPV sau nu știu ce genotipare care spune el, costă foarte mult, era ca și o recomandare. În decursul actului medical m-a întrebat în mod insistent și inutil de probabilitatea de a avea un copil, în curând, vorbind despre setul de analize pt preconcepție pachete, costuri – asta în condițiile în care nu venisem pentru așa ceva și nici nu intenționam în viitorul apropiat. La examenul clinic a fost extrem de brutal, considerând la fel ca la dra. Francesca că, am problemă la o trompă - din cauza unei inflamații despre care îl informasem eu în prealabil (dar care nu mai este de actualitate) + a unei presupuse anexite - apăsându-mă într-o parte agresiv și prelungit în condițiile în care i-am spus ca mă doare și chiar am avut reflexul de a mă trage înapoi vazând că, continuă insistent să apese agresiv. A avut totodată și nenumarate comentarii inoportune și care nu-și aveau rostul sau sensul în actul medical. Nu mai spun de ce atitudine nepotrivită cum nu am mai vazut la niciun cadru medical pâna acum. Fiind în a 5-a zi de ciclu, nu a putut să-mi recolteze programându-ma ulterior. La cât de agresiv a fost examenul clinic nu vreau să mă gândesc în ce fel mi-ar fi efectuat recoltarea. În concluzie, eu nici măcar medical nu am încredere în acest om și nu reușesc să înțeleg cum pot exista asemenea cadre medicale sau care este raționamentul lor în momentul în care își bat joc de un act medical în condițiile în care nu te duci la medic sa pleci cu o trauma de acolo…

de evitat
De Francesca pe 04 Noiembrie 2016

Am fost la clinica domnului dr pentru un control de rutina, dar am plecat cu traume emotionale de acolo. Pe langa faptul ca nu credea ca sanii mei au fost la fel toata viata (ii considera lasati, desi am 23 de ani, si as putea categoric sa il contrazic), ma tot intreba daca am fost grasa sau insarcinata.
Dupa comentariile cu legatura la sani, a inceput cu cele legate de trompe, dansul considera ca am avut o anexita si acum trompa mea era putin functionala, la examenul aparatului genital a fost brutal, voia sa imi dovedeasca ca am avut o anexita si tragea in diferite parti, pentru citez : a-mi arata adevarata durere.
Crunt, groaznic, nici medical nu pot spune ca am incredere in ce a spus, pentru binele vostru, evitati-l.

Un medic de ocolit!
De Olaru pe 27 Noiembrie 2014

Pana la urma toate greselile, erorile lui, vor fi recunoscute si penalizate. Sunt foarte multe femei care pot depune marturie despre experientele traite in urme urmaririi si nasterii cu acest personaj. Pentru cele care inca au incredere in el, mesajele postate pe internet, de multe ori contradictorii, trebuie sa le dea de gandit.

Sarcini normale, urmarite, copii doriti, incheiate cu drame, cu infirmitati, cu suferinte cumplite, trebuie sa dea de gandit! Nimeni nu-si pierde timpul sa scrie baliverne despre Secara!

Tot ce se scrie este adevarat si nu reprezinta decat o vaga imagine despre ceea ce a provocat acest om! Normal, sunt si cazuri fericite!

Pacatul este ca nenorocirea nu trebuie sa se produca decat o data. Cele care il aleg ca doctor, ar trebui sa se gandeasca de doua ori. Tuturor medicilor li se intampla sa aiba si cazuri grave, sa apara situatii neprevazute, dar la acest Secara, sunt multe! Mult prea multe!

Dr. Secara Dan Ioan
De Bianca Ciolan pe 07 Iulie 2014

Am revenit sa va spun ca acestui doctor i-am facut dosar trimis catre colegiul medicilor> in urma reclamatiei la colegiul medicilor am primit raspuns ca acest caz a fost analizat de prima comisie, care a redirectionat cazul catre consiliu, pentru a se stabili sanctiunea.

Histerectomie subtotala
De SILVIA TUDOSE pe 26 Ianuarie 2014

Am fost operata de domnul dr. Secara avand fibrom uterin, am fost foarte multumita mi-a acordat multa atentie, desi onorariu a fost mic. Pentru mine este un om de nota 10.

Dr. Secara Dan Ioan
De Bianca Ciolan pe 27 August 2013

Buna,

Dupa 32 saptamani de sarcina supravegheata de Dr Secara am decis sa mai consult si alt doctor, asta pentru ca aveam un polihidramnios (lichid in exces), indicele de lichid ajunsese la 37 (maximul e 24) si doctorul inca spunea ca nu e nimic grav, apoi mi-a recomandat niste pastile care erau contraindicate in trim 2-3, motivand ca fac mai putin rau decat lichidul..nu a fost convinsa de explicatiile lui si mi-am facut programare la Dr Iosup. La 32 saptamani,la dupa 2 zile dupa ce fusesem la consult la Secara (morfologia de trim 3) am ajuns la Dr. Iosup la ecografie (tot morfofetala). In timpul ecografii am vazut doctorul ca tot ofteaza, se incrunta si imi spune" copilul are o malformatie foarte complexa cardica, incompatibila cu viata". Am fugit, am fost la dr. Secara si el m-a pus iar la ecograf si mi-a spus ca lui nu i se pare nimic in neregula dar imi poate recomanda un doctor mai bun, dar fara sa ma ajute sa ajung la acest doctor, am avut noroc ca l-am gasit la Regina Maria si am putut sa imi fac programare pe a doua zi. Dr Rahimian, dupa doar 5 minute de ecografie mi-a spus la fel, e o malformatie foarte complexa, incompatibila cu viata, fara sa existe vreo sansa de operatie. Dupa acest diagnostic am fost iar la Secara, el ne trimisese aici, si nici macar acum nu recunostea ca bebelusul are vreo problema, a spus pana la urma ca parca e ceva, dar nu pare asa grav..Ca sa intelegeti, copilul meu avea o jumatate de inima, inima fiind pe parte dreapta, fara vasele mari importante (fara aorta pulmonara), era mai mult o singura camera fara a avea forma normala a unei inimi. Apoi acest "doctor" daca se mai poate numi asa, mi-a spus ca se va interesa sa trimitem analizele undeva in afara sa mai primim un diagnostic, poate gasim o clinica unde se poate face ceva, chit ca el tot sustinea ca nu crede ca e nimic in neregula si sa asteptam pana la nastere si vedem atunci. Dupa acest raspuns am mai fost la multi doctor, cei mai buni din Bucuresti care mi-au pus acelas diagnostic ca si Dr Iosup si ca si Dr Rahimian, toti doctori m-au intrebat "dar nu v-a supravegheat nimeni sarcina? aceasta maformatie trebuia fi vazuta la 22 saptamani", Am nascut cu Dr Rahimian, cu 5 zile in urma, diagnosticul s-a confirmat si bebelusul a trait 2 ore. De cand am fost ultima data la Secara a trecut o luna jumate si el nu a mai dat nici un telefon, nici adresele promise, nici macar un mesaj sa ma intrebe cum ma simt, dupa 8 luni in care mi-a supravegheat sarcina. Din pacate este o poveste foarte adevarata, numele meu este real si daca vreti sa ma contactati pe mail adresa este : prenumele, punct si apoi numele pe gmail.com. Ne-a nenorocit, sa iti vezi copilul mort dupa ce 8 luni a fost totul in regula, va rog, nu va mai incredeti in orice doctor, consultati macar 2-3 pareri daca nu puteti ajunge la un dr. specialist in ecografii

Dr. Secara Dan Ioan
De Ioana pe 03 Mai 2013

Si eu am nascut cu dansul, plus o alta operatie, am fost si la Regina Maria, si la Cantacuzino in grija lui. In ambele situatii tot nota 10. Eu il recomand.

Dr. Secara Dan Ioan
De Ioana pe 14 Februarie 2013

Am nascut cu dr. Secara la spitalul Ioan Cantacuzino si am trecut prin niste momente groaznice de credeam ca nu o sa mai scapam in regula, nici eu si nici micutul meu. In momentul in care i-am spus ca doresc sa nasc normal in situatia in care se putea, acest dr. Secara Dan devenise arogant si indiferent lasandu-ma sa ma chinui de la ora 10 dimineata pana la 22;00 si in momentul in care a avut loc nasterea in sine se asezase cu bustul gol in fata mea pentru a ma "ajuta" sa nasc. Nu apucasem sa-i dau plicul cu bani insa i l-am dat a 2-a zi si vazand cati bani sunt, nemultumit fiind, m-a mutat din rezerva in care stateam intr-un salon infect, si multe alte momente de groaza. Cu mana pe inima, va sfatuiesc sa-l evitati.

Super doctor
De Daniela pe 04 Ianuarie 2013

Am nascut doi copii cu dr. Secara este un doctor foarte bun, direct si un om deosebit!

Contact Dr. Secara Dan Ioan

Adresa

Ion Movila, 5-7, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitalul-cantacuzino.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.