• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Sbarciu Mihaila
11 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Sbarciu Mihaila

Dr. Sbarciu Mihaila, medic obstetrica-ginecologie, Cluj-Napoca.

Dr. Sbarciu Mihaila, medic obstetrica-ginecologie, Cluj-Napoca.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie

Spitalul Stanca din Cluj-Napoca, Cluj;

Opinii utilizatori

diagnostician
De Aura pe 27 Iunie 2017

Cum este ca si diagnostician. A avut cineva probleme rezolvate de dansul? Mie aproape mi s-a oprit ciclul. Am scurgere o zi foarte putin apoi doar maro cca.6-7 zile cand era normal. Sunt preocupata dar as vrea un medic priceput. Unde am fost mi s-a spus ca nu sunt probleme.

parere
De Anca a pe 02 Februarie 2013

am nascut in iunie 2004 cu acest medic. nu vreau sa va speri dar sunt complet dezamagita, mi-a provocat nasterea desi nu trebuia, mai aveam 2-3 saptamini pina sa nasc, eu initial m-am dus la kontrol si nu sa nasc dar odata ajunsa acolo mi-au rupt apa etc. fetita a suferit la nastere a luat nota mica s-a asfixiat si in ziua de azi muncim ca sa o recuperam.mi-a fost recomandat acest medic dar eu trecand prin aceasta experienta urata eu nu-l recomand. am fost urmarita de dansul cu sarcina si inclusiv nasterea dar m-a dezamagit. nici nu mai vreau sa aud de dansul.
in decembrie 2012 am nascut cea de-a 2-a fetita sanatoasa datorita unui colectiv minunat de la clinica ginecologie 1.

Dr. Sbarciu Mihaila
De Emy pe 31 Ianuarie 2011

Si eu am nascut cu dr. Sbarciu, este un medic foarte bun. Vi-l recomand.

nu cred
De Burca anca pe 14 Ianuarie 2011

eu am nascut 2 copii cu dn-ul dr.
la prima sarcina era de garda cind am intrat in travaliu-nu stiam

la a doua sarcina, cand am aj la clinica -era un alt medic de garda . de cind am fost intrebata la ce medic sunt in evidenta (-la internare , dupa consult pana sa ma cobor de pe masa dr .era acolo )-eu nici acum nu stiu nr .tel al dr.
cand am avut nevoie si l-am cautat la clinica pt alte cunostinte , sau probleme personale nu am fost refuzata.

Dr. Sbarciu Mihaila
De BURCA ANCA pe 14 Ianuarie 2011

Multi copii frumosi si sanatosi multa sanatate tuturor femeilor!

Dr. Sbarciu Mihaila
De Oana pe 13 Ianuarie 2011

Si eu am nascut cu dr Sbarciu in decembrie si s-a comportat exemplar. A stat cu mine tot travaliul pt ca era de garda, m-a incurajat si mai mult a lasat-o pe mama sa stea cu mine in sala de travaliu. Nastrea a decurs foarte si datorita lui pentru ca a fost foarte comunicativ si mi-a dat incredere.

Spitalul Stanca dupa parerea mea este un spital foarte bun avand in vedere ca e de stat. Eu nu am cheltuit mai mult de 1000 RON cu totul si toata lumea s-a comportat ok. Toti banii i-am dat dupa si nimeni nu a asteptat darul. Normal ca poti sa dai zeci de milioane daca vrei, dar poti da si mai putin si sa ai parte de un tratament ok. Nu am dat nici un ban la asistente si nu mi-a cerut nimeni nimic. Din contra am facut febra laptelui si a stat asistenta si m-a muls la 1 noaptea si nu a vrut sa imi ia nimic.Eu recomand cu tarie atat spitalul Stanca cat si doctorul Sbarciu.

Dr. Sbarciu Mihaila
De Lucia pe 04 Ianuarie 2011

Eu am nascut cu dr. Sbarciu si s-a purtat exemplar, ba mai mult am nascut la 2 noaptea si a venit fara nici o problema. Dupa parerea mea este un medic foarte bun.

Dr. Sbarciu Mihaila
De Carmen pe 25 Iulie 2010

Sunt o mamica din Aiud cu un bebe de 4 ani. Dr. Sbarciu nu a venit nici la mine cand l-am sunat. Stia care e data nasterii si ulterior mi-a zis ca n-a auzit telefonul de caini.

Am scris sa nu patiti ce am patit si eu si alte mamici din cate se vede si am mai auzit. Eu n-am stiu si am regretat ziua in care l-am ales ca medic.

Dr. Sbarciu Mihaila
De Ramona pe 25 Iulie 2010

Dr. Sbarciu Mihaila este un doctor extrem de comod. Trebuia sa nasc cu el si nu a binevoit sa imi raspunda la telefon toata noaptea. Am nascut cu medicul de garda. A fost groaznic. M-a lasat sa ma chinui sa ma rup toata. Am lesinat de 2 ori pana sa imi vad copilul. Stanca e un spital cu medici neprofesionisti. Am cotizat cat la privat. 400 RON neonatolog, 250 Euro la medicul de garda (degeaba), 150 RON moasa, si cate 10 RON la asistente sa imi spele copilul sau sa imi deschida usa (inchisa pt vizitatori). Nu-l recomand nimanui pe Sabrciu Mihaila. Nici nu pot sa-i spun "domnul" ca un domn nu lasa o femeie in chinuri.

Dr. Sbarciu Mihaila
De Sce76 pe 02 Iunie 2010

Este medicul meu de 5 ani, am nascut o fetita in 2007, cu cezariana, cu acest om deosebit. Acum am 21 de saptamani si ne vedem din nou, periodic. Da, este foarte solicitat, iar faptul ca se trece peste programari, se datoreaza faptului ca, lucrand si la Stanca, nasterile si urgentele nefiind planificate, ii deranjeaza planificarile de la privat. Asta, pentru ca nu neglijeaza nici pacientele care merg "la stat", nefiind profesinist numai pentru cele de la "cu plata". Poate ar trebui sa fim mai toleranti unii cu altii. Ar ajuta mai mult, decat sa aruncam cu piatra sau sa etichetam. Oricum, toata lumea are dreptul la o parere, fie ea obiectiva sau nu.

Contact Dr. Sbarciu Mihaila

Adresa

21 Decembrie 1989, 57, Cluj, Cluj Napoca

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.