• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Saptefrati Mariana
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; centru medical

Dr. Saptefrati Mariana

Dr. Saptefrati Mariana medic obstetrica ginecologie, Prosana Medical Center.

Dr. Saptefrati Mariana medic obstetrica ginecologie, Prosana Medical Center.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Prosana Medical Center

program centru medical:
luni - vineri: 08:30 - 20:30;
sambata: 08:30 - 13:00

Opinii utilizatori

eco la dna dr 2 ani la rand,si nu mi`a mentionat polipul endometrial
De Elena pe 27 Martie 2017

Initial am fost foarte multumita de modul in care mi`a explicat,de rabdarea de care a dat dovada ca medic. INSA ! in 2015, am fost la dansa pt control de rutina anual (eco,papanicolau,etc), in 2016 la fel,aceeasi poveste. 2 ani la rand dansa mi`a spus ca totul este in regula,ca nu am nimic, eco este bun,ovarele sunt okxtestele sunt bune.. Bun, toate bune si frumoase, desi aveam unele mici sangerari intre menstre cand si cand,a zis ca e posibil sa fie o dereglare hormonala sau de la stres,la recomandarea dansei in 2016 am fost la un endocrinolog ales de mine. In 2017,mai exact acum o luna, am schimbat medicul ginecolog. De ce ? Pt simplul fapt ca simptomele mele se tot agravau, acum nu mai aveam pete din cand in cand, ci sangerari intre menstre. si nu era ok clar. In urma testului eco am aflat cu stupoare cum ca as avea un polip endometrial,destul de maricel pt dezvoltarea lui intr`un singur an(2cm), stiind ca in 2016 totul era ok si nu aveam nimic Fiind atat de mare a trebuit sa fac chiuretaj uterin biopsic( mentionez ca nu am suferit nici un fel de chiuretaj pana acum),si ca sa aflu ca acel polip era mai mare decat se arata la eco. Ce legatura au anii 2015,2016 cu 2017 ? Simplu, am adus eco din acei ani dnei Dr la care am fost acum,si in acele eco se vede clar polipul. Problema? Dna Dr Saptefrati nici nu mi`a zis de existenta acelui polip. NU MI`A ZIS ca il am ! MI`A SPUS CA TOTUL ESTE IN REGULA si ca NU AM nimic desi in eco se vede clar acel polip ! Sfatul meu ? Daca ea nu a stiut sa imi spuna mie la eco ca am un polip endometrial cand daca te uiti la el se si se vede (asta dupa ce l`am descoperit in 2017)ce incredere mai exista in acest medic ? Pt ce isi face dansa meseria ? sau mai bine zis CUM ? Putea sa fie cu totul altceva mai grav de atat si ea iti spunea ca e totul in regula .. ? Asa ca sfatul meu schimbati`va medicul daca vreti sa fiti sigure ca totul e in regula. Si nu, acest coment nu este postat pt o reclama proasta, ci este postat pt a trage un semnal de alarma privind competentele dansei ca medic.

Multumim d-na dr.
De Simona pe 31 Octombrie 2016

Sunt o mamica in devenire si merg la d-na dr. Saptefrati Mariana... O evolutie buna, avem 24 saptamani si vreau sa spun ca sunt onorata ca am fost printre primele paciente la noul cabinet al d-nei dr. din Ovidiu, totul nou preturi acceptabile si servicii de calitate. Recomand tuturor burticilor o sarcina usoara si multa sanatate bebitilor, mamicilor si celor ce-i inconjoara. Am uitat sa mentionez, intentionez sa nasc la Isis, m-a invitat d-na dr. si mi-a placut mult. Pupici.

Multumiri doamnei doctor...
De Rebeca Istrat pe 06 Octombrie 2016

Toata stima si multumirile de rigoare doamnei dr. Saptefrati Mariana. Cu ajutorul dansei am adus pe lume o minunatie de fetita (Ana-Maria 04.10.2016). Am nascut la Spitalul Isis (cezariana), 3500gr. NOTA 10. Conditii bune, tratament bun si inainte de toate un doctor pe masura asteptarilor mele. D-na doctor mi-a urmarit toata sarcina si s-a comportat de fiecare data cu multa rabdare, professionalism si omenie. O recomand tuturor mamicilor in devenire.

Multumiri!
De Mihaela Manu pe 23 Februarie 2015

Vreau sa-i multumesc dr. Saptefrati Mariana pentru ca m-a ajutat sa aduc pe lume cea mai scumpa si dulce fiinta a mea, Ana-Maria. Am nascut pe 19.01.2015 la Spitalul Isis. Conditii excelente, o recomand cu toata increderea. E cel mai bun medic pe care l-am intalnit vreodata.

Intrebare
De Patrascu alina pe 06 Mai 2012

Am auzit foate multe cuvinte de lauda la adresa doamnei doctor Dr. Saptefrati Mariana si m-ar interesa sa stiu daca asista la nastere si in spitalul mare Constanta?

Dr. Saptefrati Mariana
De MARCU MADALINA pe 19 Ianuarie 2012

Eu am nascut cu Dr. Saptefrati Mariana si sunt foarte multumita de dansa. S-a purtat foarte frumos cu mine. Venea mereu la mine si ma intreba ce fac, cum ma simt.

Despre impresia generala
De IuliaCristina pe 09 Ianuarie 2012

Tin sa mentionez ca evaluarea precedenta de 20% (impresie generala, disponibilitate, comunicare, eficienta...etc) se datoreaza faptului ca nu am avut placerea sa o intalnesc pe doamna doctor deci nu pot avea inca o opinie. Promit sa revin cu impresia generala ulterior.

Medic bun
De IuliaCristina pe 09 Ianuarie 2012

Buna burtici! Eu inca nu am ales un doctor care sa ma supravegheze pe parcursul sarcinii, insa a venit momentul si nu stiu pe cine sa aleg (ma intereseaza in mod special tipul de om, felul in care se raporteaza la pacient, profesionalismul si nu in ultimul rand tariful practicat.) Ce parere aveti de doamna doctor Saptefrati?

Dr. Saptefrati Mariana
De Alexandra pe 10 Ianuarie 2011

Buna, Nico. Am si eu trei luni si inca nu sunt hotarata la ce doctor sa ma duc. Ce poti sa imi spui despre doamna doctor?

Dr. Saptefrati Mariana
De Nıco pe 04 Decembrie 2010

Este un om cu suflet mare am nascut cu dumneai pe 27.02.2010 prın cezarıana un baıetel de 2800 kg sı a fost ok. Va pup Nico.

Contact Dr. Saptefrati Mariana

Adresa

Ion Ratiu, 113, Constanta, Constanta

Site www.prosanacenter.eu
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.