• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Samarghitan Ioan
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Samarghitan Ioan

Dr. Samarghitan Ioan, medic primar obstetrica-ginecologie, Mures.

Dr. Samarghitan Ioan, medic primar obstetrica-ginecologie, Mures.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Tg. Mures;

Opinii utilizatori

Multumiri domnului doctor
De Ramo pe 29 Decembrie 2014

Nu stiu cum s-a putut intampla asa ceva. Tot ce pot sa spun e ca eu si fetita mea care acum are aproape 3 anisori traim datorita bunului domn doctor. Asadar ii sunt extrem de recunoscatoare. Este un medic extraordinar care stie ce face si asadar isi cunoaste bine meseria.

Dr. Samarghitan Ioan
De Gabriela pe 27 Mai 2011

Eram la cluj la urgenta cu trompa uterina proaspat rupta de la o sarcina extrauterina
am refuzat internarea si m-am dus la mures fiind mai aproape de casa acolo, acest domn doctor m-a trimis acasa cu recomandarea "comprese" desi aveam recomandarea spre operatie de urgenta de la cj, dureri incredibile, burtica efectiva de la hemoragia interna. Norocul meu a fost o tanara rezidenta care a insistat sa ma plimbe putin pe sectie iar dupa juma de ora s-a schimbat medicul de garda care cand m-a vazut m-a bagat repede in sala de operatia. Acum am multumesc lui Dumnezeu, o burtica de 28 saptamani, si pt am recomandarea sa nasc la spital(sarcina cu risc)iar ginec la care merg mi-a explicat ca nu are cum sa-mi garanteze prezenta la nastere. Mi-am spus ca o sa iau planificarea pe luna august cand tre sa nasc, iar daca or sa ma ia durerile cand e de servici acest domn o sa mai stau cuminte acasa. N-am avut altele de-a face cu ginecologia mures dar daca stiti inconveniente despre alti medici de la spital va rog spuneti-mi si mie ca sa fiu pregatita.

Dr. Samarghitan Ioan
De Gianina pe 01 Septembrie 2010

Am fost internata in spital si mi-a sistat tratamentul pt. ca nu i-am dat nici un ban, iar la cabinet la el la particular dupa ce mi-a facut eco mi-a zis ca nu poate sa-mi faca analize sa vin in alta zi (eu nu eram din Tg. Mures).

Contact Dr. Samarghitan Ioan

Adresa

Gheorghe Marinescu, 50, Mures, Tirgu Mures

Telefon 0265.212344
Site www.spitalmures.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.