• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Rugina Gheorghe
16 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Rugina Gheorghe

Dr. Rugina Gheorghe, medic obstetrica-ginecologie, Piatra Neamt.

Dr. Rugina Gheorghe, medic obstetrica-ginecologie, Piatra Neamt.

Obstetrica-ginecologie;

Ginecologie;

CMI Obstetrica-Ginecologie Dr. Gheorghe Rugina, Piatra Neamt;
Spitalul Judetean Piatra Neamt;

CMI: luni, marti, joi, vineri 15:30-19:00;

Opinii utilizatori

Dr. Rugina Gheorghe
De Popa maria pe 19 Martie 2011

Acum 12 ani am nascut un baietel. Toata sarcina am parcurs-o cu o doctorita nu dau nume, si cand a venit clipa sa nasc nu a fost langa mine, motivul, nu mi-a raspuns la tel. In aceea dimineata era de garda dr. Rugina nu a dat inapoi sa ma ajute. Am nascut cu nota 10 si micutul la fel. Acum e mare, micutul, sunt iar insarcinata, nu stiu cat am, dar voi afla in curand la domnul dr. Rugina!

Dr. Rugina Gheorghe
De Doina pe 02 Februarie 2011

Merita 5 stele. Seriozitate, profesionalism, competenta.

Dr.Gheorghe Rugina
De Mimi pe 18 Octombrie 2010

Sunteti un doctor extraordinar si va multumim pentru ce faceti pentru noi.

Dr. Rugina Gheorghe
De Gigi pe 23 August 2010

Domnul doctor Rugina, un specialist foarte bun, daca dansul nu profesa, multi dintre noi nu mai eram astazi. Felicitari dr. Rugina.

Dr. Rugina Gheorghe
De Stoica Loredana pe 21 August 2010

Intr-adevar intr-un oras ca aceasta e greu sa gasesti un medic bun. Am fost multumita. Este un medic finut cu respect pentru femei, cu preturi mici, iar cabinetul este chiar primitor.
Insa, cu toate ca mi-a fost alaturi pe toata perioada sarcinii, din momentul in care a inceput travaliul (12 ore) si pana la nastere nu m-a vazut deloc. Comunica cu asistenta prin telefon desi dumnealui era in spital, de garda. Mi s-au facut doua antispastice la indicatia Dr. Rugina si atat.
Si sa nu credeti ca nu am cotizat. L-a chemat asistenta abia cand aveam dilatatie maxima, atunci a zis ca am colul tare, ca am perineul foarte gros si ii soptea asistentei ca eram de cezariana. M-a chinuit cu perfuzie de ocitocina pentru contractii si durata mea pe cracanele acelea a fost de 1 ora si 30 de minute (3 femei au nascut in timp ce eu nasteam),iar dupa nastere inca o ora pentru scosul placentei si cusut. Copilul meu a suferit la nastere, a avut pneumonie congenitala si inca ceva si spitalizarea a durat 11 zile timp in care a facut tratament cu 2 antibiotice. La nastere a fost animat timp de 15 minute, timp in care dr. se plimba agitat in jurul celor de la neonatologie. De starea mea fizica nu mai spun nimic, iar de cea psihica la fel. In concluzie, exista medic cu adevarat bun in Piatra Neamt?

Dr. Rugina Gheorghe
De Tautu Gabriela - Alexandrina pe 03 Iunie 2010

De la inceput pana la sfarsitul sarcinii si nu numai ne-ati fost alaturi. Poate ca nu am avut ocazia sa va multumim cum se cuvine, insa o facem acum si speram sa nu fie prea tarziu. Din prima clipa am simtit ca suntem in siguranta si monitorizati clipa de clipa asa cum trebuie, am avut parte de cele mai bune sfaturi si ajutati de cate ori am avut nevoie si am cerut (speriata recunoasc ca sa nu se intample nimic rau puitului nostru pe care il iubim enorm). Multumim pentru tot, meseria de medic este cea mai grea si de a fi aproape de pacienti sunteti deosebiti!

Cu deosebita stima,
Alexandru, Gabriela si Traian Tautu.

Contact Dr. Rugina Gheorghe

Adresa

Traian, 1, Neamt, Piatra Neamt

Reper Adresa CMI: B-dul 9 Mai, Nr. 1, Bl. A1, Sc. A, Ap. 2 parter, Piatra Neamt;
Telefon CMI: 0233.237.969;
Spital: 0233.219.440;
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.