• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Rotaru Ramona Adela
26 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Rotaru Ramona Adela

Dr. Rotaru Ramona Adela - medic specialist obstetrica ginecologie.

Dr. Rotaru Ramona Adela - medic specialist obstetrica ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul clinic de urgente Sf. Pantelimon

Opinii utilizatori

Alina Ioana Pascu
De Pascualina pe 12 Februarie 2019

Doamne fereste cate comentarii aiurea facute la adresa Doamnei Doctor...ma luat in evidenta la 6 luni de sarcina fara niciun ban am nascut cu Dansa prin cezariana fara niciun ban si sa purtat foarte frumos cu mine venea la vizita in fiecare zi nu am ce comenta o Doctora de nota 10. Sunt din nou insarcinata si bineinteles ca tot cu Dansa voi naste. 10 cu felicitari are Dansa din partea mea o femeie exceptionala.

As dori si eu un numar de telefon
De Alina pe 05 Decembrie 2016

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu numarul doamnei doctor ginecolog Ramona Calin( Rotaru) pentru ca mi am pierdut toate contactele si am nevoie de numarul dumneai urgent! Va multumesc mult!

nastere cu dr.ramona
De Lili pe 14 Iunie 2016

buna,am nascut cu doct.Rotaru la spitalul sf.pantelimon Buc,in anul 2010 ,este o doctorita ok,doar ca,am avut un chist mare de 10 cm si nu l-a vazut in timpul sarcinii si mi-am facut si eu atatea ecografi chiar si 3 d,si nu a vazut ca am ditamai chistul,la cezariana mi-a taiat ovarul cu totul pt ca era acaparat de chist.....iar acum de 6ani sii am dureri groaznice zilnic.....

Calin Ramona Adela(Rotaru)
De Andreea pe 21 Mai 2016

Buna ziua,
Am nascut recent cu Dna. Dr. Calin Ramona Adela la Sp. Sf. Pantelimon, nu pot decat sa sfatuiesc mamicile si viitoarele mamici sa nu mearga la dansa sub nici o forma. Pe langa faptul ca asteapta bani, foarte multi bani, de mine pur si simplu si-a batut joc! Am dat bani la fiecare consultatie, cat si la nastere, iar acum din cauza incompetentei dansei stau internata in spital si nu ma pot ocupe de bebele meu. In timpul operatie de cezariana mi-a obturat ureterul de la rinichiul drept si mi s-a format o punga de lichid(1,5kg) pe ficat, durerile sunt insuportabile,calmantele nu isi mai fac efectul, iar copilul plange dupa mine. Nu pot sa va dau mai multe detalii, cum ar fi data operatie si numele complet pt ca urmeaza sa ii inaintez proces Dnei Dr. Feriti-va de dansa si de Spitalul Pantelimon!

nu ai ce să îi reproșezi acestei doctore
De Nicoleta pe 30 Iulie 2015

O doctorat excelență care a avut grijă de mine și de copilul meu 9 luni, ne a chemat din 3 în 3 săptămâni, ne a făcut toate analizele și a dat tot interesul să fie totul bine.și asta la stat fără nici un ban nici ei nici la nimeni. Cât am stat la ea la ușă, o grămadă de mame care erau la a 2 a naștere cu ea, care povesteau cum le a salvat sarcinile. Nu îi este frică de cazurile grele la care alți doctori nu le dau șanse! Ma a răspuns la telefon chiar dacă o sunam în weekend sau seara. Eu sunt foarte mulțumită de ea!

o super doctorita,o femeie exceptionala si o mama desavirsita
De Mihaela pe 21 Iulie 2015

Aceasta doctora o am de11 ani si sunt foarte mindra de ea.Este cea mai blajina si calda doctora,isi indeplinestecu brio toate atributiile profesionale.Aceasta minunata doctora mi-a salvat copilul de la moarte,ma tratat mereu impecabil o recomand cu toata increderea si tot dragul.

O doctora foarte buna!
De Neveralya pe 14 Noiembrie 2013

Eu am avut timp de 2 ani de zile unele probleme ginecologice, am fost prin foarte multi doctori si am cheltuit o groaza de bani, am fost inclusiv la doctora Anei Prodan unde lasam si 700 lei la o vizita (consultatie+ eco) si fara sa imi descopere vreun doctor problema pe care o aveam. Nasa mea insista sa merg la aceasta doamna doctora Rotaru Ramona, insa eu nu mai aveam incredere in niciun medic din Romania pentru ca am cheltuit foarte multi bani si am fost la uni dintre cei mai "renumiti" doctori ginecologi si fara niciun rezultat, clar nu mai aveam incredere in nimeni. Mi-am luat inima in dinti si am mers la aceasta doctora la Sf Pantelimon, nu inteleg persoanele care o vorbesc de rau, pentru ca din punctul meu de vedere este unul din cei mai buni medici ginecologi din Bucuresti. Dansa mi-a descopeit problema, am avut parte de un adevarat succes cu operatia pe care mi-a facut-o. La 3 zile de la operatie eu mergeam deja la mare. Tot datorita dansei am reusit sa raman insarcinata , iar acum mai am o luna si nasc. Iar in legatura cu partea materiala nu are nicio relevanta, este noramal atata timp cat isi da interesul pt tine sa rasplatesti medicul cu ce ai posibiliatatea: o cutie de cafea etc. Nu mi se pare o persoana deloc materialista, vorbeste foarte frumos cu pacientele si raspunde la telefon si la ora 3 dimineata. Sora mea este un alt caz, de 2 ani si jumatate pierdea sarcini in continuu si acum mai are o saptamana si naste, tot datorita acestei minunate doctore, care ii multumim pentru profesionalism si sufletul bun pe care il are. Mergeti cu incredere la acest medic si nu veti fi dezamagiti. Pe langa asta dansa profeseaza in acest moment la 2 clinici particulare si nu am fost chemata niciodata la aceste clinici, toate investigatiile ne-au fost facute in spital, cu exceptia morfologiei fetale care nu se poate realiza intr-un spital de stat pentru ca nu detin 4D. Rotaru Ramona este o doctora foarte buna si isi da interesul pt fiecare pacient in parte.

Pentru Gavrila Gabriela
De Elena mihaela pe 12 Noiembrie 2012

Buna, am aceeasi problema pe care ai avut-o si tu (mastita), a recidivat, ba ca nu am fost curatata bine la operatie, ba ca bacterii de prin spital, ba ca nu stiu ce, nu vreau sa denigrez pe nimeni! Vreau doar sa termin odata cu aceasta infectie la san. Am fost operata in galati (oras natal), pe aici nu mai am incredere. Mari profesori doctori emeriti, vaks. Sunt sfatuita foarte insistent sa merg la Iasi sau Bucuresti si uite ca m-am pus pe cautat! Cum se poate sa vorbim mai multe in privat, un facebook, messenger? De acel domn doctor despre care spui la spitalul militari am mai citit cateva opinii bune, dar vreau sa pot vorbi in privat in acest fel inlaturam orice suspiciune de publicitate sau mai stiu eu ce.
Pentru oricine altcineva care ma poate ajuta cu un sfat despre un medic bun, va rog din suflet sa ma contactati, nu conteaza din ce zona sau oras al tarii! Va multumesc. Facebook: Elena Ivan. Yahoo mess: elly_u21

Dr. Rotaru Ramona Adela
De Gavrila Gabriela pe 05 Noiembrie 2012

Am fost internata in luna martie a.c. la sectia ginecologie spitalul Pantelimon, cu o mastita acuta in stare foarte grava, temperatura 41 si glicemia (descoperita la internare 410). Am fost luata in evidenta de aceasta minunata doctor Rotaru Ramona Adela,(considerand ca e doar o consultatie si nu operatie)i-am dat doar 50 RON, din clipa aceea m-a lasat sa crap, facusem fistule pe san, deliram, imploram asistentele sa cheme medicu ca imi explodeaza sanul, iar aceasta doctorita nu m-a bagat inseama, alti colegi ai dansei vroiau sa ma opereze, eu avand septicemie (dar cand le-am spus ca nu dispun de bani au renuntat la mine, imploram personalul sa ma transfere la spitalul Militari(aflasem de medici foarte buni la acest spital), aceasta doctorita Rotaru mi-a transmis sa imi platesc salvarea daca vreau sa fiu transferata. Sa te fereasca Dumnezeu sa iti permiti sa te imbolnavesti si sa ajungi la acest spital sectia ginecologie, daca nu ai multi bani esti lasat sa crapi, cu exceptia la vreo 2 asistente si o singura infirmiera trebuie sa stai non stop cu mana pe bani sa le dai. Nu o pot ierta pe aceasta doctorita. Cand am ajuns la spitalul Militari (medicul care s-a ocupat de mine, a spus Uite nenorocitii iin ce hal au tinut-o, pe aceasta cale ii voi multumi tot restul vietii mele medicului Stefan Marian, care mi-a salvat viata. Feriti-va de aceasta doctorita Rotaru Ramona Adela, sunt convinsa ca doar sumele mari de bani o fac sa isi revina.

Un medic deosebit!
De Monica Voinea pe 08 Septembrie 2012

Dna dr. Ramona Rotaru este de un profesionalism exceptional si un diagnostician foarte bun. M-a ajutat enorm prin interventia chirurgicala si m-a sprijinit moral in mod deosebit. Nu a pretins niciun fel de onorariu, iar comportamentul dansei fata de mine a fost exemplar. Este un om de suflet si un profesionist de incredere. Ii multumesc ca exista si ii doresc tot binele din lume!

Contact Dr. Rotaru Ramona Adela

Adresa

Pantelimon, 340, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Complexul Comercial "Cora"
Parcul Morarilor
Site www.sfpantelimon.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.