• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Rotaru Daniela
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Rotaru Daniela

Dr. Rotaru Daniela, medic specialist obstetrica-ginecologie, Cabinet medical individual Dr. Rotaru Daniela Cluj.

Dr. Rotaru Daniela, medic specialist obstetrica-ginecologie, Cabinet medical individual Dr. Rotaru Daniela Cluj.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Cabinet medical individual Dr. Rotaru Daniela Cluj

0724.751.511;
0364.140.205

Opinii utilizatori

Dr. Rotaru Daniela
De Marius pe 20 Noiembrie 2013

Imi dati si mie adresa exacta? Multumesc din suflet.

Jos palaria!
De CODRUTA VIDRASCU pe 09 Februarie 2012

Cuvintele sunt mult prea putine pt a-i multumi dnei dr Rotaru. O recomand cu caldura tuturor doamnelor care urmeaza sa aduca pe lume un copil (si nu numai). Sintagme precum devotament, profesionalism, caldura, incredere, daruire, pasiune, deschidere, promptitudine, rezultate, se potrivesc ca o camasa dnei dr. Jos palaria in fata omului si medicului Rotaru Daniela!

Dr Rotaru Daniela
De Lavinia pe 11 Septembrie 2011

Un doctor caruia ii pasa cu adevarat de pacienti. O recomand cu cea mai mare incredere fiecarei viitoare mamici. Buna, blanda, calda, intelegatoare, calma, tot ce ai nevoie in perioada nasterii!

Dr Daniela Rotar
De Muresan Alina pe 23 Ianuarie 2011

De cand sunt pacienta dansei nu a fost odata sa nu-mi ridice telefonul chiar si la o ora tarzie, la cabinet m-a retiunt mai mult daca am avut nelamuriri si credeti-ma sala de asteptare era plina, dar nimeni nu s-a suparat. Intr-adevar e deosebita si e o adevarata profesionista, o recomand din tot sufletul!

Dr. Rotaru Daniela
De Bolba alina pe 28 Noiembrie 2010

Am avut norocul sa o intalnesc cand eram disperata. Am avut doua sarcini urmarite de dansa si am fost foarte multumita. Stie intr-adevar ce inseamna sa-ti doresti un copil, ce moment special este pentru tine sarcina, si are rabdarea sa te asculte si sa te consulte, sa-ti explice tot. O recomand din tot sufletul si sper ca nu va pleca in alta tara.

Dr. Rotaru Daniela
De Alina Teodora Gevelea pe 03 Noiembrie 2010

Tot respectul pentru dr. Rotaru. Intotdeauna a vorbit cu mine pe indelete, m-a ascultat si mi-a dat cele mai bune sfaturi. O recomand cu caldura la orice femeie care are problemne de sanatate.

Dr. Rotaru Daniela
De Oana maria coroian pe 03 Iunie 2010

Sunt 100% de acord cu comentariul d-nei Stefan Bianca, si intr-adevar mare pacat ca nu sunt foarte multi doctori in sistemul medical romanesc ca si doamna Dr. Rotaru Daniela.

Dr. Rotaru Daniela
De Stefan Bianca pe 29 Aprilie 2010

Doctorita Rotaru este un om deosebit. A fost alaturi de mine tot timpul sarcinii si in timpul travaliului. Am putut sa o deranjez oricand cu intrebari de-a lungul sarcinii. V-o recomand 100%. Pacat ca nu exista mai multi doctori ca ea in sistemul nostru medical.

Contact Dr. Rotaru Daniela

Adresa

Mircea Zaciu, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0724.751.511;
0364.140.205
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.