• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Rotar Daniela
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Rotar Daniela

Dr. Rotar Daniela medic ginecolog, Centrul Medical Rotmed.

Dr. Rotar Daniela medic ginecolog, Centrul Medical Rotmed.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Rotmed

luni: 10:00 - 13:00 / 15:00 - 20:00;
marti: 10:00 - 12:00 / 15:00 - 20:00;
miercuri: 10:00 - 12:00 / 15:00 - 20:00;
joi: 10:00 – 12:00 / 15:00 - 20:00;
vineri: 10:00 - 13:00 / 15:00 - 19:00;

Opinii utilizatori

Întârzierea menstruație.
De Vlad pe 16 Iunie 2017

Bună ziua! Am 20 de ani și nu mi a venit ciclu de aproape 2 ani, am fost la foarte mulți medici, dar fără nici un rezultat concret. Am foarte multe simptome și în același timp diferite, Cum ar fi: greață, vărsături, dureri de cap, dureri de ovare, dureri de uter, dureri de oase, amețeli, frisoane când de cald, când de frig, agitație, nervozitate, iar de aproximativ 2 săptămâni au început sa ma usture foarte tare sânii, nu știu încotro sa o mai apuc..Vă rog da-ți-mi și mie un ajutor. Vă mulțumesc!

medic ok
De Sanda pe 14 Ianuarie 2015

sunt multumita de ea, am toata increderea. doar ca comunica putin si ecografele nu sunt satisfacatoare pt mama. ea ca medic se uita sa fie totul ok dar tie nu iti arata nimic concret. sunt la a doua sarcina si am vazut doar o mana, un picior, o jumatate de cap...niciodata ceva concret. am fost la alti medici si am vazut un copil intreg care se misca, dadea din manute. dar nu as vrea sa nasc cu altcineva. tot cu ea voi naste

Dr. Rotar Daniela
De Fulea Alexandra pe 20 Iunie 2014

Si eu sunt o mamica cu trombofilie, mama unei fetite. Trombofilia a fost descoperita de doamna doctor Rotar. In Alba Iulia, de unde sunt, am pierdut 2 sarcini din cauza trombofiliei, medicul de aici nu a reusit sa afle care este problema. Asa ca ii multumesc d-nei dr. Rotaru. O recomand cu incredere.

Un om minunat
De SUCIU RALUCA pe 20 Ianuarie 2014

Am 2 fetite minunate aduse pe lume de doamna doctor. Este un om bun, calm, intelegator si foate profesionist. De 5 ani merg doar la dansa si vin din Alba Iulia. Am uitat sa mentionez ca eu am si o boala numita trombofilie de sarcina despre care doamna stie la fel de multe, precum un genetician.

Dr. Rotar Daniela
De Carmen pe 15 Martie 2012

D-na doctor mi-a monitorizat sarcina si perioada de dinainte de a ramane si a fost intotdeauna disponibila la multele mele intrebari si interesata sa dea raspunsuri la ele; ii multumesc si o apreciez din toata inima. Cand am ramas insarcinata am avut un inceput de sarcina mai dificil cu multe hemoragii si sperieturi, dar tot timpul ma chema la cabinet si o data plateam, o data ii zicea ca e consult-post, asa si nu imi lua bani si dupa aia iar mai gasea ea ceva reduceri ce sa-mi poata face sa stie numai ca ma duc linistita sa ma vada; mi-a raspuns la telefon cand o sunam sa o intreb ce si cum cand aveam din nou hemoragie si totdeauna cand eram in astfel de cazuri ma lua ca urgenta si nu stateam la coada prea mult. Si cand eram pe masa, sau la eco o vedeam ca nu se grabeste sa termine si sa intre urmatoarea ci era atenta la fiecare detaliu si se asigura ca inteleg si eu. Dumnezeu sa o binecuvinteze!

Dr. Daniela Rotar
De Muresan Roxana pe 05 Noiembrie 2011

Am mers la mari doctori de renume si toti m-au asigurat ca nu sunt probleme, si sa stau linistita, o buna prietena m-a indrumat la doamna dr. Rotar care a gasit malformatia, a spus adevarul care doare, dar mai bine asa decat sa te trezesti la realitate cand e preaa tarziu
Cum vine vorba,dna Adreea de ce ati mers la dansa 2 ani si inca mai ramaneti si insarcinata daca nu s-a comportat cu profesionalism?La 6 saptamani sarcina e mica asa ca pana 15 saptamani situatia s-a putut schimba spre norocul dumneavoastra in bine Va droresc mult noroc in continuare si sa fie totul bine
Toate prietenele mele sau cunostinte nu au auzit nimic de rau vorbindu-se de dansa nici macar pe vremea cand lucra la Clinica de Ginecologie sau la Medstar in Manastur, mai cautati pe net informatii si veti vedea ca e printre putinii medici care au gasit malformatii grave pe care medicii de renume nu au fost in stare sa puna un diagnostic corect,operatia ama facut-o la stat ca nu am avut bani pentru Gynia unde opereaza doamna dr. Iar foaia de externare am dus-o la marii doctorii care m-au asigurat ca totul e ok sa vada ca diagnosticul a fost corect si ce credeti ca mi-au spus? Ecograful nu a vazut problema..pai ce un ecograf da diagnosticu? Atunci de ce mai avem nevoie de doctori, vai de titlurile lor si de cine le da astora
Toata stima doamnei doctor Rotar Daniela , ii multumesc si ma rog pentru dansa in fiecare zi ,e singurul medic care a avut rabdare cu mine chiar daca am abuzat de timpul ei atat la cabinet si prin telefoanele date

Tot pe acest site mai sunt si altee pareri la adresa doamnei doctor :
https://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Rotaru-Daniela-s4678.html

Dr. Daniela Rotar
De Baldean Andreea pe 05 Octombrie 2011

Eu nu cred ca isi merita titlul de doctor. Eu mergeam la ea de vreo 2 ani si la fel tot la ea am mers ca sa-mi confirme sarcina. La 6 sapt de sarcina mi-a zis ca sacul gestational este prea mic si nu creste in acelasi ritm cu embrionul si ca la un moment dat embrionul nu o sa mai incapa in sac si o sa se opreasca din evolutie. Am fost distrusa, dar am hotarat sa cer pararea si altor medici. Acum am 15 saptamani si totul e ok. Nici vorba de sarcina oprita din evolutie. Dansa spunea ca pot duce sarcina pana la maxim 12 sapt. Eu nu o recomand pe Dr. Daniela Rotaru. Am mai auzit multe cazuri in care s-a purtat cu mult neprofesionalism. Regret ca am mers la ea pentru ca si acuma cand doctorii m-au asigurat ca bebe e bine eu tot ma gandesc la spusele doamnei doctor despre care multa lume crede ca e foarte buna! Dar nu e asa!

Dr. Rotar Daniela
De Nicoleta Isaconi pe 22 Ianuarie 2011

Dr. Daniela Rotar isi merita titlul de doctor. Ma trateaza de vreo 8 ani. De atunci nu mi-a mai trebuit un alt doctor. Nu am incredere in altcineva si prefer sa fac 180 km pana la cabinetul dansei pentru a ma trata, ceea ce si fac. Multumesc doamna doctor Daniela Rotar.

Contact Dr. Rotar Daniela

Adresa

Mircea Zaciu, 2-4, Cluj, Cluj Napoca

Site www.rotmed.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.