• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Rosca Roxana
18 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
policlinica

Dr. Rosca Roxana

Dr. Rosca Roxana medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Rosca Roxana medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Rosana Medical

luni 07:30 - 14:00;
marti 14:00 - 20:00;
miercuri 14:00 - 20:00;
joi 07:30 - 14:00;
vineri 07:30 - 14:00

Opinii utilizatori

Dr.Rosca Roxana
De Alina pe 22 Aprilie 2014

In luna iunie urmeaza sa nasc la Giulesti cu doamna dr. Sunt foarte multumita si sper sa nu regret ca am ales-o!

Sanatate!

Este foarte proasta
De Ioana pe 06 Martie 2014

In afara de a vorbi frumos,altceva nu stie,ai spune ca nu a terminat Facultatea de Medicina.Lasa gravida sa moara daca intampina probleme, in loc sa ceara ajutorul altui medic pt. ca ea nu stie cum sa nasca o gravida cu probleme,prefera sa o omoare dar sa nasca cu ea.Regret in fiecare clipa ca am fost urmarita de acest "OM" timp indelungat si ca am acceptat tratamentul pe care mi l-a dat,copilul meu avand acum probleme in urma incompetentei si prostiei ei.Ar trebui sa fie asistent medical si nu doctor,ca sa nu poata lua decizii importante in beneficiul pacientului.

Medic minunat
De Apostol Cristina pe 07 Februarie 2014

Dna Dr Rosca Roxana este o splendida fiinta de Lumina. Cel putin asa o percep eu. In anul 2006 am nascut-o cu dansa pe fetita mea, Maria. Era pe atunci medic rezident. Dar un medic dedicat, cum nu prea sunt multi, din nefericire. Am pastrat o legatura apropiata cu dna dr. de atunci.A fost si este asa cum am visat eu ca trebuie sa fie medicul caruia ii incredintezi sufletul, trupul si venirea pe lume a pruncului tau. Acum, in max.2 saptamani, voi deveni mama a doua oara. Nu am nicio temere, atata timp cat langa mine va fi dna dr. Rosca Roxana. Si va fi langa mine!

Dr. Rosca Roxana
De Elena pe 08 Octombrie 2013

Per total este ok, doar daca nu ai probleme, in schimb daca intampini dificultati cu sarcina, este incompetenta si superficiala.

Nastere
De Elena Turnu pe 10 Iulie 2013

Nu a mai nascut nimeni cu dansa?

Nastere
De IOANA pe 18 Aprilie 2013

A mai nascut cineva de curand cu ea? Ce parere aveti?

Dr. Rosca Roxana
De POPESCU TANTICA pe 07 Ianuarie 2013

Cea mai buna dr. din cate am intalnit pana acum, chiar am ramas placut impresionata. Am deja un an de cand merg la dansa si in curand sper sa raman gravida si cu siguranta ma v-a monitoriza!

Nastere?
De Gina pe 10 Noiembrie 2011

Pana la urma a nascut cineva cu ea?

Dr. Rosca Roxana
De Anna pe 20 August 2011

Buna ai nascut cumva cu dr Rosca Roxana la Giulesti? Daca da te ro sa imi spui cu e ca dr. Multumesc!

Dr. Rosca Roxana
De Anca pe 17 Martie 2011

Buna, a nascut cineva cu D-na doctor? Este ok? Este cumva la Maternitatea Giulesti? Va multumesc.

Contact Dr. Rosca Roxana

Adresa

Valea Oltului, 77-79, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.rosanamedical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.