• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ranga Mirela
24 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; maternitate

Dr. Ranga Mirela

Dr. Ranga Mirela, medic primar obstetrica - ginecologie, Bucuresti.

Dr. Ranga Mirela, medic primar obstetrica - ginecologie, Bucuresti.

obstetrica - ginecologie

sectia obstetrica - ginecologie III

Spitalul Clinic de Obstetrica - Ginecologie Dr. Panait Sarbu Giulesti

Opinii utilizatori

Monstru
De Alina N pe 05 Septembrie 2019

Am avut o experienta demna de relatat intr-una dintre povestile de groaza din lagarele de concentrare. Dna Mirela Ranga mi-a montat un sterilet. In afara de faptul ca mi-a perforat peretele uterin, ( lucru pe care am crezut ca l-a facut accidental, ulterior am realizat ca a avut o componenta volitionala). Era sa intru in coma pe masa, sangeram abundent, in loc sa extraga dispozitivul, mi-a recomandat sa iau calciu lactic 1 saptamana. Am sangerat continuu, am revenit la control, aceleasi recomandari. Am sangerat asa timp de 2 luni, perioada in care Mirela Ranga nu a facut nimic din ceea ce ar fi fost logic sa faca. Ulterior am solicitat extragerea steriletului, si in acest sens m-am adresat altui medic. Steriletul a fost extras cu multa dificultate, el fiind infipt literalmente in peretel uterin. Evident ca mi s-a spus ca a fost montat eronat, insa uimirea a fost de ce nu s-au luat masuri. Consider ca este un monstru incompetent. Si sfatuies orice femeie sa o evite.

fara titlu
De Liliana pe 23 August 2016

Cu aceasta distinsa doamna dr, am pierdut o sarcina gemelara la 20 de săptămâni. Cred ca nu are rost sa comentez despre profesionalism din partea dansei si nesimtirea cu care am fost tratata. Rusine dna dr!

Dr. Mirela Ranga un doctor deosebit
De Nicoleta pe 12 Ianuarie 2014

Pe mine m-a ajutat sa trec peste o experienta foarte urata, intr-un mod foarte profesionist. Este o persoana de nota 10, care are grija de pacientii ei. Mi-a vorbit si despre alternative dar in acelasi timp m-a ajutat sa trec cu bine peste decizia luata. O intrerupere de sarcina fara repercursiuni, cu o doctora care nu iti sustine punctul de vedere, dar face tot posibilul sa fii sanatoasa dupa, sa te simti pe maini sigure si care iti raspunde la telefon de fiecare data. Este o doamna doctor care o recomand cu caldura si incredere oricui si cand voi face un copil este singura la care ma voi duce cu toata increderea. Multe succese ii doresc si multa sanatate!

Dr. de 5 stele
De Adela Mihai pe 24 Iulie 2013

Am nascut un copil minunat in 2002. Multumiri doamnei dr. Ranga si celorlalti din Spitalul Giulesti pe care eu i-am simtit aproape de mine.

Dr. Ranga Mirela
De Ioana pe 21 Ianuarie 2013

Draga mea, doamna doctor nu are copii. E om inainte de orice! Da, poate nu e genul care te mangaie pe cap, dar profesional este exceptionala! La doctor merg pentru probleme medicale nu ca sa-mi beau cafeaua si sa stau la o barfa!

Dr. Ranga Mirela - Ingerul meu
De DUDU NICOLETA pe 10 Martie 2012

Indraznesc sa contrazic unele mamici care pun la indoiala profesionalismul doamnei doctor deoarece pentru mine dansa a fost ingerul meu pazitor! Eu sunt operata pe cord si niciun doctor nu a acceptat a ma monitoriza pe perioada sarcinii! Cand toti imi ziceau ca nu pot avea copii datorita problemelor de sanatate, dansa mi-a zis: Nicoleta daca tu o sa respecti indicatiile mele o sa ai nu unul, ci doi copii! Am facut intocmai si acum sunt mama a doua fetite de 8 respectiv 5 ani! Multa sanatate doamna doctor si o primavara frumoasa!

Pentru Ana
De Mona pe 01 August 2011

Draga Ana, vazand mesajul tau din luna mai - presupun ca s-a petrecut deja minunatul eveniment, deci Felicitari! Poti sa-mi impartasesti si mie cat te-a costat?

Dr. Ranga Mirela
De Ana pe 23 Mai 2011

Am o intrebare, urmeaza sa imi faca cezariana dna dr. Ranga insa imi e jena sa o intreb de latura financiara. Are cineva idee cam cat sa ii dau dansei si cat sa ii dau anestezistului?

Dr. Ranga Mirela
De Roxana pe 09 Mai 2011

Mie aproape ca mi-a omorat copilul din cauza ca nu a fost capabila sa estimeze greutatea copilului si m-a lasat sa nasc normal un copil de 4 kg si 54 de cm, in conditiile in care alti medici mi-au spus ulterior ca bazinul meu nu era suficient de mare pentru un copil de greutatea aia.
Nu am sa uit niciodata fata ei socata atunci cand a vazut copilul aproape mort, dupa ce am impins minute in sir si eu si mai apoi si moasele cu coatele pe burta mea. Era aceeasi fata pe care o avea si la televizor in ziua incendiului de la Giulesti, cand statea pe scarile maternitatii, de om care a dat gres. Expulzia a fost extrem de dificila si din cauza presiunii mari a oaselor bazinului meu si a timpului cat copilul a stat blocat pe canal, creirul lui nu s-a oxigenat o perioda si a iesit fara sa respire, abia daca ii batea inima si era vanat tot. A avut scor Apgar 2, 0 se da la cei care se nasc morti.
Marele lui noroc este ca la Giulesti aveau sectia de terapie intensiva pusa la punct si l-au resuscitat,respiratia fiind posibila in cele din urma prin intubare. Dumnezeu l-a iubit mult si il iubeste in continuare, si, din fericire,a reactionat foarte bine, desi hipoxia a fost destul de severa. A ramas doar cu sechele motorii pentru care mai facem recuperare si in ziua de astazi, mersul fiind mai greoi un pic si avand ceva probleme cu motricitatea fina. Are 3 ani si 9 luni.
Dupa parerea mea,un medic bun nu te lasa sa nasti normal un copil care este atat de mare, dar, dupa cum am spus, ea nu si-a dat seama de acest lucru, fiind chiar foarte mirata cand a vazut ca avea 4 kg.
Incepuse sa dea vina pe mine, ca din cauza mea ca am facut epidurala, nu iesea copilul, ca l-am adormit, si ca de aia nu mai puteam sa imping. Conosc o gramada de mamici care au facut epidurala si ai caror copii au iesit perfect sanatosi, deci motivul asta era cel putin absurd.Toti medicii cu care am discutat ulterior mi-au spus ca trebuia sa-mi faca cezariana.Ar fi fost atat de simplu si noi si copilul nu am mai fi trecut prin aceasta drama.
Nu o recomand nimanui.

Experienta nasterii primului copil
De Georgiana Nitu pe 26 Aprilie 2011

Ma numesc Georgiana, am 30 de ani, in 2003 am nascut un baietel superb cu D-na Dr. Ranga Mirela. De cand am ramas gravida am fost consultata de Dansa in fiecare luna ( intradevar ma deranja faptul ca ne baga mai multe paciente in cabinet, ne dezbracam si ne vedeam una pe cealalta, ne vorbea la comun, nu aveam deloc intimitate, dar atunci nu m-a deranjat, eram tanara, ma simteam bine, am avut o sarcina usoara. Nasterea a fost programata pentru ca aveam deja dilatatie de 7 cm, in sala de nastere Dansa a venit la sfarsit cand a iesit copilul, moasa a fost o doamna minunata care m-a invatat ce sa fac si in 30 de minute am nascut. Nu inteleg de ce Doamna Dr. m-a taiat inainte sa iasa copilul din moment ce eram foarte dilatata, dar Dansa stie mai bine. Am stat apoi vreo 2 ore intinsa pe un pat tare in timp ce personalul din sala de nasteri manca gogosi ( nu pot uita ce foame mi-era pentru ca am nascut la 12:45 ziua si eram nemancata cu o seara inainte ). Apoi am avut norocul sa fiu dusa intr-un salon de 13 persoane unde am stat singura, asta a fost bine pentru ca m-am putut spala ( la chiuveta ), mi-a fost foarte rau, nimeni n-a venit la mine. Spitalul era in carantina, sotul meu abia a reusit sa-mi aduca ceva de mancare. Mi-a fost rau, abia asteptam sa se faca dimineata sa ma duc la asistente, la 5 dimineata m-am dus eu la asistente si mi-au spus ca de ce nu m-am dus la ele mai devreme ca-mi dadeau un supozitor si imi faceau toaleta...A venit apoi si Doamna Dr. sa ma vada cu un card de doctori dupa Dansa care mi-au vazut "minunatia". Copilul l-am vazut abia la ora 10.00 cand m-am dus sa-l alaptez...aici e alta poveste. Pe langa faptul ca nu vroia sa suga, nu m-a invatat nimeni ce sa fac (desi le-am bagat bani in buzunar) si abia asteptam sa plec acasa. Le-am vazut o data pe asistente cum apasa seringa de lapte care-i curgea copilului pe langa gurita. Apoi a facut icter si am plecat acasa. Am mai chemat-o o singura data pe Doamna Dr. acasa si apoi am mai sunat-o pentru sfaturi urmand sa ma duc eu la control dupa 4 saptamani (din cate imi aduc aminte). Ce sa zic ma bucur ca am un copil sanatos, imi doresc inca un copil si sincer tot cu Dansa l-as naste, cred ca de vina sunt conditiile Spitalului, nu cred ca Doamna Dr. mi-a gresit cumva. In plus mi-am dorit o Doamna Dr., eu fiind o persoana mai rusionoasa.

Contact Dr. Ranga Mirela

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.