• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Raica Dan
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular
; clinica

Dr. Raica Dan

Dr. Raica Dan medic primar obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Euromaterna din Constanta.

Dr. Raica Dan medic primar obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Euromaterna din Constanta.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul Euromaterna Constanta

luni - vineri: 14:00 - 19:00;
sambata: 10:00 - 12:00

Opinii utilizatori

Acest doctor este si a fost pentru mine un inger
De Lacramioara daniela stanca pe 15 Aprilie 2013

Aceastei persoane eu ii datorez tot, datorita lui, eu in ziua de azi, pot povesti cu lux de amanunte tot prin ce am trecut. Cu siguranta, daca Dumnezeu nu mi-l scotea in cale pe acest domn doctor eu nu as mai fi trait.

Acum 10 ani eu am nascut in Spitalul Judetean Constanta un bebelus care spre nefericirea mea si a sotului meu era mort in pantec de aproape 10 zile, deci am avut o sarcina grea care mi-a monitorizat-o faimoasa doamna doctor Giorgescu. Aceasta tot timpul imi spunea ca bebelusul meu e bine sanatos si foarte mare, nesimtind miscarile bebelusului si eu avand in timpul ala 8 luni jumatate de sarcina, binenteles ca m-am ingrijorat.

Am plecat la spitalul judetean, pe vremea aceea Raica Dan lucra acolo m-a ajutat enorm de mult, in afara faptului ca dansul nici nu s-a miscat de langa patul meu fara nicio atentie data dansului, cum se obisnuieste pe la noi m-a ajutat sa nasc pe cale naturala cu greu, e adevarat. Inca ii sunt datoare cu niste multumiri ca nu am apucat atunci sa ii le dau. Multumesc stimate domn doctor Raica.

Dr. Raica Dan
De Georgiana pe 13 Martie 2012

Buna, sunt o mamica cu un bebe de 5 luni, si vreau sa va spun ca domnul doctor e foarte bun in tot ceea ce face. Eu cand am nascut am avut unele complicati si daca nu era dumnelui bebele meu poate azi nu era. Multe multumiri, bazati-va pe el, stie ce face! Pupici.

Dr. Raica Dan
De Adriana pe 12 Septembrie 2011

Pentru mine nu a fost bine deloc. Dupa o sarcina supravegheata de dr. Raica am avut "surpriza" de a naste un copil cu un sindrom plurimalformativ, cu toate ca dl. dr. m-a asigurat pe tot parcursul sarcinii ca totul este in regula si ca bebelusul meu este sanatos. Cred ca priceperea se poate aprecia in situatii de genul acesta, nu atunci cand sarcina este fara probleme. Sunt total dezamagita de dumnealui!

Dr. Raica Dan
De Ellys pe 24 Martie 2011

Este un doctor exceptional, si disponibil in orice problema ai.

Dr. Raica Dan
De Lacry pe 17 Martie 2011

As dori sa stiu daca dl doctor Raica participa in mod direct la operatii de cezariana? Multumesc frumos.

Dr. Raica Dan
De Raluca pe 04 Februarie 2011

Sunt pacienta domnului doctor si voi naste in luna mai 2011 un baietel. Dansul mi-a urmarit sarcina de la inceput si sunt foarte multumita. Programul la cabinet e foarte flexibil, toata lumea e atenta si draguta, e imposibil sa te simti inconfortabil. Il recomand cu incredere.

Dr. Raica Dan
De Sandu roxana pe 27 Ianuarie 2011

Domnul dr. Raica este un medic deosebit, care-ti confera incredere prin profesionalismul de care da dovada, tratandu-ma cu calm, blandete si nu in ultimul rand gesturi manierate (altor medici le lipsesc), comunicare relaxata si chiar cu umor. Am nascut in urma cu 1 an si 10 luni un baietel, chiar de ziua mea si totul a decurs fara probleme, iar acum cu toate ca mai avem un copil mare de 11 ani ne gandim si eu si sotul meu sa mai facem un copil, care bineinteles vor fi supravegheate si sarcina si nasterea tot de domnul dr.

Dr. Raica Dan
De Dana-lavinia pe 13 Ianuarie 2011

Un doctor foarte priceput care te face sa te simti si in largul tau. Am fost foarte multumiti de el si eu si sotul meu.

Contact Dr. Raica Dan

Adresa

Prelungirea Bucovinei, 8B, Constanta, Constanta

Reper In apropierea Spitalului Militar de pe bulevardul Mamaia
Site www.asclepios-medical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.