• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Radulescu Viorel
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
policlinica

Dr. Radulescu Viorel

Dr. Radulescu Viorel medic ginecolog, Policlinica Medical Center Craiova.

Dr. Radulescu Viorel medic ginecolog, Policlinica Medical Center Craiova.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Policlinica Medical Center Craiova

Opinii utilizatori

Un medic exceptional!
De Gabriela pe 28 Octombrie 2016

Un medic si un om exceptional,de o calmitate rar intalnita,cu un suflet mare,din cabinetul caruia nu pleci cu vreo nelamurire sau cu vreo problema careia sa nu ii gaseasca solutie.Un medic pe care chiar il intereseaza de pacientii sai.Nu am decat cuvinte de lauda la adresa domnului doctor.Il recomand din suflet!

Foarte bun acest medic
De Iu pe 26 Mai 2016

Am fost la acest medic si ofera:
-atentie si grija fata de pacienta
- rabdare
-nu conteaza ca are programari ,te tine pana cand iti rezolva tote problemele
-trateaza cauza si nu efectul
-profesionalism
Nu am intalnit un medic mai interesat de boala pacientului astfel.
Nota 10 domnule doctor!

Dr. Radulescu Viorel
De Cebuc madalina pe 03 Aprilie 2014

Eu am fost la Doc. Radulescu si este foarte bun pot spune cel mai bun, o data ce te duci la el si te consulta intra si papanicolao, am fost la foarte multi doctori si nu numai in Romania si in Italia si pot spune ca nu am gasit niciunul bun, plus nu stiu nimica, si am foarte multe prietene care vin din strainatate si se duc la el, nu inteleg de ce vorbiti ce nu stiti sau jigniti persoane daca voi nu ati fost la niciun doctor pana acuma, plus acest lucru o poate spune si sotul meu.

Da este adevarat ca dupa 7 luni te transfera la alt doctor pentru ca el nu poate sa faca fata la toate femeile din spital ca toate vor ca el sa asiste la nastere si pretul pe care il are nu este un pret mare pe langa alti ca iti cer o gramada de bani si nu stiu nimic.
Eu il apreciez si de fiecare data cand vin in tara ma duc la consultatie.

Foarte bun
De Irina pe 09 August 2013

Chiar daca este barbat, si majoritatea femeilor le este jena sa mearga la un ginecolog barbat (cum am fost eu de ex.), domnul doctor are un stil aparte de a inlatura ca prin minune orice stare de jena ai. Eu am fost la dumnealui pentru ca imi doream un copil si nu reuseam sa raman insarcinata, mi-a depistat cauza (o raceala puternica si foarte veche), am luat tratamentul indicat si dupa 2 luni am ramas insarcinata. Il recomand cu foarte mare incredere.

Dr. Radulescu Viorel
De Ely pe 20 Iunie 2013

Am fost si eu la Radulescu Viorel, avand sangerari intre menstruatii. Lasand la o parte faptul ca nu purta halat alb (daca nu il cunosti il poti confunda cu oricine de pe acolo), ca m-a lasat cu picioarele desfacute ca sa vorbeasca nu stiu cu cine, ca mi-a explicat cum barbatii sunt facuti sa ejaculeze tot timpul si ca urmare daca nu le dam ce vrem, se duc la alte femei, mi-a gasit rana pe col, ciuperca si metroanexita bilaterala. Am primit ca medicamentatie ovule, Aulin (interzis in multe tari fiind foarte daunator), un unguent pentru ciuperca, irigatii si Zanit (parca). I-am zis ca vreau papanicolau in mediu lichid si mi-a raspuns ca nu e adevarat ca e mai sigur. Din moment ce el face testul nevestei si amantelor sale dupa metoda traditionala inseamna ca e cel mai sigur. Am citat.
Dandu-mi seama ca nu sunt racita, consultandu-ma cu alte fete si vazand cat de daunatoare este medicamentatia prescrisa am decis sa nu fac nimic pana nu iese Papanicolau. A iesit bine, numai ca atunci cand m-am dus sa iau rezultatul, Radulescu nu era acolo, am vorbit doar cu asistenta care imi zicea ca si prietenul meu va trebui sa ia medicamente pentru cuiperca. Nu mi s-a dat nicio poza de la ecografie, nicio foaie. De parca nici nu facusem eco. Am dat 150 lei, pe test, eco si consultatie. Degeaba!

Am plecat la Bucuresti, la doctorul Parvu Ioan de la Clinica Academica. Un doctor cu tinuta profesionala, limbaj profesional si nu de marlan ca al lui Radulescu, nu am stat nici 2 minute pe sala. M-a ascultat, mi-a vorbit ca de la egal la egal, mi-a facut eco si m-a consultat. Mi-a gasit doar un uter fibromatos si retroversat, si in loc de rana pe col, 3 puncte care nu sangereaza. Totul a mers ca la carte. Nu a raspuns la telefon cand a sunat, nu a facut mistouri, nu a strambat din nas cand a auzit de un diagnostic din copilarie de care el stia, iar despre care Radulescu a pus intrebari de facultate.
Am avut sangerari de la fibromi si din cauza pozitiei uterului care nu permite golirea lui din prima. Nu am nicio ciuperca, eram iritata de la lama de ras. Stiti ce medicamentatie mi-a dat? Nimic! Doar un ovul in caz ca persista mancarimile. Am dat 400 lei (200 lei eco si 200 lei consultatie).
Am ramas masca, nu imi revin nici acum. Acest Radulescu Viorel si-a batut joc de mine, de banii, timpul si sanatatea mea. Nu il recomand, mai bine puneti un ban in plus si plecati din Craiova pentru a va rezolva problema ginecologica.

Dr. Radulescu Viorel
De Maria pe 29 Noiembrie 2012

Buna, si eu merg de 7 ani la domnul dr. Radulescu Viorel, si as vrea sa stiu daca ai ramas insarcinata si cum ai procedat, pentru ca am auzit ca el se ocupa de tine pana la 7 luni, apoi te trimite la un alt doctor care lucreaza pentru el la spital pentru a naste, sau nu am inteles eu bine. Daca poti sa-mi raspunzi sa stiu la ce sa ma astept.

Un doctor de nota 20
De Ionescu Mirela pe 30 Octombrie 2012

Un medic desavarsit. Calm, interesat de pacientii sai, o voce calda si ferma, bun ascultator si sfatuitor. Un profesionist! Foarte rar mi-a fost dat sa intalnesc medici de acest fel. Mergeti cu incredere, nu veti fi dezamagiti!

Super medic
De Fitziprincess pe 07 Februarie 2012

Sub indrumarea dansului am reusit sa tratez o anexita, sper sa urmeze si un BB, tot sub atenta sa observare.

Este un doctor de exceptie!
De Livia pe 21 Noiembrie 2011

Pot sa spun ca a fost singurul medic ginecolog la care am mers, foarte multi ani si am fost foare multumita de el, mai rar gasesti asemenea doctorii! Vi-l recomand cu toata increderea!

Contact Dr. Radulescu Viorel

Adresa

Bulevardul Carol I, 5, Dolj, Craiova

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.