• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Radulescu Corina
11 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Radulescu Corina

Dr. Radulescu Corina medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Radulescu Corina medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Sanador

Opinii utilizatori

UN MEDIC EXTRAORDINAR
De GENET ELENA pe 08 Ianuarie 2016

AM DOI COPILASI PE CARE I-AM NASCUT CU AJUTORUL D-NEI DR. RADULESCU CORINA.D-NA DR. ESTE UN MEDIC SI UN OM EXTRAORDINAR SI CU MULTA EXPERIENTA IN DOMENIU.

Un medic și un om extraordinar
De Jeni pe 15 Noiembrie 2015

Am născut 2 copii sănătoși datorita îndrumărilor primite de la dna doctor Radulescu, un om în adevăratul sens al cuvântului cum rar mai întâlnești în spitalele noastre, un om dedicat meseriei, cu mult bun simt și un suflet mare. Mă înclin în fata domniei sale cu mult respectik și admirație.

Parere dr. Corina Radulescu
De Jeni Ghita pe 03 Martie 2014

Medicul ginecolog Corina Radulescu, este un om care te trateaza cu mult suflet si competenta maxima. Este foarte adevarat ca in timpul consultatiilor unele recomandari nu-ti convin, dar pe parcurs iti dai seama ca au fost foarte competente si te-au ajutat. Pe timpul sarcinii am avut probleme si unele recomandari ale doamnei doctor mi s-au parut dure, dar respectandu-le am adus pe lume in conditii de siguranta maxima un baietel perfect sanatos! In concluzie recomand cu incredere maxima calitatile profesionale si omenesti ale acestei minunate doamne dr. Corina Radulescu.

O profesionista
De Oana pe 08 Februarie 2014

Este un medic foarte bun si nu o face pentru o spaga o face din inima nu este o materialista trateaza toti pacientii la fel. Are un suflet de aur si este un profesionist are rabdare cu pacientii.

Dr. Radulescu Corina
De Veronica pe 29 Iunie 2013

Este un medic rabdator, care isi face meseria cu pasiune, fara sa astepte vreun fel de rasplata baneasca. Am toata stima pentru dansa, o recomand cu caldura, este o profesionista in domeniu.

Dr. Radulescu Corina
De Maria pe 27 Octombrie 2011

O puteti gasi la Spitalul clinic Nicolae Malaxa la camera de garda ginecologie

Strada: Soseaua Vergului nr.12

Cod Postal: 02441, Sector 2

Telefon: (021)255.54.05

Fax: (021)255.52.75

Dr Radulescu Corina
De Maria pe 27 Octombrie 2011

Este un Dr foarte amabil, isi face meseria din placere NU pentru "spaga", trateaza la fel toate pacientele indiferent de nivelul social, (ex. una dintre paciente a venit fara halat si papuci - asa se cere pe sectia respectiva, d-na dr. NU a trimis'o acasa, cum faceau ceilalti dr. s'a dus la infirmiere si a venit cu papuci si halat)si credeti'ma acea pacienta nu i'a dat nici macar 5lei, si va spun acest lucru ca am vazut cu ochii mei, si chiar am fost surprina ca mai exista astfel de Dr. si nu pot sa spun decat "felicitari" da dovada ca in primul rand e OM .

Dr. Radulescu Corina
De Ioana pe 22 Martie 2011

Dr. Radulescu Corina este un medic extraordinar, isi face treaba foarte bine chit ca mergi si o cauti in spital chit ca o cauti la particular.

Dr. Radulescu Corina
De RAMONA ALEXANDRU pe 31 Ianuarie 2011

Este un medic extraordinar de bun! Am nascut 2 copii cu ea, a avut grija de mine atat pe parcursul sarcinilor, la nastere si dupa aceea. Este minunata! O recomand cu toata caldura!

Dr. Radulescu Corina
De Bondoc monica pe 25 Mai 2010

Cea mai profesionista si un om minunat.

Contact Dr. Radulescu Corina

Adresa

Bulevardul Decebal, 1, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.sanador.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.