• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Racu Silvia
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Racu Silvia

Dr. Racu Silvia medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic Judetean Ilfov - Sfintii Imparati Constantin si Elena (fost Titan).

Dr. Racu Silvia medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic Judetean Ilfov - Sfintii Imparati Constantin si Elena (fost Titan).

obstetrica - ginecologie

Obstetrica - Ginecologie II

Spitalul Clinic Judetean Ilfov - Sfintii Imparati Constantin si Elena (fost Titan)

Opinii utilizatori

Dr. Racu Silvia
De Catalina pe 17 Noiembrie 2014

Ai cumva nr dansei personal, te rog? Deoarece nu mai lucreaza la Spitalul Judetean Ilfov, iar eu am ratacit nr. dansei. Astept raspuns pe catalinasivictor@yahoo.ro.

Raspuns dr Racu
De Miruna pe 22 Februarie 2013

Trebuie sa te contrazic. Am nascut prin cezariana cu dr. Racu in martie 2012. Este o profesionista. Am avut o sarcina cu probleme si m-a urmarit pe toata perioada sarcinii cu mare responsabilitate si profesionalism. Am urmat intocmai sfaturile si indicatiile d-nei doctor si acum imi tin fetita in brate. Multumesc, doamna doctor!

Dr. Racu Silvia
De Gya pe 11 Aprilie 2011

Nici nu stiu cum sa incep, cert este ca sfatuiesc pe toate fetele care le trece prin minte ideea sa mearga la doctora asta mai bine nasc acasa singure. Povestea mea incepe acum un an si jumatate cand am fost internata in spital pentru a naste. In timp ce asteptam marele moment in salon tot vorbeau 2 fete de d-na Racu de cum o internase si isi daduse acordul ca se ocupa de ea de una dintre ele, tipa fiind insarcinata cu gemeni si avand doar 30 saptamani si probleme foarte mari, dupa ce "stimata" doctora i-a luat banutii nu stia cum sa scape de ea si la ce spital sa o "plaseze" (in timp ce eram pe masa de nastere "onorabila" doctora ma cosea si in acelasi timp tot suna pe la un spital pe la altul sa scape de "bagajel" of auzeam si nu imi venea sa cred).Dar vreau sa specific ca printr-o intamplare neplacuta am ajuns sa nasc cu ea fiind de garda atunci si doctora mea nu a putut sa ajunga din motive personale(pe care le-am si inteles) .Despre mine ce sa spun m-a lasat sa ma chinui cateva ore iar cand ii spuneam moasei ca vreau sa ii spun doctorei ca vreau cezariana respectiva mi-a spus sa nu imi treaca prin cap sa ii dau doctorei Racu asa optiune. Am nascut cu eperidulara iar cand anestezista imi baga lichid doctora ii spunea mereu" hai draga nu ii mai baga ca nu mai fac nimic cu asta â??nu mai ma ajuta deloc" (mda frumos vocabular).Intr-un final am nascut dar rupta taiata varza vaginul meu este varza a stat sa ma coase o ora. M-a cusut cu fire care nu se topesc innauntru si dupa 4 luni m-am dus la doctora mea avand usturimi jos si care credeti ca era cauza? Mai aveam fire. In fine acum sunt din nou insarcinata ar fi trebuit sa nasc de 2 zile, dar colul meu nu se lasa deloc. Doctora mea banuieste ca si colul l-am avut afectat la marea intamplare si poate il am cusut deci nu mergeti la doctorita Racu. Am uitat sa va mai spun faima care o are in spital. Din vorba in vorba astazi i-am spus unei asistente ca am nascut cu doctorita Racu iar prima reactie a fost "aoleu tocmai la ea ai nimerit, cred ca ti-a cerut bani de la obraz". Offf sunt atatia doctori bunii care merita sa profeseze si nu au loc de acest gen de doctori ca "profesionista doctora Racu".

Dr. Racu Silvia
De Alexandra pe 25 Martie 2011

Dr Racu Silvia este o persoana materialista, la inceput vorbeste foarte frumos, dar daca nu-i dai bani destui schimba foaia, asa ca daca vreti un avort facut de dansa, trebuie sa o multumiti financiar, altfel va treziti cu probleme dupa.

Contact Dr. Racu Silvia

Adresa

Bulevardul Basarabia, 49-51, Bucuresti, Sectorul 2

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.