• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Puisor Mihaela
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Puisor Mihaela

Dr. Puisor Mihaela, medic ginecolog, Maternitatea Cuza Voda Iasi.

Dr. Puisor Mihaela, medic ginecolog, Maternitatea Cuza Voda Iasi.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Cuza Voda Iasi

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0232.213.000

Opinii utilizatori

Dr. Puisor Mihaela
De Ioana pe 13 Mai 2011

Un doctor foarte bun.

Dr. Puisor Mihaela
De Tufa alina pe 24 Februarie 2011

A fost de garda cand am nascut eu, e un om minunat, la fel ca doamna profesor Anton, dna Cojocaru.

Dr. Puisor Mihaela
De Felicia pe 07 Februarie 2011

Am nascut 2 gemeni, cezariana, 41 saptamani, 3,1 kg si 2,85 kg. M-am simtit excelent pe perioada sarcinii si dna doctor a avut un rol important. Este un om minunat. Ii multumesc si astfel.

Dr. Puisor Mihaela
De Ionela pe 15 Decembrie 2010

Este un medic foarte bun. Iti explica tot ce nu intelegi, la o nastere vine la orice ora. Tratamentele care le da sunt eficiente. E super.

Contact Dr. Puisor Mihaela

Adresa

Cuza Voda, 34, Iasi, Iasi

Telefon 0232.213.000
Site www.obstetrics.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.