• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Profirescu Gabriela
10 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Profirescu Gabriela

Dr. Profirescu Gabriela medic primar obstetrica - ginecologie, competente ecografie.

Dr. Profirescu Gabriela medic primar obstetrica - ginecologie, competente ecografie.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Spitalul Clinic Filantropia

Opinii utilizatori

Un tatic multumit
De Grab Dorel pe 09 Februarie 2017

Numai de bine doamnei doctor! Iii multumesc mult pentru tot ajutprul, noi am fost foarte multumiti de cum ne-a tratat atat in situatiile neplacute cat si in situatiile minunate care au culminat cu nasterea celui de-al doi-lea copil! Multumesc doamnei doctor! In ceea ce priveste comunicarea cu pacientii, este ca si intr-o relatie, daca nu faci clic nu ai cum sa-i ceri doamnei sa-ti ofere zambete, ofera ca sa primesti, cred ca pentru cei mai fitosi, nu este doamna doctor solutia ideala, este un om care lucreaza si in particular pentru a-si completa veniturile, lucru normal dp meu de vedere avand in vedere salariile de la stat, daca nu-ti recomanda fier sau alte suplimente nu poate fi un lucru rau, daca te intreaba daca mananci ca si inainte sau ai inceput diete ca sa nu iei mult in greutate in sarcina iar tu nu-i spui, daca citind analizele vede ca e ok...ma pierd in amanunte! Noi suntem fani Dr. Profirescu!

Mare atentie, mamici!!!
De Cani pe 22 Octombrie 2016

Va sfatuiesc din suflet sa nu apelati la aceasta doamna daca nu va doriti probleme. Sunt de acord cu comentariul lui Liam de mai jos.Seamana foarte bine cu ce mi-a facut mie. Nu ea mi-a supravegheat sarcina. Eu ajungand la camera de garda in travaliu, lasata balta de doctora care mi-a supravegheat sarcina, am fost mustrata de Profirescu ca i se termina tura si dom'le de ce am aparut eu sa ii incurc programul. Eu am ajuns la spital cu dilatatie 10, membrane intacte, nestiind ca sunt in travaliu- aveam simptome de indigestie... Dupa nastere mi s-a spus sa fac igiena locului epiziotomiei cu apa si sapun. Aveam dureri mari, dar nu mi-a dat tratament desi am intrebat de multe ori. Mi-a zis ca e normal sa ma doara. A Am fost tratata de un alt medic de la o clinica privata care mi-a gasit infectie la taietura. Igiena locala trebuia facuta cu apa oxigenata, sapun sulf, betadina, nicidecum apa si sapun!!! Firele au fost taiate de un alt medic la care am apelat, iar din cauza infectiei am avut dureri mai mari decat la nastere. Plus ca am ramas cu un fir nescos, rana inchizandu-se cu el in interior, pe care va trebui sa il scot apeland iar la o incizie :(( Atentie! Nu va doresc asemenea ghinion ca al meu.

Dr. Profirescu Gabriela
De Elena pe 08 Mai 2014

De ce NU vreti sa mergeti la Profirescu Gabriela:

- E scump
- Ecograful e o vechitura, imaginile sunt numai purici. Am facut ecografii in mai multe clinici si nu am mai vazut asa calitate slaba
- Ecografiile se rezuma la masuratori, nimic altceva
- Nu explica absolut nimic. In afara de dictatul cifrelor catre asistenta dna Profirescu nu spune nimic
- Trebuie smuls tratamentul, pacienta trebuie sa insiste pentru a obtine o amarata de recomandare pt vitamine sau tablete cu fier. Pentru probleme mai complexe e si mai grav, am ratat o ecografie morfo fetala pentru ca dna a uitat sa o mentioneze
- NU respecta niciodata programarile. Nu este o coincidenta sau o urgenta, asa lucreaza dna. Se vede ca a lucrat numai la stat, niciodata la privat. Exceptand desigur cabinetul propriu unde nu da socoteala nimanui
- Este de o aroganta iesita din comun, parca iti face de fiecare data un favor imens ca platesti pentru un consult sau o ecografie
- Are o asistenta pe masura, fara pic de respect pentru paciente

Nu recomand nimanui. Fugiti cat puteti.

Parerea mea:
De Liam Riman pe 06 Martie 2014

Sotia mea a nascut acum cateva saptamani cu Dna. Dr. Profirescu Gabriela. Tot dumneaei i-a monitorizat si sarcina. In urma acestei experiente NU recomand nimanui sa apeleze la serviciile dnei. dr. Felul dumneaei de a fii mi-a lasat un gust amar si mi-a dat totodata si impresia ca tot ce conteaza pentru dumneaiei sunt banii (dar fara a face ceva, pentru a demonstra ca-i merita).

La inceputul sarcinii (primele 2 ecografii) am fost la cabinetul dnei. doctor, din cadrul Spitalului Filantropia. In timpul celor doua ecografii nu am reusit sa vorbim mare lucru cu dna. doctor si nici dumneaei nu ne-a oferit (benevol) detalii. Facea masuratorile fara sa zica nimic, apoi zicea ca este OK si o intreba pe sotia mea daca are vreao intrebare. Am pus acest comportament pe seama aglomeratiei si ne-am decis ca la urmatoarea ecografie sa mergem la cabinetul particular al doamnei doctor.

La cabinetul particular, o alta viata. A fost mult mai amabile si vorbareata. Cu toate astea mi-am pus si primul semn de intrebare asupra profesionalismuluii dumneaei. A fost foarte uimita, ca nu i-a recomandat sotiei mele, in cele doua vizite anterioare, sa ia Elevit (vitamine) si fier. Asta in conditiile in care sotia mea avea o usoara anemie si a intrebat-o la fiecare din cele doua vizite (aratandu-i si analizele) daca nu trebuie sa ia nici un medicament sa compoenseze anemia.

Odata ce am fost la cabinetul particular nu am mai avut nici o sansa sa ne intoarcem la cabinetul de la spital (unde nu platai ecografiile) si asa am mers pana la nastere.

In saptamana 38, dupa ecografie, i-a zis sotiei mele ca este pregatita pentru nastere si sa se prezinte la spital, urmatoare saptamana, ca este de garda si poate sa-i induca sarcina (injectandu-i hormoni -- oxitocina, calciu, etc). A motivat aceasta decizie prin faptul ca vremea era foarte urata (exact atunci erau zapezile alea mari). In fine, prostia noastra ca am acceptat. A inceput procedurile si dupa 30 de minute a venit o asistenta si i-a interupt perfuzia zicandu-i ca dna. docotr a avut o urgenta de familie si a trebuit sa plece in grabe. Am sata asa in dubii (nestiind ce se intampla sau ce va urma) pana dupa amiaza, cand a sunat doctora si i-a zis ca a a avut o problema si a intrebat-o daca vrea sa mai incerce odata in acea noapte. Sotia mea speriata de aceasta experienta si sleita de puteri a zis ca prefera sa mearga acasa si sa vina cand se va declansa sarcina in mod natural.

Urmatoare saptamana am insistat sa mergem la spital pentru o ecografie, sa ne asiguram ca totul este bine. Ne-a chemat intr-o zi cand era de garda si in urma ecografiei a constatat ca a scazut nivelul de lichide si a internat-o de urgenta. A inceput sa-i induca sarcina si dupa 40 de minute a inceput travaliu, cu dureri groasnice (mult mai intense decat cele naturale). A lasat-o sa se chinuie 9 ore, si ar fi stat poate 14-16 ore asa daca nu ar fi ajutat-o una din moase sa se dilate mai repede.

Multumesc lui Dumnezeu, copilul s-a nascut sanatos si mult mai vioi decat ne puteam astepta.

Acum a inceput partea cu recuperearea, care ne-a pus capac. La 2 zile dupa externare(a stat 3 zile internata) am observat ca taietura este inflamata si ca miroase foarte urat (a nascut natural, pe jos, dar a trebuit s-o si taie putin pentru a iesi copilul mai usor). Totodata avea si dureri destul de mari, chair daca statea doar intinsa. Am sunat-o pe dna dr. Profirescu si i-am povestit ce si cum si dumenaei foarte calma i-a zis sa se spele cu apa si sapun si atat. Sotia mea a intrebat-o daca nu trebuie sa vina la un control si cand trebuie sa se duca sa-i taie firele. Docora i-a zis foarte calma ca se poate duce "joia asta sau joia viitoare, daca vrea" la cabinet (cel particular). "Joia asta" insemana peste 3 zile. In momentul ala am decis sa incheiem relatia cu dna dr. Profirescu. Am fost la MedLife, in acea noapte, si medicul de acolo ne-a confirmat ca s-a infectat taietura (deci apa si sapunul n-ar fi ajutat, ba chair ar fi agravat situatia), i-a taiat firele si i-a dat un tratament adcvat petru a opti infectia si a o ajuta sa se recupereze mai repede.

Intrebarea care ma macina inca este de ce Dr. Profirescu nu i-a zis sotiei mele sa vina la control cat mai repede sa vada despre ce este vorba. Oricum era pe bani nu pe degeaba.

Nu am mentionat ca banii au curs contnuu din buzunarul meu catre cel al doctorei, chiar daca am fost la spital si nu la cabinet. Deci nu poare fi vorba de faptul ca n-am "stimulat-o".

In ceea ce priveste gradul de profesionalism al dnei dr. Profirescu, nu ma pot pronunta, intrucat nu am cunostintele necesare. Va pot spune insa ca doctorii care au vazut-o pe sotia mea pe urma, au zis ca taietura este destul de urata si ca ei nu ar fi ales tehnica folosita de dna doctor pt a coase taietura. Au fost iarasi foarte surprinsi cand au auzit ca i-a indus sarcina, dar s-au abtinut sa comenteze.

Imi pare rau daca am speriat vreo viitoare mamica, care este monitorizata de dna. dr. Profirescu si intentioneaza sa nasca cu dumneaei, dar asta a fost experienta de care am avut parte si nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva.

In ceea ce priveste Spitatul Filantropia, nu am nimic de obiectat. Este curat (a fost renovat in 2010, cred) personalul este atent si "mult mai atent" daca este putin "stimulat", aparatura este moderna si de calitate, etc.

Tot la Filantropia am facut si ecografiile alea importante, de la 3 si respectiv 5 luni. Au o aripa care este special amenajata pentru asta si au doctori specialisiti, care numai cu asta se ocupa.

Dr. Profirescu Gabriela
De Ristea Simona pe 31 Iulie 2012

Poate cineva sa-mi dea nr. de telefon al d-nei Dr. Profirescu va rog mult de tot.

Contact
De Popa Cristina pe 29 Mai 2012

Buna, as dori si eu numarul de telefon al doamnei doctor Profirescu Gabriela. Multumesc frumos.

Nr tel Dr Porfirescu
De Diana pe 27 Decembrie 2011

Buna,

Va rog vreau si eu un nr de tel al doamnei doctor pentru o programare. Mulumesc

Dr. Profirescu Gabriela contact
De Freefall pe 27 Iulie 2011

Trimite-mi si mie un nr. de tel de la cabinetul particular al dnei Dr. Gabriela Profirescu te rog mult.

Dr. Profirescu Gabriela
De Alice pe 23 Mai 2011

Draga mea, sunt curioasa de cate ori te duci la control, unde te duci de regula, la cabinet sau la spital? Am sunat la cabinet si m-a luat durerea de cap cand am auzit ce preturi sunt.
Merci mult.

Dr. Profirescu Gabriela
De Eni pe 20 Mai 2011

Este ok din toate punctele de vedere, va asigur, nu va luati dupa toate postarile negative, stau in acelasi cartier si stiu cum se comporta cu mine si de cate ori am fost la cabinet a fost super ok.

Contact Dr. Profirescu Gabriela

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.SpitalulFilantropia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.