• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Predila Manuela
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Predila Manuela

Dr. Predila Manuela medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Predila Manuela medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Bucur

Opinii utilizatori

Dna . Dr.
De Roberta pe 26 Noiembrie 2015

Sunt o tanara in varsta de 20 de ani ajunsa recent la maternitatea Bucur ptr suspiciunea unei sarcini. Tin sa mentionez ca am mers la ambulatoriu,fara a cunoaste vreun doctor. Acolo am fost primita de Dna Dr. Predila ,o doctora exceptionala si inainte de toate o femeie foarte draguta si calda. S-a dovedit ca suspiciunea mea era de fapt o infectie a ovarelor care putea ajunge in uter si care imi putea distruge viata la o varsta atat de frageda. Insa cu ajutorul dnei doctor , am descoperit-o la timp ,dansa purtandu-se foarte frumos cu mine si explicandu-mi pe intelesul meu absolut toate detaliile. Nu s-a comportat urat cum fac anumiti medici si nici nu a asteptat bacsis. Este o doctora exceptionala,recomand .

apreciere
De Davidica rebeca pe 13 Decembrie 2012

Aceasta doamna doctor merita toate laudele. Este foarte draguta, comunicativa si ,cel mai important, profesionista.Eu am nascut de curand cu dansa, dupa ce mi-a urmarit cu atentie sarcina si mi-a castigat increderea.Drept urmare, o recomand. Eu am ales sa merg la cabinet de cele mai multe ori, pentru ca la maternitate este mai ocupata si e de asteptat.
Multumesc, doamna doctor!

Dr. Predila Manuela
De Alina pe 08 Septembrie 2011

D-na Dr Predila, este printre putinii care isi fac meseria cu drag. Este un doctor la care te duci de drag, si iti castiga increderea imediat. Iti alegi singur locul unde sa te duci la control (cabinet sau spital), dar eu prefer decat sa stau pe holurile spitalului sa merg la cabinet. Ma gandesc la inca un copil si nici prin cap nu imi trece sa ma duc la altcineva

Dr. Predila Manuela
De Roxi pe 03 Martie 2011

Este un dr.bun, te asculta iti explica numai de bine de d-na dr, am nascut cu dansa, am 2 operatii complicate facute de ea si acum datorita dansei sunt in viata.

Dr. Predila Manuela
De Meri pe 10 Noiembrie 2010

Am nascut cu doamna dr. acum 5 ani, isi face meseria foarte bine, e un dr. foarte bun si e o minciuna ca te cheama numai la cabinet, d-na dr a fost in concediu de maternite s-a intors la spital in 01.10.2010 si daca apelezei la dansa iti raspunde mereu, nu e un doctor scump.

Dr. Predila Manuela
De Mirela pe 26 Mai 2010

Am cunoscut-o pe dna dr. Predila intr-un moment greu pentru mine, am ajuns la spital in urgenta pentru pierderea unei sarcini. Am ramas in ingrijirea dansei si am acum un copil minunat. Sunt asistenta medicala intr-un cabinet si recunosc ca ma doare ca suntem atat de blamati- oferim servicii medicale de calitate in conditii civilizate si suntem condamnati ca oamenii trebuie sa plateasca pentru asta. I-as spune primei mamici ca si noi avem copii si ca nici copiii nostri nu traiesc cu aer. Mamicile ar mai trebui sa stie ca spitalele de urgenta au camerele de garda in care se consulta in primul rand urgentele, de aceea stau atat la rand, de aceea se deschide usa in timpul consultatiilor, iar medicii in spital se ocupa in primul rand de pacientii internati si de urgentele care vin, nu de urmarirea lunara a sarcinilor normale. Acestea se pot urmari fara plata la policlinica sau cu plata in cabinete particulare. Daca vor cu tot dinadinsul la spital, atunci sa stie cum sta treaba si sa nu se mai supere atat ca asteapta la usi. Despre doamna dr. nu o sa spun prea multe. Cine o cunoaste stie ce fel de om si ce fel de doctor este.

Dr. Predila Manuela
De S.i pe 20 Mai 2010

Sunt medic stomatolog, am nascut cu dr. Manuela Predila in urma cu aproape 5 ani, totul a fost in regula. Ceea ce vreau eu sa spun este ca nu ne obliga nimeni sa ne urmarim sarcina la un anume medic, la cabinete particulare sau nu. Putem merge lunar la medicul din policlinica si putem naste cu medicul de garda, in strainatate asa se intampla. Esenta problemei este alta - noi vrem medic personal, la orice ora din zi si din noapte, sambata, duminica, de Craciun, Paste, Revelion si daca se poate sa nu-si ia niciodata concediu, iar apoi ne indignam despre cum mai sunt si doctorii astia. Va spuneam ca sunt medic si stiu cum e. In rest numai bine mamicilor si bebelusilor.

Este un medic nu tocmai ok
De Elena vladutu pe 06 Mai 2010

Desi este o femeie medic ginecolog, nu intelege perfect prin ce trece o femeie insarcinata. Am fost la dansa in evidenta pana in saptamana 30 de sarcina cand nu am mai suportat si am gasit alt medic, spre norocul meu. Te cheama doar la cabinetul particular din zona Tineretului unde "te usuca" de bani, iar ca viitoare mamica iti trebuie foarte multi bani pt bebe ce vine. In concluzie, eu personal nu am o parere buna despre acest medic.

Contact Dr. Predila Manuela

Adresa

Intre Girle, 10, Bucuresti, Sectorul 5

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.