• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Posea Cristian
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Posea Cristian

Dr. Posea Cristian medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Posea Cristian medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Dr. Ioan Cantacuzino

pentru detalii si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.210.71.00 / 021.210.64.55 / 021.210.84.99

Opinii utilizatori

Un dr..foarte bun
De Stanciulescu Anca pe 01 Februarie 2013

Buna Simona, eu am nascut cu dr. Posea si nu am avut nicio problema. Nu cred ca este adevarat ce spui, este un dr. foarte bun.

Dr. Posea Cristian
De Simona pe 25 Noiembrie 2012

Eu tin sa contrazic parerile bune despre competenta dr. Posea, eu si inca alte 3 cunostinte care au nascut cu el. In primul rand, mi-a ascuns faptul ca fetita avea probleme la coloana, nu stiu daca a fost incompetenta sau nepasare. Am nascut-o cu spina bifida si a fost operata la 3 luni, din fericire operatia a fost reusita si este bine. Mi s-a spus ca se vedea aceasta malformatie si la o simpla ecografie. Am nascut normal, dar pot spune ca trag si acum dupa competenta lui. M-a cusut in stil barbar, nastere normala, 7 copci la un copil de 3 kg (al doilea copil al meu de 3,2 kg si 3 copci, iar prietena mea copil de 4,6 kg 6 copci). Si de parca nu ar fi fost de ajuns mi-a uitat un pansament in interior si m-am inflamat. Am avut dureri mari timp de 3 luni si ma duceam la el la control si imi spunea ca sunt bine, dar ma videc eu mai greu a doua mare minciuna. A trebuit sa ma operez din nou. Bun medic. Nu-l recomand. Este cel mai mare mincinos si incompetent.

Dr. Posea Cristian
De X pe 16 Februarie 2011

Un doctor minunat, dar in primul rand om.

Dr. Posea Cristian
De Dana Koller pe 11 Ianuarie 2011

Este cea mai buna alegere daca doriti o interventie laparoscopica. Nu este un doctor comunicativ, dar lucreaza excelent. Il recomand cu caldura.

Dr. Posea Cristian
De Tinel theodorescu pe 11 Ianuarie 2011

Multumesc domnului doctor Posea pentru ajutor. Un doctor competent si un om nobil.

Dr. Posea Cristian
De Florentina pe 06 Ianuarie 2011

Am o sarcina, dar datorita dl dr. acum am 10 saptamani. Fara intelegerea dansului si tratamentul corect nu reuseam. Mii de multumiri domnului dr. Vi-l recomand cu cea mai mare incredere.

Dr. Posea Cristian
De Geanina martin pe 13 Decembrie 2010

Multumiri, dr. Posea Cristian ne-a ajutat sa aducem pe lume o minunatie de fetita, am luat nota 10 la nastere fara cezariana, fara epidurala este un doctor extraordinar foarte calm si cu multa rabdare, ceea ce mi-a placut foarte mult la dansul raspunde la orice ora la tel indiferent de ora. Multumiri inca o data, Martin.

Dr. Posea Cristian
De Anghel Cristina pe 11 Septembrie 2010

Am pierdut o sarcina cand eram sub "ingrijirea" lui, m-a ajutat sa ajung cu a doua la aproape 41 de saptamani cand intr-un final dupa mai multe "provocari" am nascut normal. Nu stiu cat de bun ecografist este insa nu si-a dat seama ca voi naste o fetita de 4800 gr. Era de garda insa chiar daca eram la inceputul unui lung travaliu, s-a dus la culcare, moasele au stins lumina(eram singura care nastea in acea noapte), a fost super nasol travaliul, moasele au zis ca dansul este sef de garda si e dreptul lui sa doarma, eu ma plimbam singura cu sotul meu de mana pe hol. Am stat 10 zile in spital cu injectii pentru ca eu aveam probleme, nu copilul. Medic bun, dar eu ghinionista? nu m-a ajutat psihic/fizic ca a facut raport moaselor, ca m-a cazat intr-o rezerva, dupa 4 luni cand am inceput munca nu puteam inca sa stau in sezut.

Dr. Posea Cristian
De Pantelimon florentina pe 15 Aprilie 2010

Am pierdut o sarcina, daca nu ajungeam la timp puteam face septicemie, noroc cu domnul dr. Posea. Merg la el in continuare, e foarte calm il recomand cu mare incredere.

Contact Dr. Posea Cristian

Adresa

Ion Movila, 5-7, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.210.71.00 / 021.210.64.55 / 021.210.84.99
Email cantacuzino@spitalul-cantacuzino.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.