• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Porumb Ciprian
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Porumb Ciprian

Dr. Porumb Ciprian medic ginecolog, Masscenter Cluj Napoca.

Dr. Porumb Ciprian medic ginecolog, Masscenter Cluj Napoca.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Masscenter Cluj Napoca

Opinii utilizatori

un medic deosebit
De Motei Iuliana pe 20 Ianuarie 2016

Pe 22 Septembrie am nascut o fetita minunata de 4280 grme si 60 cm la Stanca ( ginecologie 2) Cluj cu un medic deosebit Dr.Porumb Ciprian care a fost alaturi de mine pe toata durata sarcinii,un om deosebit de calm si cu un interes deosebit fata de toti pacienti!il recomand cu incredere tuturor mamicilor care vor sa fie tratate cu seriozitate,calm si interes fata de sarcina lor! No sa uit niciodata primul ecograf la care am fost(16 saptamani) in care ne-a explicat detaliat evolutia bebelusului atat mie cat si sotului meu! Un medic bun care nu ia spaga iar daca ii dai sau nu o sa ai parte de acelasi trrmatament!

dr. porumb
De Sos magdalena pe 11 Ianuarie 2016

cine ma poate ajuta cu un nr de telefon al acestui medic ?

Un doctor exemplu
De Szekely erzsebet pe 17 Mai 2014

Domnul doctor Porumb este cel mai bun doctor il recomand cu incredere pentru toate femeile care vor sa aiba un copil si totul sa decurga bine la nastere. Este un doctor care stie sa incurajeze si sa fue alaturi de pacientii sai. Oricum, am toata stima fata de el si ii doresc succes in continuare si viata lunga. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine.

Extraordinar
De Szandai daniela maria pe 18 Martie 2014

Un dr. ginecolog foarte bun si rabdator si explica foarte in detaliu tot ce e nevoie ca sa sti fara sa astepte ca pacienta sa puna intrebarea. Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va dea viata lunga domnule doctor Porumb Ciprian!

Dr. Porumb Ciprian
De Andreea pe 07 Februarie 2014

Am nascut de 2 ori cu dr. Porumb (a doua nastere in 2014) si a fost la fel de bine de fiecare data. Un doctor extraordinar, bland, cu multa rabdare, iti explica si iti raspunde la fiecare intrebare, un ajutor cand ai nevoie, un om care stie sa incurajeze si nu in ultimul rand o prezenta pozitiva in sala de nasteri, prezenta care te linisteste si iti da siguranta ca totul o sa fie bine. Il recomand cu incredere.

Extraordinar!
De Ana maria pe 26 Ianuarie 2014

Am nascut la clinica Stanca cu dr. Porumb. Vreau sa va spun si tot odata sa ii multumesc pe aceasta cale acestui om extraordinar care a avut grija de mine si fetita mea din saptamana a 7-a de sarcina ca nu am crezut ca sunt asa doctori buni. S-a purtat ireprosabil cu mine, are toate calitatile bune, un foarte bun specialist si face totul cu placere. Vorbeste frumos, nu te repezeste, linistit, te incurajeaza, te face sa te simti linistita. Extraordinar! Va multumesc domnul doctor Porumb! Dumnezeu sa va tina sanatos si multa sanatate!

Multumesc!
De Magdas claudia pe 12 Ianuarie 2014

De la inceputul sarcinii si pana am nascut (prin cezariana) am mers la dr.Porumb. De la prima consultatie am avut mare incredere ca totul va fi bine si asa a fost! Un adevarat profesionist! Multumesc din suflet!

Dr. Porumb Ciprian
De Nicoleta pe 29 Octombrie 2013

M-a impresionat foarte tare! Are o rabdare incredibila, asculta, arata, explica, 100% profesionalism. Tot respectul!

Un medic foarte eficient
De Irami pe 19 Septembrie 2012

Am nascut cu el deoarece era de garda. Sunt foarte multumita de el. Desi eram pacienta altui medic a venit sa ma vada mereu si s-a purtat exemplar.

Foarte bun
De Rigo molnar loredana pe 03 Iunie 2012

Este un doctor foarte bun, care stie sa asculte si care are o rabdare iesita din comun. Merita tot respectul.

Contact Dr. Porumb Ciprian

Adresa

Calea Manastur , 9, Cluj, Cluj Napoca

Site www.masscenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.