• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Popescu Liliana
10 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Popescu Liliana

Dr. Popescu Liliana medic primar obstetrica - ginecologie, dr. in stiinte medicale.

Dr. Popescu Liliana medic primar obstetrica - ginecologie, dr. in stiinte medicale.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Spitalul Clinic Filantropia

Opinii utilizatori

Excelenta
De Nicoleta pe 20 Ianuarie 2015

Un adevarat profesionist, cum rar ti-e dat sa intalnesti! Recomand cu tot sufletul.

Dr. Popescu Liliana
De Drita pe 17 Aprilie 2014

Am nascut cu dna dr. Liliana Popescu prin cezarina in 2010 la spitalul Filantropia. Desi, imi doream o nastere naturala, la ecografia din spatamana 39 dna Dr. mi-a spus ca are cordon in jurul gatului si ca nu recomanda o nastere naturala, mai ales ca este prima nastere.

Cezarina excelent realizata si fara complicatii - din prima saptamana avea 15 cm lungime!

Respectata printre colegi, asistentele foarte atente cu pacientele dansei.

Informatii
De Ionescu raluca pe 27 Septembrie 2012

Poate cineva sa ma ajute cu o adresa sau un numar de telefon de la cabinetul particular al doamnei doctor liliana Popescu - Filantropia? Multumesc.

Dr. Popescu Liliana
De Izabelai pe 21 Septembrie 2012

Este o doctora foarte competenta! Am nascut cu dansa acum 2 luni si m-a frapat cand am vazut-o in sala de operatie ca se ruga! Mai rar asa persoana! Nu mi-a cerut nimic, i-am dat ca am vrut! Tot respectul pentru astfel de persoane!

Dr. Popescu Liliana
De Doina chelmus pe 31 Octombrie 2011

Doamna dr este un om minunat, un doctor exceptional, profesionist care face totul cu mare drag si responsabilitate. Am nascut cu doamna dr. Popescu Liliana un baietel care acum are 3 luni si pentru acest lucru nu pot sa ii multumesc niciodata indeajuns. Va multumesc din tot sufletul ca ati fost si inca mai sunteti alaturi de noi. O recomand cu incredere tuturor viitoarelor mamici.

Cel mai bun doctor ginecolog
De Andreiana(pavel) mihaela pe 12 Septembrie 2011

Buna ziua, sunt Mihaela Andreiana si am 35 de ani. Am nascut doi copii frumosi cu ajutorul doamnei doctor. Un doctor de mare exceptie. Daca nu era doamna doctor Poepscu Liliana, nu cred ca puteam sa aduc pe lume doi copii minunati. In fiecare zi ami spun in gand "sa-i dea Dumnezeu sanatate doamnei doctor". Un doctor pe care al recomand tututor. Multa sananate si fericire doamnei doctor.

Dr Popescu Liliana
De Andreea pe 15 Aprilie 2011

Un doctor foarte bun!

Dr. Popescu Liliana
De Manea Dulcea pe 16 Septembrie 2010

Sunt pacienta dansei de 8 ani si imi fac controlele periodice. Am avut cateva probleme de sanatate, dar cu ajutorul dansei am trecut usor peste ele. Datorita profesinalismului si increderii pe care o am in dansa sunt astazi in forma si nu am probleme ginecologice. O recomand ca fiind un medic de exceptie.

Dr. Popescu Liliana
De Dobjanski marilena pe 17 Mai 2010

Am nascut cu dr. Popescu Liliana, este un dr excelent, am nascut acum 8 luni o fetita de 3.300 kg,sanatoasa, dansa ma supravegheat toata sarcina. Merita tot respectul. Ma incurajat tot timpul. Am nascut cu cezariana si m-am refacut foarte repede. Apelati cu incredere.

Dr. Popescu Liliana
De Elena pe 19 Aprilie 2010

Am nascut cu doamna dr. Liliana Popescu prin cezarina (deoarece a avut cordonul in jurul gatului) acum 3 luni, un baietel de 3.300 Kg si 50 cm. Un medic foarte bun, m-am refacut foarte repede dupa operatie. V-o recomand!

Contact Dr. Popescu Liliana

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.SpitalulFilantropia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.