• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Popescu Cristian
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Popescu Cristian

Dr. Popescu Cristian sef sectie clinica obstetrica - ginecologie, medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Popescu Cristian sef sectie clinica obstetrica - ginecologie, medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Caritas

pentru informatii sunati la numarul de telefon: 021.322.0205

Opinii utilizatori

Un doctor minunat!
De Paulet Mihaela C. pe 15 Noiembrie 2017

Nu laud de fel doctorii ,dar acest medic merita tot ce e mai bun pe lumea asta!Este un doctor minunat si mai ales un om bun ,nu are arogante discuta cu tine ,modest ! Am sa il recomand oricui cu drag !

Pacienta
De Alexandra pe 09 August 2017

Buna ziua! Imi puteti lasa numarul de telefon al domnului doctor pentru ca eu l-am pierdut! Multumesc.

Pacienta
De Daniela pe 21 Februarie 2017

Nota maxima 10 cu felicitari pentru domnul doctor POPESCU CRISTIAN

Pacienta
De Daniela pe 21 Februarie 2017

Nota 10 pentru domnul doctor POPESCU CRISTIAN .profesionalism e singurul cuvant ce"l caracterizeaza.Va multumim ca existati.

Pacienta
De C-ta Dinu pe 28 Ianuarie 2017

Un medic si om exceptional, il recomand pe dn. dr cu caldura, este pur si simplu minunat!

Mulțumesc pt tot
De Lefter roxana pe 27 Noiembrie 2016

Am născut prin cezariană gemene ffff bun doctor nota maxima

Multumim
De Emilia pe 09 Aprilie 2016

Profesionalism este singurul cuvant ce l poate caracteriza pe dl.doctor. Va multumim ca existați!

Dr Popescu Cristian - ginecologie Malaxa
De Anghel Monica pe 28 Ianuarie 2016

Nota 10+ pentru porfesionalism si pentru el ca om. Il recomand cu caldura

Dr. Popescu Cristian
De Catalina pe 09 Februarie 2013

Pe dl. dr. Popescu il gasiti la Malaxa.

Ai idee unde lucreaza in prezent?
De Andian pe 20 Noiembrie 2012

Si eu am nascut cu dumnealui la Caritas, dar dupa ce s-a desfiintat Caritasul nu mai stiu nimic despre dansul. Stii cumva pe unde profeseaza in prezent? Sau ai vreun numar de telefon?

Contact Dr. Popescu Cristian

Adresa

Traian, 29, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.322.0205
Site www.spital-caritas.ro
Email spitalul.caritas@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.