• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Poparlan Neculai
29 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Poparlan Neculai

Dr. Poparlan Neculai, medic obstetrica-ginecologie, Piatra Neamt;

Dr. Poparlan Neculai, medic obstetrica-ginecologie, Piatra Neamt;

obstetrica - ginecologie;

Centrul Medical Poparlan

luni - miercuri - vineri: 14:00 - 20:00;
sambata: 09:00 - 14:00;

Opinii utilizatori

Excelent
De Alberta gabi pe 26 Septembrie 2012

Excelent diagnostician, il recomand cu caldura.

Raspuns
De Gavrilescu pe 29 August 2012

Stimata doamna, fiecare cu norocul lui sau cu ghinionul lui. Eu nu calomniez pe nimeni. Nu ma incalzeste cu nimic. Acum 13 ani am nascut cu acest medic o fetita si pot sa spun ca am fost multumita de profesionalismul sau. Tocmai din acest motiv l-am cautat la a doua sarcina dupa 13 ani. Doar ca nu am mai gasit nici acelasi medic, nici mai ales acelasi om.
La trei luni de sarcina sa nu auzi o inima de copil si sa trimiti cu atata usurinta la chiuretaj. Ma rog, multumesc Bunului Dumnezeu ca nu m-am luat dupa el, iar acum am un baietel minunta. Cat despre domnul doctor, din punctul meu de vedere, sa-l judece Dumnezeu dupa cum raspunsul pe care mi l-a dat cand i-am cerut o explicatie la enorma greseala pe care a facut-o. Pentru pacientele lui, mult noroc si sa le pazeasca ingerul, ca dac s-or lasa numai in baza lui Popirlan, nu le vad bine.

Dr. Poparlan Neculai
De Terasa pe 23 August 2012

Orice medic de exceptie are si mulÈ?i calomniatori, pacat.

Dr. Poparlan Neculai
De Arsene Vali pe 23 August 2012

Sunt deosebit de multumita de Dl dr., este rÄ?bdator, excelent profesionist.

Dr. Poparlan Neculai
De Berea simion pe 07 Decembrie 2011

Eu personal am fost foarte multumita de dl doctor si sunt pacienta dumnelaui de 20 de ani! Il apcreciez!

O parere sincera , nu rautacioasa
De Gavrilescu pe 02 August 2011

E omeneste sa gresesti, dar tot omeneste este sa-ti recunosti greseala, sa incerci sa repari, sa fii om in cele din urma. Dar cand gresesti si mai esti si grabit, ironic, nepasator, te gandesti doar la urmatorul pacient si urmatorii bani, atunci Dumnezeu sa te judece dupa cum meriti! Cam asta pot eu sa spun despre dr. Popirlan. Multumesc lui Dumnezeu ca am avut un ceas bun in care am hotarat sa merg la alt medic.

Dr. Poparlan Neculai
De G.I. pe 21 Februarie 2011

Un medic fara rabdare, nu explica nimic, pe principiul ca nu tine ora de anatomie cu tine la cabine, nu mai merg de mult la el.

Dr. Poparlan Neculai
De Roberta nemescu pe 20 Februarie 2011

Foarte slab din punct de vedere profesional. Am fost diagnosticata de dumnealui cu sterilitate primara, si fara sansa de a mai avea copii in mai 2009. Am plecat la Iasi la prof. univ. dr. Mircea Onofriescu, dupa o luna de tratament cu niste injectii banale am ramas insarcinata, in aprilie 2010 am nascut minunatul meu baietel la maternitatea Cuza Voda din Iasi . Daca m-as fi lasat la diagnosticul lui Poparlan nici astazi nu as fi avut baietelul, stie numai sa jumuleasca pacientele de bani si sa le duca cu vorba. Nu va lasati impresionate de "centrul lui medical", tot luxul pe care il afiseaza nu valoreaza doi bani atata timp cat profesional este O.

Dr. Poparlan Neculai
De Morosanu narcisa pe 08 Ianuarie 2011

Este un foarte bun medic, ma ajutat sa nasc 2 fete perfect sanatoase si asta datorita dumnealui!

Contact Dr. Poparlan Neculai

Adresa

Mihai Eminescu, 1, Neamt, Piatra Neamt

Reper Bl.D2 Ap.2 3 4 39;
In zona Hotel Ceahlaul;
Site www.poparlan.ro;
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.