• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Popa Zina
19 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Popa Zina

Dr. Popa Zina medic ginecolog, Cabinet Obstetrica - Ginecologie Dr. Popa Zina.

Dr. Popa Zina medic ginecolog, Cabinet Obstetrica - Ginecologie Dr. Popa Zina.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Obstetrica - Ginecologie Dr. Popa Zina

Opinii utilizatori

Nu recomand!!! De evitat!
De Stefania pe 11 Iulie 2017

Am avut o sarcina foarte usoara si fara complicații.M-a monitorizat doamna Popa Zina pe parcursul ultimilor 2 luni de sarcina, chemandu-ma saptamanal la ecografie(150 ron pt fiecare vizita) si spunandu-mi ca totul e ok, fara prea multe detalii(Nu ii place sa i se pună intrebari). Când aproape sa nasc a inceput sa facă presiuni asupra mea ca sa nasc prin cezariana, stiind ca mereu am vrut natural, iar din momentul in care am refuzat o programare la cezariana( era liberă agenda intr-o dimineata, nu avea clienti) , nu mi-a mai raspuns la telefon, nu m-a asistat la nastere, fiind nevoită sa nasc cu o asistenta,fara supravegherea unui medic. Regret ca multe mamici ii cad in plasa si se lasa păcălite sa facă cezariana, in ciuda faptului ca nu exista complicații.

pt.Ina
De Doar eu pe 10 August 2016

Draga Ina,ar fi bine sa te interesezi cand,si de ce a decedat prietena ta.Nu stii detalii,nu vb.Acuzi in necunostinta de cauza.Mai trebuie sa stii ca doctorii,sunt si ei oameni .

??????
De Ina pe 26 Mai 2016

Am dus o sarcina cu dumneaei o sarcina usoara fara probleme pana i ultima zi cand m-achemat sa ma internez pentru cezariana cu toate ca eu imi doream o nastere naturala , mi-a zis ca fatul e sus nu s-a lasat si nu am sa pot naste. Am insistat pe nastere naturala mi-a dat o pastima sa o tin sub inba dupa care la 2ore a inceput travaliu. Am stat in travaliu 7 ore timp in care nu a venit nicimacar o secuda la mine, dupa cele 7ore starea mea s-a inrautatit tensiunea mi-a cresut si aveam palpitati urate la inima. Abea atuci a aparut si dumneaei si a cerut ajutorul unui cardiolog. Dar am avut noroc si eu si fetita mea. Insa prietena mea care azi 26 05 2016a fost inmormantata nu a avut acelasi noroc dupa ce a suferit o operatie de chist ovarian operatie facuta de dr popa zana. La 2 zile de la operatie s-a stins pe patul de spital:-( Eu cred ca nu e posibil sa mori intr-un spital daca ai parte de atenoa si de tratamentul cuvenit!haideti sa facem o schimbare si sa nu ii mai tinem ocupați pe doctori cu tot felul de chesti care si le permit tot din bani nostri bani dati ca drept multumire asa zic uni dar eu asi zicebai dati cu gandul ca o sa fim bagati in seama si sa ii lasam sa-si faca meseria pe salariile lor si atuci vom avea doctori in spitale nu camatari afaceristi etc:-(:T_T:-(

Maya
De Diana pe 09 Aprilie 2016

Super intr-u totul am avut cezariana si a ieșit totul super

Nota 10
De Gianina pe 21 Ianuarie 2016

Am născut cu doamna doctor pe 23 aprilie 2015 o fetiţă superbă. O recomand din tot sufletul, în primul rând este om şi apoi un medic excepţional!

Dr. Popa Zina
De CC pe 19 Decembrie 2015

Un medic extraordinar.Datorita tratamentului prescris de dumneaEi am un copilas sanatos. L-am nascut la 40 de saptamani.In tot acest timp a raspuns solicitarilor mele telefonice indifferent de ora. Ii multumesc in fiecare zi lui D-zeu si ma rog sa-i dea sanatate doamnei doctor sa mai poata lucre.Oricare dintre noi avem tot felul de stari si mai trebuie sa luam in calcul ca doamana doctor nu este D-zeu.Sunt convinsa ca tot ce face ,face cu daruire fara a astepta in schimb 'atentii'. Mi se pare normal sa platesti atata vreme cat ai optat sa mergi la cabinetul particular.

De evitat!
De Lush pe 02 Martie 2015

Mi-a lasat un gust amar aceasta femeie. Mi-am dorit mereu sa nasc natural, iar dupa ce am fost draguta si atenta cu dansa, a inceput sa faca presiuni asupra mea sa nasc prin cezariana, ca i-ar veni mai usor si s-ar termina totul mai repede. A vazut ca nu cedez, mi-a spus ca e bebe in pericol, ca am depasit cu 2 zile termenul pana am iesit plangand din cabinetul ei.


Era sa cedez presiunilor ei, dar mi-a spus o asistenta ca asa procedeaza de obicei, si ca ar trebui sa nasc cum simt eu atata timp cat bebe nu e in periol. Asa am si facut, iar dupa o zi de la consultatie, am intrat in travaliu si bineinteles ca nu a mai fost de gasit. Au sunat-o toate asistentele si nu a mai raspuns nimanui. Am nascut cu moasa care a fost mult mai draguta cu mine decat fusese doamna Popa pe parcursul sarcinii. E numai dupa bani, nu face cu drag si pasiune aceasta meserie. Restul ramane sa va convingeti singure!

Dr. Popa Zina
De Doina pe 28 Februarie 2015

Vizita la cabinet privat. Nu respecta ora de programare. Este grabita, nervoasa, nu binevoieste sa raspunda la intrebari legate de o biopsie recoltata prost de dumneaei. Evaziva in explicatii, ironica si rautacioasa. De evitat!

Dr. Popa Zina
De Dascalu romina pe 07 Octombrie 2014

Eu din pacate nu prea am o parere asa buna. Pe langa faptul ca am avut o sarcina cu probleme, mi s-a depistat toxoplasmoza, dupa ce am nascut s-a purtat foarte urat cu mine aducandu-mi jigniri la adresa mea pe motiv ca nu a fost multumita de cati bani i-am dat. Depinde dupa cum ii place de fata ta.

Dr. Popa Zina
De Smile pe 02 Februarie 2013

Felicitari si din partea mea doamnei dr. Popa, super dr., super caracter. Am 20 de saptamani si l-a inceput am avut probleme cu sangerari, chiar si in timpul unei operatii mi-a raspuns asistenta ei la telefon si m-a chemat sa verifice despre ce ar fi vb. Niciodata nu mi-a vorbit urat sau sa ma jigneasca, am fost internata la spital si venea de 2-3 ori pe zi sa verifice daca sunt mai bine, asta fara atentii, cum asteapta majoritatea cu mana intinsa. O sa nasc tot cu ea si sunt ferm convinsa ca va proceda cu acelasi profesionalism cu care m-a si tratat cand aveam nevoie de ea.

Contact Dr. Popa Zina

Adresa

Miron Costin, 1, Bacau, Bacau

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.