• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Popa Mirela

Dr. Popa Mirela, medic specialiast ginecolog, lucreaza la Clinica Medlife.

Competente: colposcopie, ecografie obstetricala si ginecologica.

Dr. Popa Mirela, medic specialiast ginecolog, lucreaza la Clinica Medlife.

Competente: colposcopie, ecografie obstetricala si ginecologica.

ginecologie

ginecologie

Hyperclinica Medlife

luni - 9:00-13:00;
marti - 9:00-15:00;
joi - 14:00-19:00;
vineri - 9:00-15:00;
sambata - 8:00-12:00

021.9646

Opinii utilizatori

Consultație chist ovarian
De Moraru pe 11 Ianuarie 2018

Azi,11.01.2018, am avut o programare la dr.Popa Mirela pentru a afla o părere de specialitate cu privire la un chist ovarian stâng diagnosticat anterior de 2 medici de medicină internă pe ecografie, care aveau contradicții pe dimensiunea chistului. În urma contradicțiile pe dimensiuni am hotarat să merg la un control de specialitate motiv pentru care am făcut o programare la clinica Medlife, dr.Popa Mirela.Aici am aflat cu stupoare că ovarul stâng este normal iar chistul s-a mutat pe ovarul drept dar fără dimensiuni care să pună probleme medicale.😁 Oare pentru ce se percep aceste tarife dacă medicii sunt așa de neatenți încât nici măcar nu fac deosebirea între stânga și dreapta??? Despre alte analize sau un eventual tratament nici nu s-a pus problema. A ieșit din cabinet înaintea mea vorbind la telefon.De fapt dr.Popa era mai atentă la telefonul mobil care suna.Pacienți plătesc pentru a fi batjocoriți.

Medic deosebit
De Justina R pe 14 August 2014

E un medic deoosebit!

Doctor de nota 10
De Teodora C pe 14 August 2014

Am fost foarte multumita de cum am fost tratata!

Dr Popa Mirela Medlife Bucuresti
De Mamica pe 30 Iulie 2014

O recomand din toata inima!

Nasterea la Medlife
De Andreea pe 25 Octombrie 2013

Buna, imi poti spune cat a costat nasterea la Medlife?

Dr. Popa Mirela
De STANCIUCU MIHAELA pe 30 Septembrie 2013

Nu am nascut eu, ci cumnata mea. Eu am fost langa ele de la inceput. Este un doctor de incredere. Este prudenta si probabil ca stie meserie. Cu noi a reusit! Cumnata mea pierduse 2 copii inainte! Cu dna doctor Popa a facut o fetita de toata frumusetea 3.760kg! Aveti toata increderea este un doctor, nu un mercenar!

Dr Mirela Popa
De Oana Iordache pe 10 Mai 2013

Eu am nascut cu doamna Mirela Popa acum 2 ani. Nota 10 cu felicitari. Am mers lunar la dansa la control si lucrurile au decurs normal pana la capat. Am ales un pachet de nastere mai ieftin, cu o colega in camera, dar conditiile au fost foarte ok. Doamna doctor ne-a vizitat in fiecare zi. Ii multumim pentru tot ce a facut pentru noi.

Dr. Popa Mirela
De Mirela D pe 21 Ianuarie 2011

Am nascut prin cezariana cu d-na doctor Popa, in oct 2010, si am fost foarte multumita de cum a decurs totul. Dumeneaei mi-a urmarit si evolutia sarcinii. Intr-adevar m-a deranjat faptul ca trebuia sa vin eu cu intrebari si nu mi-a oferit niciodata informatii legate de sarcina din proprie initiativa, insa nu pot sa spun ca nu a avut grija de mine, iar operatia arata foarte bine. M-a vizitat si dupa, cat am fost in spital, desi nu i-am oferit nimic. Ref la mesajul Cristinei as vrea sa spun ca imi pare tare rau pentru cele intamplate insa nu cred ca e vina d-nei doctor. Am avut si eu o sangerare si d-na Popa era in concediu, insa m-am dus la alt doctor. Nu vad ce ar fi putut face dumneai in plus.

cititi si luati aminte
De Cristina pe 23 Noiembrie 2010

am pierdut o sarcina cu dansa,deoarece atunci cand au inceput sangerarile dumneaei era la un curs si asistentele nu mi-au dat numarul de telefon,iar dansa nici atat.
Imediat a trebuit sa ma indrept catre alt medic,insa nu s-a putut face nimic.
'multumesc ' doamnei doctor

Dr. Popa Mirela
De Gheorghisor monica pe 17 Aprilie 2010

Daca eram la alt doctor eu nu cred ca mai aveam acum un copil minunat. Este foarte atenta cu pacientii dansei si profesionista. Practica aceasta meserie cu sufletul si se implica. Mi-a urmarit toata sarcina si a fost alaturi de mine pana in clipa cand am plecat din spital. Nu am avut nici un fel de complicatie de la operatie si baietelul meu este bine datotita ei si d-nei dr. Raluca Ghinea de la la Medlife. Multumesc.

Contact Dr. Popa Mirela

Adresa

Grivitei, 365, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.9647;
021.209.40.30
Site www.medlife.ro
Email office@medlife.ro;
info@medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.