• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Pop Adrian Mircea
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Pop Adrian Mircea

Dr. Pop Adrian Mircea medic primar radiodiagnostic, competenta in ecografie, competenta in ecografie in obstetrica - ginecologie, competenta in tomografie computerizata, Clinica Diagnosis Bucuresti.

Dr. Pop Adrian Mircea medic primar radiodiagnostic, competenta in ecografie, competenta in ecografie in obstetrica - ginecologie, competenta in tomografie computerizata, Clinica Diagnosis Bucuresti.

investigatii paraclinice;
competenta in ecografie;
competenta in ecografie in obstetrica - ginecologie, competenta in tomografie computerizata;

Clinica Diagnosis Bucuresti

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.231.67.41 / 021.231.67.42 / 0742.062.834 / 0723.399.766

Opinii utilizatori

Expeditiv și extrem de scump
De Ilie Maria pe 19 Ianuarie 2016

Am avut o experienta extrem de dezamăgitoare în ceea ce îl privește pe doctorul Pop Adrian. Pe scurt: am făcut o programare pentru o ecografie trimestrul 3 de sarcina la Regina Maria în Floreasca la acest doctor. Ora programării nu a fost respectata, deși nu avea o alta programare înaintea mea. Pur și simplu asa a avut chef sa ma lase sa aștept un sfert de ora. Comunicare 0, începând cu banalul răspuns la salutul meu de buna ziua și continuând cu faptul ca pe tot parcursul ecografiei telegrafice care a durat 15 min dar care a costat 485 lei (au taxat în plus pana și amărâtul de CD pe care a fost imprimata ecografia și hârtia pe care au scos rezultatul) singura comunicare intre doctor di pacient a fost cum te numesti și cine îți monitorizează sarcina. Restul a fost un exercitiu de dictare a unor parametrii către asistenta. 0 profesionalism și 0 respect pentru pacient. Se plătește doar renumele doctorului și atat! Sfatul meu: evitați acest doctor!

Alte clinici/spitale
De Iulia pe 10 Februarie 2012

Multumim pentru informare, Cristi! Stii cumva si alte clinici/spitale cu care mai colaboreaza dl dr Pop? La Regina Maria nu am reusit sa imi fac programare, dl dr are programul plin in saptamana respectiva. Multumesc anticipat!

Dr. Pop Adrian Mircea s-a mutat la REGINA MARIA
De Cristi pe 30 Ianuarie 2012

Pe Dr. Pop Adrian Mircea il puteti gasi din 9 ianuarie la REGINA MARIA Policlinica Floreasca.

Contact Dr. Pop Adrian Mircea

Adresa

Calea Floreasca, 160, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 0742.062.834 / 0723.399.766
Site www.diagnosis.ro
Email contact@diagnosis.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.