• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Poenaru Octavian Mircea
11 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Poenaru Octavian Mircea

Dr. Poenaru Octavian Mircea medic specialist colposcopie, ecografie obstretica - ginecologie.

Dr. Poenaru Octavian Mircea medic specialist colposcopie, ecografie obstretica - ginecologie.

colposcopie, ecografie obstretica - ginecologie

obstretica - ginecologie

maternitatea Bucur

Opinii utilizatori

Parerea mea !
De Elena pe 25 Octombrie 2016

Era februarie,zapada frig iar eu la un pas de moarte...doctorul care de 15 ani avea oarecum grija de nevoile mele medicale....m a aruncat pe un pat de metal ,mi a trimis sotul sa cumpere metrotrexat dupa ce ecografic nu observase o sarcina extrauterina si nici abdomenul plin de sange ....era prima lui zi de munca dupa concediu ....si A PLECAT...mi a spus ca daca e grav urma sa ne vedem a 2 zi.....Dumnezeu n a vrut sa plek atunci...Am semnat si am plekat din spital ,am ajuns la urgente la Polizu unde am fost operata de urgenta..Se pare ca nu mi am atins scopul pe pamant si inca TRAIESC..dar nu am sa l uit niciodata pe medicul Poenaru de la Poemedica....care dupa 15 ani nu a reusit sa vada o extrauterina la ecograf....🙁

Recomand cu incredere
De Ali_mihaela pe 25 Martie 2013

Am nascut in ianuarie 2012 cu dl dr Poenaru! Este un medic foarte bun, il recomand cu toata increderea! Am o fetita de 1 an si 2 luni si deja ne gandim la un baietel! Sa ii dea Dumnezeu sanatate! Sanatate tuturor!

Super doctor
De Mihaela pe 02 Ianuarie 2013

Eu ma consider o norocoasa pentru ca am fost operata de el. Este si un foarte bun psiholog nu numai ginecolog, obstetrician. Daca vrei un doctor care sa nu uite sa fie si om si profesionist in ceea ce face si un bun comunicator si dispus sa-ti raspunda la orice intrebare nebuna,ciudata de gravida atunci el este.

Un medic de exceptie
De Livia Baranescu pe 23 Martie 2012

Il recomand cu toata caldura din lume. Este un om si un medic extraordinar, devotat meseriei si mare iubitor de copii. Domnule doctor, sa ne traiti, ca ne trebuiti!

Medic de exceptie - Mircea Octavian Poenaru
De Flory pe 25 Ianuarie 2012

Mai rar medici ca Dl. Poenaru, este un om deosebit, iti spune lucrurile asa cum sunt si este de un profesionalism rar intalnit. Am fost operata de dansul la Maternitatea Bucur si am ramas de-a dreptul uimita, a avut asa mare grija de mine si dupa operatie, nu a plecat pana nu a fost sigur ca sunt bine. Vi-l recomand cu caldura pe Dr. Poenaru de la maternitatea Bucur!

Dr. Poenaru Octavian Mircea
De Nedelcu Luciana pe 21 Iunie 2011

Am nascut cu dr. Poenaru 3 copii, este un medic de exceptie.

Dr. Poenaru Octavian Mircea
De Yo pe 27 Ianuarie 2011

Special! Mai intai om si apoi medic.

Dr. Poenaru Octavian Mircea
De Gabnriela pe 11 Decembrie 2010

Il recomand cu caldura.

Dr. Poenaru Octavian Mircea
De Irina pe 05 Decembrie 2010

Om si profesionist!

Dr. Poenaru Octavian Mircea
De Cristina pe 07 Noiembrie 2010

Foarte bun.

Contact Dr. Poenaru Octavian Mircea

Adresa

Intre Girle, 10, Bucuresti, Sectorul 5

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.