• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ples Nicolae
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Ples Nicolae

Dr. Ples Nicolae medic specialist ecografie obstretica - ginecologie.

Dr. Ples Nicolae medic specialist ecografie obstretica - ginecologie.

ecografie obstretica - ginecologie

obstretica - ginecologie

Maternitatea Bucur

Opinii utilizatori

Experienta conteaza
De Elana pe 14 Decembrie 2013

Cand te duci la un doctor, intereseaza-te prima data ce experienta are, in cazul tau, cate consultatii face pe an, cate nasteri asista pe an, cate operatii face si asa mai departe. In acest fel poti sa-ti dai seama daca respectivul profeseaza sau da numai din gura.

Dr Ples Nicolae, 30 de nasteri pe an, 80 de operatii pe an, 100 de consultatii pe an.

In spitalul Bucur media pe doctor este de 110 nasteri pe an, 150 de operatii si peste 500 de consultatii pe an.

Doctorii buni sunt cei mai cautati si la ei se asteapta, se fac programari.

Dr. Ples Nicolae
De Ioana pe 21 Februarie 2013

Parerea mea despre dl. doctor Ples Nicolae este ca ar trebui sa se documenteze mai bine inainte sa prescrie medicamente pacientilor. In ianuarie 2012 mi-a prescris Brocriptin. Desi i-am spus ca din surse de pe internet stiu ca provoaca reactii adverse foarte urate, si ce ar trebui sa fac in cazul acesta, dlui mi-a spus ca nu o sa patesc nimic. Chiar mi-a repetat si mi-a spus-o cu atata degajare si siguranta ca 80% l-am crezut. Norocul meu a fost ca am luat pastila noaptea, cand copilul meu dormea. Am avut halucinatii si pana la ora 13:00, a doua zi, nu am mai putut sa merg deoarece dupa 2 min de stat in picioare cadeam instantaneu pe jos. Mi s-a intamplat de 2 ori sa cad, ameteam brusc. Am si vomitat de 2 ori. Daca aveam ghinionul sa iau pastila ziua, inainte sa ies cu copilul in parc
(mentionez ca halucinatiile si ameteala au aparut la 1 ora dupa ce am luat pastila) dl. doctor nu ar fi scapat asa usor. Nu i-am facut nicio reclamatie si regret, pentru ca n-as vrea sa i se mai intample si altcuiva ce mi s-a intamplat mie. A fost groaznic. Rusine dle. doctor ca nu va informati foarte bine despre medicamentele pe care le prescrieti cu atata siguranta oamenilor care au incredere in dvs.

Pentru nuti
De Diana_0899 pe 02 Iulie 2012

As dori sa vb cu tine referitor la dr. Nicolae Ples. mess diana_0899

Mii de multumirii
De NUTI pe 23 Aprilie 2012

Este un super doctor si ce au gresit altii la mine cel putin a indreptat domnia sa! Multe multumirii si multa sanatate.

Dr. Ples Nicolae
De Mrela pe 05 Septembrie 2010

Dl. Dr. Ples este un medic extraordinar, un bun profesionist si un om deosebit. Ii datorez mii de multumiri pentru ceea ce a facut pentru mine.

Dr. Ples Nicolae
De Floricel pe 12 August 2010

Ii multumesc din suflet pentru tot ce a facut pentru mine.

Contact Dr. Ples Nicolae

Adresa

Intre Girle, 10, Bucuresti, Sectorul 5

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.