• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ples Liana
17 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Ples Liana

Dr. Ples Liana medic primar ginecologie, competente in ultrasonografie obstetricala si ginecologica.

Dr. Ples Liana medic primar ginecologie, competente in ultrasonografie obstetricala si ginecologica.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Life Memorial Hospital

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.9647 / 021.209.40.31

Opinii utilizatori

O adevarata profesionista!
De Anca pe 04 Februarie 2017

Am nascut de doua ori cu dna dr si am fost tratata cu respect si profesionalism atat de dna dr cat si de echipa cu care lucreaza dumneaei

multumiri
De Savulescu marilena pe 04 Mai 2016

doresc sa-mi exprim multumirea si aprecierea pentru modul in care am fost tratata de d-tor Liana Ples,profesionalismul intregii echipe,sobrietatea si grijea de care am avut parte la spital mi-au dat increderea ca am sa fiu din nou sanatoasa si potenta pentru o viata normala,sincere multumiri...

Eu sunt foarte incantata de dna doctor.
De Lorenafrancisc pe 29 Mai 2012

Eu sunt foarte incantata de dna doctor. Sunt la adoua sarcina si pot spune ca nu am avut probleme de nici un fel cu ea. Este foarte amabila si profesionista. Am nascut in 2009 in septembrie un baietel sanatos si voinic. M-am simtit in siguranta pe toata perioada sarcini si de aceea am optat si pentru adoua sarcina tot cu ea sa nasc. O recomand cu caldura.

Dr. Ples Liana
De Daria pe 31 Martie 2011

Eu am cunoscut-o pe doamana dr Ples cand eram deja insarcinata si mi-a facut o impresie foarte buna inca de la inceput. Este destul de ocupata dar de fiecare data a avut concluziile necesare pt sarcina mea in masura timpului. Oricum nu cred ca poate un medic ginecolog sa stea la prea multe povesti cu tine indiferent cat este de dragut. Am nascut prin cezariana desi doream sa nasc normal, dar m-a sfatuit ca asa este mai bine desi cred ca la toate pacientele opta pantru cezariana. Si cat despre tarif i-am dat destul de putin, nu pt ca nu as fi fost multumita dar nu aveam mai mult 600 Ron in 2009. Eu o recomand cu caldura.

Dr Ples Liana
De Dora02 pe 02 Martie 2011

Am facut o ecografie 4D la d-na dr la Medlife pentru 30 de saptamani de sarcina. Intradevar, atitudinea dumneaei este una foarte distanta; afiseaza o superioritate care nu stiu cat de benefica este in cadrul relatiei medic-pacient. Are parerea ca numai dumneaei cunoaste adevarul absolut, oricum ce recomanda alti medici nu este tocmai ce trebuie etc. In plus, degeaba am cerut si platit eco 4D pentru ca, in afara de trei poze deformate cu fata lui bebe, facute in mare graba, restul eco a fost 2D. Nu a facut nici un comentariu, nu mi-a dat nici un CD. M-a trimis foarte expeditiv sa platesc ecografia si cand m-am intors, d-na asistent mi-a inmanat plicul cu concluziile ecografiei (prezentate pe o jumatate de pagina) din usa cabinetului. Concluzie: Asa imi trebuie, desi citisem o multime de pareri negative despre cum obisnuieste d-na dr sa realizeze ecografiile, am zis ca nu poate fi adevarat, ca pe net se scriu multe etc. si, in plus m-am bucurat ca am gasit loc liber in eceeasi zi pentru eco la dumneaei. Oare de ce? Aceasta este experienta mea cu ecografia 4d la Medlife la d-na dr Ples.

Dr. Ples Liana
De Craita pe 28 Februarie 2011

Desi nu vroiam un al doilea copil, soarta a facut sa raman din nou insarcinata. La prima sarcina am fost sub supravegherea doamnei dr.Ples care mi-a adus pe lume prin cezariana, un baietel sanatos, dar la inceputul acestei sarcini, din comoditate, am ales sa merg la un dr. care avea cabinet aproape de casa. Am facut o mare greseala. Deja incepusem sa ma gandesc noaptea: cum ma voi urca pe masa de operatie fara doamna dr. langa mine? Doar ca destinul mi-a scos-o in cale si prin bunatatea dumneaei acum m-a luat in grija. Este cel mai bun ecografist, diagnostician si atunci cand iti vorbeste iti da incredere ca stie foarte bine cu ce se mananca aceasta meserie. Acum dorm linistita!

Dr. Ples Liana
De Patrascu florentina pe 28 Decembrie 2010

Multumesc.

Dr. Ples Liana
De Alina pe 24 Noiembrie 2010

Am fost pacienta doamnei doctor, chiar la Medlife am si nascut prin cezariana cu dansa (pentru ca am miopie severa, doamna Ples fiind adepta nasterii normale daca graviduta este sanatoasa). Este foarte profesionista atat ca ecografist cat si ca ginecolog. Am avut niste probleme pe care doamna doctor mi le-a tratat corespunzator. Cat priveste ecografiile, totul a fost ok, atat pe film cat si in realitate. Chiar intr-un filmulet pe un DVD am fatza fetitei mele, care seamana foarte mult cu ea acum la 2 ani. De asemenea, nu numai eu am fost multimita dar si alte doua prietene care au mers la dansa la recomandarea mea. Si cu al doilea BB tot la doamna doctor Ples voi merge pentru ca am toata increderea.

Dr. Ples Liana
De Andra pe 22 Octombrie 2010

La ecografie medicul nu trebuie sa vorbeasca, ci trebuie sa fie atent la ce vede. Cei care vorbesc mult si sunt prea draguti nu prea stiu multe. Eu am avut probleme cu sarcina si dansa a fost singura care a diagnosticat la copil o malformatie grava pe care ceilalti au omis-o. Mai mult, desi nu eram pacienta ei mi-a explicat foarte clar ce am de facut. E adevarat ca nu zambeste tot timpul, dar oare noi o facem? Poate la telefon era tot o pacienta care punea intrebari.

Dr. Ples Liana
De Monica pe 22 Octombrie 2010

Un medic asa cum ar trebuis sa fie toti. Onesta, profesionista, competenta. Nu merg la medic ca sa ma mangaie pe cap si sa ma abureasca.

Contact Dr. Ples Liana

Adresa

Calea Grivitei, 365, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.memorialhospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.