• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Pitrop Mariana
10 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Pitrop Mariana

Dr. Pitrop Mariana medic specialist obstetrica, Maternitatea Botosani.

Dr. Pitrop Mariana medic specialist obstetrica, Maternitatea Botosani.

obstetrica

Obstetrica I

Maternitatea Botosani

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0231.584.017 / 0231.584.018 / 0231.584.019

Opinii utilizatori

Un medic extraordinar
De Condurachi Daniela pe 13 Ianuarie 2018

Un medic extraordinar .Oricând am avut nevoie de dumneaei mi-a răspuns la telefon . Datorită ei am o minune de fetița. .

Un medic profesionist
De Elena pe 29 Decembrie 2017

Un medic foarte profesionist cu mult calm. Recomand. Cabinetul este la gara, vis a vis de Lidl. Programari : 0752 769 382

Unde o gasesc pe doamna doctor Pitrop?
De Iuliana pe 18 Decembrie 2017

Buna ziua! Imi puteti spune unde as putea-o gasi pe doamna dr. Pitrop, in afara de maternitate. Nu are cabinet particular? Aveti vreun numar de telefon?

Un medic foarte bun
De Mona pe 20 Septembrie 2017

Dna Dr. Pitrop este un medic extraordinar, si un medic foarte bun.

Un doctor extraordinar
De Mona pe 28 Aprilie 2017

Dna Doctor Pitrop este o femeie foarte buna și de treaba. Este o persoana răbdătoare dar în același timp și glumeață. Mereu când am mers la dumneaei mă făcut să mă simt bn și mereu mă incurajat.

Un medic extraordinar
De Concursuri Daniela pe 10 Martie 2017

Un medic extraordinar.Oricand am avut nevoie de dumneaei mi a raspuns si datorită ei am o fetița sănătoasă

Un medic extraordinar
De Dana pe 10 Martie 2017

E de incredere si intotdeauna cand am avut nevoie mi a raspuns ...datorită ei am o fetița sănătoasă

Am pierdut sarcina din cauza dansei
De Paula pe 30 Octombrie 2016

Eu am pierdut un bebelus din cauza ei pentru ca nu a vazut ca sarcina nu este localizata unde ar fi trebuit.

Dr. Pitrop Mariana
De Sandu mihaela pe 10 Aprilie 2011

E de incredere si stie meserie.

Dr. Pitrop Mariana
De Lili pe 13 Ianuarie 2011

Multumesc.

Contact Dr. Pitrop Mariana

Adresa

George Enescu, 6, Botosani, Botosani

Telefon 0231.584.017 / 0231.584.018 / 0231.584.019
Site www.sogbt.ro
Email sogbt@artelecom.net
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.