• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Pirvulescu Eleonora
19 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Pirvulescu Eleonora

Dr. Pirvulescu Eleonora medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Pirvulescu Eleonora medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Medicover Pipera

orar consultatii:
luni - vineri: 08:00 - 20:30;
sambata: 08:00 - 14:00;

orar recoltari:
luni - vineri: 08:00 - 13:30;
sambata: 08:00 - 12:00;

orar recoltari analize ginecologice (in afara consultatiei):
luni: 08:00 - 12:30

Opinii utilizatori

Un medic foarte bun
De Madalina pe 05 Februarie 2014

Am fost la Doamna doctor Parvulescu, foarte mult timp, atat cat lucra in domeniul privat, dar si in sitemul de stat. Un medic foarte bun, un om cu suflet mare, un om implicat. Un medic care nu astepta spaga ca sa te trateze. Ma bucur, ca a plecat din tara, cei buni pleaca.

Doamna doctor Pirvulescu Eleonora un medic extraordinar
De Biea Simona -Gabriela pe 27 Noiembrie 2012

Eu am fost la doamna doctor si cu ajutorul dumneaiei am avut o sarcina care a evoluat foarte bine, am nascut in 2010 un baietel de 4 kg perfect sanatos. Am fost si la cabinetul medical Medcenter si la Cantacuzino si s-a comportat exemplar si e o doctora cum nu e alta. Imi pare sincer rau ca medicii buni ne parasesc tara si ca nu mai este alaturi de noi, si ii urez numai bine si sa stie ca nu o vom uita niciodata si ca ii multumim pentru ceea ce a facut pentru noi.

Raspuns pentru Cristina
De Dr. Pirvulescu Eleonora pe 24 Ianuarie 2012

Stimata doamna, sunt dr. Pirvulescu Eleonora, dar nu cred ca cea despre care vb. Dv, si justific cu mai multe argumente:
1. In primul rand sunt plecata din tara, si profesez in Franta intr-o maternitate, iata deja de 8 luni si pacientele mele sunt multumite, dupa ce au venit o data se reintorc si ma recomanda si cunostintelor, am programari pentru urmatoarele 3 luni plin. Muncesc aici cu mare satisfactie profesionala, si, spre deosebire de Romania, nu am vazut sau auzit vreo critica la adresa mea si in general al personalului medical. Meseria si munca ne este respectata, lucru care pe mine personal ma motiveaza sa fiu si mai eficienta.
2. Expresia "probabil e pe creier" nu o folosesc in fata pacientului niciodata. Deci, mintiti.
3. Nici nu am avut niciodata un cabinet al meu, am lucrat la Spital, apoi la Medicover, Medcenter, si pe pacient il tratatm respectuos atat la Stat cat si la privat;
4. Pt. problema dv. personala, daca e reala, va dau o consultatie gratuita, on-line. Streptococul in vagin este considerata o bacterie frecventa si comensala, si nicaieri in afara de Romania el nu se trateaza, caci nu este patogen. Se trateaza doar la femeile care sunt gravide, cu o singura doza de antibiotic in momentul travaliului, adica nasterii. In Romania medicii in general il trateaza, se lasa mult influientati de pacienti. Ati putea eventual sa accesati literatura straina pe net, si sa va informati, ca sa va convingeti, decat sa criticati medicii pe diverse site-uri.
5. Pentru pacientele care m-au cunoscut si le-am lasat o amintire placuta - va pup, sa va fie sanatosi copilasii, imi amintesc frecvent de vremurile in care munceam din greu in Romania ca sa -mi castig viata, sa castig experienta profesionala, dar satisfactia de a vedea mamicile fericite m-a motivat intotdeauna sa-mi fac meseria cu placere.

Lipsa de profesionalism si incompetenta
De Cristina pe 04 Ianuarie 2012

Cred ca Eleonora Pirvulescu este cel mai incompetent medic ginecolog peste care am dat vreodata. Aveam tot felul de simptome ciudate, aveam un istoric medical destul de complicat (de care nu a tinut cont nicio clipa, probabil nu era de competenta sa), iar dumneaei mi-a facut niste analize total irelevante din care nu a reiesit nimic. Cand i-am explicat ca totusi simptomele persista, mi-a spus ca probabil imi imaginez eu, citez: "probabil e pe creier". Dupa o asemenea experienta evident ca n-am mai calcat pe la cabinetul ei. Bineinteles, am continuat investigatiile, s-a dovedit (prin niste analize deloc complicate - nu inteleg de ce nu le-a facut si ea pe aceleasi) ca aveam un streptococ foarte rezistent datorat unei imunitati scazute in urma unor tratamente anterioare, streptococ de care inca ma mai chinui sa scap, dupa aproape un an. Doamna "doctor" Pirvulescu nu a facut decat sa imi mai amane cu vreo 2 luni tratamentul si sa imi mai stoarca niste banuti. Si apropos de raspunsul dat de dumneaei pe site, cu aluzii la ipoteticii colegi de breasla invidiosi sau mai stiu eu ce minuni: cred ca prin asta se confirma ca e o "finuta", "bombonica", "dulcica", etc, exact asa cum spun unele mamici care au avut norocul sa ii intre in gratii. Ma bucur pentru femeile care au scos-o la capat cu bine, insa doamna Pirvulescu ar trebui sa inteleaga ca a fi ginecolog nu inseamna doar a aduce pe lume copii sanatosi din mame sanatoase, ci si a trata atunci cand este cazul. Sau cel putin, eu una asa credeam pana acum.

Jos palaria in fata dnei dr. Pirvulescu Eleonora
De Resmerita loredana liliana pe 18 Noiembrie 2011

Eu am fost pacienta dnei dr. Pirvulescu Eleonora (fosta dr. Kulava )pe atunci era medic rezident, dar a dat dovada de un mare profesionalism. Tin sa contrazic parerile de mai sus chiar nu este adevarat ca ar fi o femeie acra. Eu una daca ar fi sa mai fac inca un bebe as merge cu mare drag la dumneaei, dar eu am deja am 2 copii, dar o recomand cu mare drag si incredere. Este un medic extraordinar.

Dr. Pirvulescu Eleonora
De Florentina pe 17 Iulie 2011

Buna ziua unde va pot gasi pentru ami face o programare astept sa imi raspundeti. Multumesc.

Unde va gasim?
De Mihaela pe 04 Iulie 2011

Buna ziua dna Doctor, daca cititi acest mesaj va rog din suflet sa ne raspundeti: unde va putem gasi? Eu va stiu din Medicover si am fost foarte multumita de dvs. V-am cautat si la Medcenter si mi-au spus ca ati plecat din tara. Ete adevarat? Multumesc.

Dr. Pirvulescu Eleonora
De Rodica pe 25 Mai 2011

Am abonament la Medicover si pe timpul sarcinii mi-am facut mare parte din analize la ei. Eu aveam un medic care imi urmarea sarcina (de la alt Centu medical)si care imi recomanda sa fac analizele unde aveam gratuitate. Imi cerea anumite analize si ecografii iar eu imi faceam pragramare la Medicover:la Dr. Hamid pt. ecografii, iar pt analize la Dr. Muraru Emilia (pe care nu as recomanda-o pentru cele care sunt mai sensibile din fire)si la Dr. Parvulescu Eleonora - care este foarte de treaba. Mie mi-a placut foarte mult si v-o recomand.

Dr. Pirvulescu Eleonora
De Dana miu pe 12 Mai 2011

Pentru ca era singurul doctor de la Medicover la care am gasit programare in 2 zile, am riscat sa merg la ea, desi am citit inainte pe internet impresiile negative la adresa ei. Confirm ca este o femeie acra, lipsita de profesionalism. Nici macar nu s-a uitat pe istoricul meu de analize din calculator, la recoltare m-a durut foarte tare, pentru ca "doamna doctor" nu stie ca acea zona este sensibila si nu trebuie sa introduci instrumentul brusc. In plus, a refuzat sa imi faca o analiza gratis, desi era inclusa in abonament, doar pentru ca ea nu considera necesar (desi daca s-ar fi uitat pe istoricul de analize, ar fi vazut antecedentele). Deci nu mergeti la ea daca nu vreti sa ramaneti cu traume!

Raspuns pt. "eu"
De Dr. Pirvulescu Eleonora pe 21 Martie 2011

Probabil esti vreun "bine-voitor", eventual poate vreo colega / coleg de breasla din concurenta, altfel nu-mi explic "publicitatea" pe care mi-o faci. Ar fi fost recomandat sa te prezinti cu nume si sa-ti asumi jignirile pe care mi le aduci, intrucat, nu-mi amintesc sa-mi fi tratat vreo data macar o pacienta in felul in care il descrii. Pacientele care ma cunosc sunt libere sa-si aleaga medicul personal, si cele care au fost multumite cu siguranta se vor intoarce, indiferent de ce spun gurile rele. Iar in ce ma priveste, am multe lucruri mult mai importante de facut, decat sa pierd timpul citind pareri pe net, acum am dat din intamplare de acest mesaj, si nu m-am putut abtine sa nu raspund.

Contact Dr. Pirvulescu Eleonora

Adresa

Bulevardul Dimitrie Pompei, 6, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.medicover.com/roro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.