• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Pipos Liviu
17 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Pipos Liviu

Dr. Pipos Liviu medic primar obstetrica - ginecologie, competenta colposcopie si citodiagnostic, ecografie obstetricala si ginecologica, planificare familiala.

Dr. Pipos Liviu medic primar obstetrica - ginecologie, competenta colposcopie si citodiagnostic, ecografie obstetricala si ginecologica, planificare familiala.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Sanador

Opinii utilizatori

Un profesionist!
De Iordache Emilia pe 24 Februarie 2018

Un om de milioane!!! Cel mai bun doctor.

Un profesionist
De Delia pe 16 Octombrie 2017

Ii rog de sanatate in fiecare zi! Cu ajutorul dansului astazi imi tin copilul mult dorit in brate.
Multumesc !

Super medic!
De Ana pe 26 Septembrie 2017

Da, nu primeste taticii la eco transvaginala dar e super bun profesionist, vede ce altii nu vad, foarte bine pregatit in domeniul sau, raspunde sincer si clar la toate intrebarile, iti ofera sfaturi daca i le ceri. Nu e un medic care sa iti devina prieten, este un profesionist demn si este foarte uman, trebuie sa ii dai o sansa. Chiar merita. Multumiri din inima pentru ce a facut pentru mine.

...
De Raluca pe 09 August 2017

Nu am nimic de comentat. Va spun doar ca la dansul nu voi mai revenii. Abia de vb cu tine, nu-l lasă pe tata sa asiste la eco, și foarte rigit.

Nu recomand niciunui tatic
De Valentin pe 02 Martie 2017

Daca titlul v-a pus pe ganduri, am placerea sa va anunt ca acest angajat al clinicii sanador (eu nu il consider doctor) nu accepta ca taticii sa asiste la ecografiile realizate in stil transvaginal motivand pur si simplu ca el nu doreste asta. Nu informeaza anterior despre acest lucru nici el si nici personalul din call center. Atentie! in sanador nu exista niciun protocol care sa faca referinta la imposibilitatea asistarii la ecografii de catre tata.
sotia a fost extrem de nemultumita si de abordarea lui. nu a discutat nimic cu ea pe parcursul ecografiei. nu a vorbit nimic, nu i-a aratat nimic pe ecran, vorbea doar cu asistenta.

Repet, dupa ecografie, in momentul in care am cerut in mod explicit sa vorbesc cu aceasta persoana si sa cer explicatii, mi-a zis ca el nu accepta si ca nu il intereseaza alte aspecte.
per total un caracter ce nu merita titulatura de doctor.

Nu recomand
De Luminita pe 23 Octombrie 2016

Am fost programata sambata la sanador vicyoriei pt ecografie 4d la dr liviu pripos. Nu il recomand. Am gasit un dr rigid, ursuz care abia vorbea cu mine. La solicitarea de mai multe info referitoare la eco nu a colaborat
Ma ignorat complet

Foarte bun
De Andreea pe 07 Octombrie 2015

Un medic profesionist ,calm si atent la detalii.Omul isi face meseria f bine

Un medic foarte bun
De Liliana pe 15 Septembrie 2015

Buna,doresc sa iau legatura cu Domnul Doctor Liviu Pipos,eu nu sunt in tara si am probleme de sanatate,am fost la control inainte sa plec in Danemarca,aveam si nr de telefon a Dumnelui dar a ramas in tara pe alt telefon,nu am stiut ca o sa am nevoie aici.Cine ma poate ajuta sa iau legatura cu Dumnealui,un nr de telefon.Va multumesc!

Un medic foarte bun
De Adriana pe 27 Noiembrie 2014

Draga Anca, imi pare rau ca experienta avuta cu dl. Dr. Pipos nu a fost una placuta pentru tine.
Eu am fost pana acum de doua ori la dansul pentru ecografie (la 22 si 31 de saptamani) si-ti pot confirma, atat eu cat si sotul meu, ca e un medic foarte bun. L-a masurat pe bebe de nu stiu cate ori, ne-a raspuns la toate intrebarile si ne-a facut un raport medical extrem de detaliat. Mai mult, bebe are o mica problema care trebuie tinuta sub observatie, iar dl. doctor ne-a dat detalii asupra tuturor ipotezelor referitoare la posibila evolutie a acestei probleme. Mai mult, mi-a facut niste recomandari legate de sarcina ca si cum ar fi medicul care-mi urmareste sarcina. Crede-ma ca am toata stima pentru acest om si-i multumesc din suflet pentru grija cu care a tratat fiecare aspect medical legat de mine si de bebe!
Si inca ceva ce m-a surprins la dumnealui: intre cele doua ecografii eu mi-am mai facut in RMN pentru o pacoste de migrena cu aura. In ziua programarii la ecografie, nici bine nu am intrat in cabinet si m-a intrebat "Pentru ce ati facut RMN?" Da, s-a uitat pe istoricul meu de la clinica si stia deja totul!
Asa ca nu pot sa am decat cuvinte de apreciere la adresa dumnealui!

Dr. Pipos Liviu
De Anca pe 19 Martie 2014

Nu-l recomand. Am fost in aprilie 2012 pentru 4D si Doppler. M-a tinut vreo 20 de minute si putinele cuvinte pe care mi le-a adresat au fost rostite printre dinti. Tot ce spunea din ce vedea acolo, ii dicta asistentei. Mie nu mi-a adresat niciun cuvant in timpul ecografiei; nici macar sexul copilului nu mi l-a spus mie, ci asistentei.

Nu mi-a aratat nici macar o manuta sau vreun piciorus de-al bebelusului. Dintr-o data imi zice ca "asta e tot" si am ramas muta de uimire. Ma asteptam la cu totul altceva. Am mers impreuna cu sotul sa se bucure si el de o experienta unica, dar am iesit de acolo plangand.

Nu am vrut sa merg la dansul, dar m-am programat de pe-o zi pe alta si doar la el mai era loc. Slava Domnului ca datele din ecografie au fost foarte bune si asta mi-a amintit ca trebuie sa fiu recunoscatoare lui Dumnezeu, dar, per total, a fost o experienta dezamagitoare. Anul acesta voi merge la altcineva din Sanador.

Contact Dr. Pipos Liviu

Adresa

Bulevardul Decebal, 1, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.sanador.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.