• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Pintilie Aurelian
58 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Pintilie Aurelian

Dr. Pintilie Aurelian medic specialist obstetrica - ginecologie, competente: ecografie generala, ecografie de sarcina.

Dr. Pintilie Aurelian medic specialist obstetrica - ginecologie, competente: ecografie generala, ecografie de sarcina.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Ais Clinics Hospital

luni - vineri: 07:00 - 21:00;
sambata: 08:00 - 14:00

Opinii utilizatori

Un medic de nota 10
De GIORGIANA pe 03 Octombrie 2011

Si eu am nascut cu Dr Pintilie in 2006, chiar in seara de Craciun, si vreau sa va spun ca dupa ce l-am sunt a ajuns inaintea mea la spital, eu fiind din provincie. Asa ca este un om de milioane, pe langa un dr. minunat.

Spitalul Malaxa
De Claudya pe 19 Septembrie 2011

Atat dansul cat si sotia sa care este tot medic ginecolog sunt niste oameni extraordinari. Am fost pacienta d-nului dr. dar cand a fost sa nasc era cu mutarea dansului la spitalul Malaxa asa ca am ales sa nasc cu sotia dansului la maternitatea Bucur la recomandarea dansului. Credeti-ma ca am nascut in 10 min fara epidurala si in 3 zile am stat in pozitia de sezut. Deci sunt de foarte mare calitate amandoi! Vi recomand fara nici un fel de indoiala.

Dr. Pintilie Aurelian
De Ana pe 14 Septembrie 2011

Domnul doctor este un om excelent, eu am nascut fetita in urma cu un an jumatate cu dansul am nascut prin operatie de cezariana, dar pot sa va spun ca nu am avut nicio durere si asta datorita domnului doctor care este o persoana de nota 10. A stiut ce medicamentatie sa imi recomande. Il recomand la toata lumea este un doctor foarte bun. Acum il puteti gasi la spitalul Malaxa sau la clinaca Matei Basarab.

Telefon
De Loredana pe 04 Iulie 2011

Pe dl. dr. Pintilie il gasesti la Centrul Medical Matei Basarab / tel. 021.302.94.34. Am gasit si nr. personal al domniei sale 0722.66.19.19. Sper sa-ti fie de folos.Este un om deosebit si un dr. extrem de atent cum rar mai intalnesti in ziua de azi.

Dr. Pintilie Aurelian
De Elena pe 27 Iunie 2011

Unde il pot gasi pe domnu doctor? Din cate stiu sp caritas nu mai exista! Multumesc.

Dr. Pintilie Aurelian
De Monica pe 30 Mai 2011

Sunt super incantata de dl. Dr. Pintilie Aurelian deorece este un medic de exceptie, un om minunat, il recomand tuturor pentru profesinalismul de care a dat dovada in toti acesti 3 ani de cand il cunosc, este un medic foarte calm, cald, intelegator si lista poate continua, ii multumesc din suflet pentru tot ceea ce a facut pentru mine si familia mea. Ii multumesc ca exista!

Dr. Pintilie Aurelian
De Adi pe 27 Mai 2011

Buna tuturor, dl. dr.Pintilie Aurelian este un om extraordinar, un medic de exceptie, disponibil la orice ora, atent, interesat doar de binele pacientei, un profesionist, un om cum rar intilnesti. Asa ca daca il cunosteti oferiti incredere maxima, respect si tratati-l cum se cuvine. Avem nevoie de doctori cum este Dr. Pintilie Aurelian, toata stima si respectul! Multumesc!

Dr. Pintilie Aurelian
De ALINA pe 25 Mai 2011

Jos palaria in fata dl. dr. Aurelian Pintilie. Un om si um medic exceptional.

Dr. Pintilie Aurelian
De Ierimie IOANA pe 11 Aprilie 2011

Mii de multumiri domnului doctor pentru profesionalismul de care da dovada in exercitarea profesiei pe care o are. Din tot sufletul ii doresc tot ce este mai bun pe lume si sa ajunga acolo unde ii este locul. Toate cele bune, Ierimie Ioana. O fosta pacienta deosebit de recunoscatoare.

Dr. Pintilie Aurelian
De Anca pe 26 Februarie 2011

Domnul Doctor Pintilie Aurelian este doctorul meu de 5 ani si sunt super multumita de el si il recomand cu cea mai mare incredere penrtu ca este un medic exceptional, un bun profesionist, foarte calma, care stie sa comunice cu pacientele lui. Eu am avut mari probleme si datorita lui, eu si copilul meu suntem foarte bine acum si ii multumesc din suflet pentru tot si ii doresc multa sanatate, respect si pretuire. Putini sunt medicii in care poti sa ai incredere in ei in ziua de azi. Eu am trecut prin multe pana sa ajung la el si ma simt fericita ca Bunul Dunmnezeu mi l-a scos in calea mea pentru a ma ajuta.

Contact Dr. Pintilie Aurelian

Adresa

Soseaua Alexandrie, 144, Bucuresti, Sectorul 5

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.