• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
20 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; spital particular; clinica; centru medical; maternitate

Dr. Petrache Magdalena

Dr. Petrache Magdalena este medic primar in cadrul Clinicii de Obstetrica-Ginecologie Polizu (Maternitatea Polizu) si in clinica Medicover Victoriei.

Competente:

<li>Ecografie
<li>Colposcopie
<li>Laparoscopie
<li>Histeroscopie</li>

Dr. Petrache Magdalena este medic primar in cadrul Clinicii de Obstetrica-Ginecologie Polizu (Maternitatea Polizu) si in clinica Medicover Victoriei.

Competente:

<li>Ecografie
<li>Colposcopie
<li>Laparoscopie
<li>Histeroscopie</li>

obstretica-ginecologie

Maternitatea Polizu

Spitalul Clinic "Gheorghe Polizu"

Opinii utilizatori

DR PETRACHE MAGDALENA
De BERBEC pe 16 Septembrie 2016

IN PRIMUL RAND D-NA PETRACHE NU ESTE SIGURA PE DANSA ATUNCI CAND FACE ECOGRAFIA CARE MAI COSTA SI 565 LEI, BANI DATI IN ZADAR CA LA SFARSIT SA TE INDRUME SA FACI DIN NOU PESTE DOUA SAPTAMANI ADICA ALTI BANI EVIDENT.PAREREA MEA ESTE CA ATUNCI CAND FACI O ANALIZA CU PLATA TREBUIE FACUTA FOARTE BINE SI TREBUIE SA IMI SPUNA CEVA SIGUR NU CA E POSIBIL SA SAU CRED CA...EXACT CUM SE EXPRIMA DR MAGDALENA..ZILELE TRECUTE AM FACUT ECOGRAFIA MORFOLOGICA TR II..D-NA DR DUPA CE MA CONSULTAT 40 MIN SI MI-A SPUS CA TOTUL ESTE IN LIMITA NORMALA SI CA COPILUL MEU ESTE BINE, MI A ZIS SA MAI ASTEPT 15 MIN SA MA PLIMB UN PIC CA VREA DIN NOU SA MA VADA CA NU SE VEDE BINE FATA COPILULUI...AM REVENIT IN CABINET DUPA 15 MINUTE SI MI A SPUS CA DEFAPT ESTE POSIBIL SA FIE O PROBLEMA CU COPILUL MEU SI CA ESTE POSIBIL SA FIE SUSPECT DE SINDROM SI CA TREBUIE SA REPET ECOGRAFIA IN DOUA SAPTAMANI PTR A FII D-NA SIGURA, PROBABIL CA SA POATA SA-MI DE-A UN RASPUNS CONCRET, ADICA DACA E BINE SAU NU E BINE COPILUL MEU......CUM ESTE POSIBIL ASA CEVA SINCER....NU AM DORMIT TOATA NOAPTE SI M-AM UNFLAT DE PLANS..CUM SA SPUI UNEI FEMI GRAVIDE IN 5 LUNI JUMATATE ASA CEVA....SI MAI ALES DE CEVA DE CEEA CE NU ESTE SIGURA...EU NU O SA MAI REVIN LA ACEASTA DOAMNA PETRACHE MAGDALENA SI SPER SA AVETI GRIJA SA NU PATITI LA FEL CA MINE PTR CA PUTETI AJUNGE PRAF CU PSIHICUL..NOROCUL MEU CA AM OAMENI DEOSEBITI IN JURUL MEU SI MI-AM REVENIT...VA DORESC O ZI PLACUTA TUTUROR MAMICILOR!!!!

Multumiri dnei Dr Petrache Magdalena
De Marilena pe 01 Iulie 2015

Pentru a doua oara am născut cu Dr Petrache si nu pot decât sa ii aduc încă o data multumiri. Sarcina a fost fără probleme deosebite iar monitorizarea evolutiei sarcinii si asistarea la nasterea au fost fără cusur din partea dansei. Este un profesionist de exceptie.
Vazand si comentarii negative in ceea ce o privesc, adaug faptul ca sunt si eu medic însă veterinar; medicul nu este Dumnezeu sa facă miracole din orice act medical oricat de profesionist si înzestrat este. Uneori sunt si cazuri nefericite.

Dr. Petrache Magdalena
De Georgi pe 30 Septembrie 2014

Am facut la dna dr. Petrache primele analize pentru primul trimestru de sarcina la clinica Sanador. In urma analizelor am descoperit o infectie vaginala. Am fost din nou la dansa care mi-a prescris ovule Klion.

Inainte de a incepe tratamentul, evident am citit si prospectul, unde era mentionat la contraidicatii: Primul trimestru de sarcina. Am sunat la clinica si am facut telefonul fara fir cu call center-ul, unde am primit un raspuns foarte sec: Nu cred ca scrie asa ceva pe prospect, este alegerea dumneavoastra ce faceti! Concluzia: am ales alt medic.

Profesionalism
De Luiza pe 03 Decembrie 2013

Un doctor profesionist cu o placere deosebita de a-si face meseria ca la carte

Dr.Petrache Magda - un om adevarat
De Anca Ursu pe 29 Noiembrie 2013

De multe ori cand ma uit la baietelul meu care de curand a implinit 8 ani, gandul meu se indreapta cu recunostinta si mii de multumiri catre d-na dr. Petrache Magda. In data de 14.11.2005 am nascut la Polizu, un baietel frumos si sanatos. Apoi au urmat complicatii, hemoragie, am intrat in coma, operatie,etc. De fiecare data ii multumesc in gand ca mi-a salvat viata sa imi pot creste copii, ii multumesc ca nu a lasat ca ziua de nastere a baietelului meu sa fie umbrita toata viata de ziua in care a murit mama lui. Ii doresc sanatate, si Dumnezeu sa o ajute sa aiba numai impliniri, bucurii si tot binele din lume.
D-na doctor Petrache M, un doctor bun, un om in adevaratul inteles al cuvantului. Nu am facut analize inutile, nici ecografii gramada, decat cele lunare si atat, am avut o sarcina super buna, mult mai buna decat la primul baiat, urmarita cu mare atentie de d-na doctor. Multumesc d-na doctor ca existati.

Dr. Petrache Magdalena
De Ania pe 07 Noiembrie 2013

Cand citeam opinii negative despre dna Petrache pe parcursul sarcinii, ma gandeam ca au fost doar mici scapari. Insa experienta mea cu dansa, a fost cam asa: Ecografii cel putin o data pe luna, bani multi, teste multe, sarcina normala. Am ajuns la spital la Sanador cu membranele rupte, dimineata la 3, la ora 10 s-a sinchisit sa apara la spital, nu mi-a spus ce dilatatie am, desi contractiile erau de 2 ore, la cate 3 minute. S-a dus linistita la clinica sa-si faca programul de ecografii, bani multi, evident. A venit la ora 3 dupa amiaza, dupa 12 ore deci, si cand m-a vazut in ce hal ma chinui, a decis ca pe la 4 si ceva sa mi se faca epidurala. La 6 dupa amiaza, dupa ce i s-a terminat programul de ecografii in clinica, a venit si la mine, evident nu mai aveam nici contractii, nici apa deloc, copilul era vai de capul lui, eu cu colul rupt, etc. S-a hotarat sa pompeze injectii in burta mea, si sa incercam sa nastem. Dupa 17 ore cu membranele rupte, m-a dus in sala de operatii, fara contractii, evident, dupa atatea ore, ba chiar imi dadeau ciocolata, ca sa nu lesin, si sa pot sa nasc totusi, ca un animal. Dupa aproape 18 ore s-au suit cu coatele pe coastele mele, m-au taiat in ultimul hal, ca sa poata sa scoata copilul, care a suferit enorm ( timp de 45 de minute nu a respirat normal, si nu se stia daca se poate regla sau in ce fel il afectase). Dupa ce ca m-a taiat, si m-a torturat, si mi-au indoit coastele, m-a cusut timp de 45 de minute, cu niste dureri infioratoare, timp in care eu doar le spuneam ca ma ia cu lesin, si ele imi dadeau ciocolata, sa mai rezist putin. Cam aceasta este dna Petrache, sa faca cat mai multi bani din ecografii si teste peste teste, sa te lase de izbeliste in travaliu, ca sa mai poata sa faca niste ecografii, si sa te ajute sa nasti ca in evul mediu. Cred ca daca eram singura pe un camp, nasteam mai usor, si copilul nu suferea si nici eu.

P.S. am uitat sa mentionez ca mi-au administrat Mialgin pentru ca doctorita nu mai venea o data, si contractiile erau mult prea puternice, plus vreo 3 injectii in burta si au refuzat pe tot parcursul travaliului sa-mi spuna cati cm. am dilatatie, probabil ca trebuia sa nasc cu mult inainte.

Dr. Petrache Magdalena
De Bogdan Matache pe 31 Mai 2013

Cum puteti sa spuneti despre aceste medic ca este bun cand se poarta cu pacientii ca niste animale. Sotiei mele de cand a mers la ea a tot speriat-o ca bebe nu e in regula si ca s-ar putea sa aiba nu stiu ce sindrom. Copilul s-a nascut sanatos dar am platit peste 100 de milioane la recomandarea doamnei Petrache pe tot felul de analize inutile. Analize din care doamna a castigat un comision serios. Am renuntat la doctorul Petrache in luna a patra dupa ce cel mai bun genitician din Romania ne-a asigurat ca bebe e in regula si ne-a explicat cum medici cer analize inutile. Ne-a dat exemplu dry test care in SUA il fac doar cei din zone izolate si care costa 12 dolari. Se face prin posta. La noi se platesc bani grei pt un test care nici macar nu e sigur. Feriti-va de doamna Petrache ca de boala.

Dna Dr Petrache - Polizu sau Medicover
De Adrian Bitirez pe 19 Februarie 2013

La sfatul unui bun prieten, am apelat si la noi in 2002 la Dna Petrache. Sotia prietenului meu, Cornel Marian nascuse tot cu doamna de mai sus cu ceva vreme in urma. Am uitat sa mentionez ca prietenul meu este in conducerea fondului de investitii care pastoreste Medicover, unde dna Petrache este colaborator-angajat, habar nu am. Rezultatul a fost dezastuos pentru noi. In luna a 7-a copilul s-a intors, si in aceste conditii se impunea nasterea prin cezariana. Am discutat cu dna Petrache, da apelam la cezariana, am stabilit tot, nu vreau sa dau detalii pecuniare. Si nu i-a facut sotiei cezariana pentru ca "nu este in politica spitalului Polizu, si oricum este tanara si la prima nastere". Dar asta mi-a spus dupa nastere, in conditiile in care stabilisem sa apelam la cezariana. Pe scurt, fetita mea s-a nascut cu dureri la nastere, a primit nota 10 au plesnit doua vene de sange pe creier! Nu vreau sa mai aud ce aceasta femeie, i-a nenorocit copilul, toata lumea plange si sufera acum in familia mea pentru ca m-am dus la pomul laudat. Asta este povestea mea, nu este o nascocire din pacate, dar din pacate pentru noi ne-a schimbat radical. Am vazut aici mamici fericite care se bucura ca au cunoscut-o, eu nu pot sa ma bucur. Multi m-au sfatuit sa o dau in judecata, dar cu ce o ajuta asta acum pe Bianca, cu nimic.

The best
De Anca Stoica pe 25 Noiembrie 2012

Cred ca momentan in Romania, nu stiu daca mai sunt 5 medici obstreticieni de talia dnei dr.
De 15 ani de cand sunt pacienta dansei, daca am avut 10 probleme, pe toate mi le-a rezolvat cu cea mai mare precizie, cu diagnostic sigur, fara nicio ezitare. Inafara de faptul ca este un medic obstretician excelent, este un super echograf, care este un mare lucru, d.p. meu d.v. Am facut rezectie cu dansa, a iesit excelent, am nascut cu dansa, daka ar fi sa mai doresc 5 sarcini, tot cu dansa as naste.
Toata stima, dna dr. Petrache!

Dr. Petrache Magdalena
De Marilena pe 30 Octombrie 2012

Am nascut si eu cu doamna doctor Petrache la Spitalul Sanador. Pentru unii oameni sunt greu de gasit cuvinte. Un profesionist desavarsit (cum nu prea gasesti in terisoara asta) si un om extraordinar. Sarcina a fost monitorizata tot de dansa. Recomandarea am avut-o de la o prietena medic.

Contact Dr. Petrache Magdalena

Adresa

Gheorghe Polizu, 38-52, Bucuresti, Sectorul 1

Reper zona Gara de nord
Site www.polizu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.