• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Pelinescu Onciul Dimitrie
20 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular
; clinica

Dr. Pelinescu Onciul Dimitrie

Dr. Pelinescu Onciul Dimitrie. Grad profesional: Medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, profesor universitar "UMF Carol Davila"
Competente: Ecografie obstetricala si ginecologica, endoscopie ginecologica, colposcopie, planning familial, medicina materno-fetala; oncologie ginecologica .

Dr. Pelinescu Onciul Dimitrie. Grad profesional: Medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, profesor universitar "UMF Carol Davila"
Competente: Ecografie obstetricala si ginecologica, endoscopie ginecologica, colposcopie, planning familial, medicina materno-fetala; oncologie ginecologica .

ginecologie

ginecologie

Medlife Memorial Hospital

miercuri 14:30-20:00

Opinii utilizatori

Medic ginecolog
De Maria pe 16 Aprilie 2014

D-na Ramona, va rog mult, puteti mentiona numele doctorului /doctorilor ginecologi la care v-ati dus?Caut un medic ginecolog bun!

Un om deosebit
De Marina Dumitru pe 02 Septembrie 2013

Am fost operata acum o luna la Medlife Grivita si pot spune ca datorita dl. prof. dr. Pelinescu - Onciul totul a decurs fara probleme. Am avut incredere atat in dl. prof. cat si in echipa condusa de dansul si nu m-am inselat. Am fost mai mult decat multumita de absolut tot, de la dr. anestezist (dna. dr. Boscan), terapie intensiva, saloane, asistente, tratamente, mancare, curatenie si pana la disponibilitatea dl. prof. Pelinescu-Onciul. Va multumesc din suflet tuturor, sunteti absolut niste oameni deosebiti!

Va rog, ajutor
De Adina pe 22 Iulie 2013

Buna ziua! Am citit mesajul dumneavoastra, si se pare ca diagnosticul meu seamana cu cel al dumneavoastra (neoplazie intraepiteliala de grad inalt CIN 3 si carcinom in situ CIS al colului uterin, limitat la nivelul buzei anterioare). Va rog frumos, daca puteti, sa-mi dati numele si un numar de telefon al medicilor cu care ati rezolvat problema. Sunt din Focsani, am 37 ani si doi copii. Aici, pe baza analizei efectuata in luna iunie, mi s-a recomandat extirpare uter si de aceea as vrea sa actionez repede. Multumesc mult si multa sanatate!

Dr. Pelinescu Onciul Dimitrie
De Ramona pe 30 Iunie 2013

Dle profesor Pelinescu, cred ca a venit momentul pensionarii. Am fost pacienta dvs acum 1 an. ati confundat cin 3 cu cancerul in stadiul 1B, si recomandarea a fost histerectomie " cat mai repede". Acum la 1 an, cu o recupa si un laser la o Dna Doctor extraordinara am papanicolau normal. Nu cred ca un profesor sa faca o asemenea eroare, nu este posibil. Nu poti sa-i spui unei femei care nu are un copil "la ce va mai foloseste uterul, nu intelegeti ca in situatia dvs nu mai puteti face un copil? stiti ce este cancerul? de ce nu plangeti? stiti cat de dureros se moare de cancer uterin?" va apartin in totalitate cuvintele dle Profesor. Ar trebuie sa faceti imunohistochimia sa vedeti daca displazia a depasit stadiul de celula si abia dupa sa decideti ce optiune sa aplicati pacientei. Ati spus ca daca merg la Fundeni ma vor si radia, si ca dvs aveti o tehnica de efectuare a histerectomiei ce nu necesita iradiere sau chimioterapie. A doua zi eram la Fundeni, si nu imi venea sa cred cand medicii imi spuneau ca nu am cancer, ca cin 3 este stadiul premergator cancerului si sa consult un ginecolog bun. De ce sa recomandati o interventie mutilanta daca nu este nevoie? Din nestiinta sau rea intentie? Cum este posibil sa confundati cin 3 carcinom in situ ( stadiu 0 leziune precancerosa cu stadiuol 1 b???? poate ati facut bine multe femei, dar sigur cu asemenea atitudine ati nenorocit fara motiv femei. Va doresc multa sanatate, si sper sa cititi ce am scris. Nu e corect sa ne batem joc de pacienti, sper sa nu afli niciodata cum este sa ti se spuna ai cancer invaziv! Multumesc lui Dumnezeu, eu nu am avut cancer, dar traumele traite dupa cele ce mi-ati spus fara sa fie nevoie sau adevarat au lasat urme. E una sa fie adevarat, si asta era si alta sa puneti un diagnostic dupa ureche. Multumesc cerului ca am avut bani sa vad 3 doctori buni si umani a doua zi, si ca am avut minte sa pot sa-i caut, altele in locul meu cine stie cum reactionau/ Nu e bine ce ati facut, si sigur mai sunt si altele in situatia aceastaâ?¦ Deschideti ochii pe mana cui va dati, pentru 2000 e cat costa o histerectomie la medlife va opereaza fara sa fie necesar.

Dr. Pelinescu Onciul Dimitrie
De Simona Almasan pe 10 Mai 2013

Pe Dr. Pelinescu il gasiti acum la Medlife in Calea Grivitei. Am o prietena care a nascut cu dansul si a fost multumita. Si eu ma pregatesc de un bebe si tot la dansul as vrea sa merg. Am tot citit pe net despre dansul si se pare ca este un ginecolog foarte bun si este foarte bun si pe ecografii de sarcina.

Dr. Pelinescu Onciul Dimitrie - contact
De Voinicaru violeta pe 04 Noiembrie 2012

Am fost cand eram insarcinata in 12 saptamani, mi-a spus ca am fetita, ca am sa nasc pe 6 ianuarie si ca este foarte bine si nu mai este nevoie sa fac nici o investigatie. Ce credeti? Asa a fost! Un medic foarte bun! Vreau sa mai fac un bebe si trebuie neaparat sa dau de domnul doctor. Va multumesc.

Dr. Pelinescu Onciul Dimitrie
De Florica pe 18 Octombrie 2012

De curand am avut pe cineva drag care a pierdut o sarcina in 26 de saptamani. Era la dr Pelinescu care daca avea interes si profesionalism i-ar fi cerut sa-si faca setul de analize complet avand in vedere istoricul si nu ar fi pierdut sarcina. E un tip de doctor, caruia nu ii pasa de gravida, ci doar sa inacaseze banul!

O persoana deosebita!
De Simona pe 05 Noiembrie 2011

Pe langa faptul ca este un profesionist desavarsit este si un om deosebit. De peste 17 ani sunt pacienta dumnealui, ma voi opera curand. Imi este foarte frica de operatie dar gandul ca voi fi pe maini bune ma mai linisteste. Problema mea este, ce voi face atunci cand dumnealui nu va mai profesa?

Dr. Pelinescu Onciul Dimitrie
De Balica pe 07 Martie 2011

Ma aflu aici pentru prima oara si ma bucur sa aflu ca acest medic v-a prelungit viata nesperat de mult. Sunt operata recent si sper ca priceperea domniei sale si a discipolilor sa-mi prelungeasca si mie viata. Oricum mii de multumiri pentru tot.

Dr. Pelinescu Onciul Dimitrie
De Monica pe 01 Februarie 2011

Sunt operata de 11 ani de cancer col uterin de acest medic exceptional. Pentru mine, episodul acela din viata e sters definitiv. Ma simt excelent, traiesc si asta o datorez lui. Dupa 7 ani, cand a barat cu o carioca rosie dosarul meu, avea lacrimi in ochi. Cu mine s-a purtat exemplar si este un om foarte corect, nu a pretins nimic pentru ceea ce a facut. Simplu: ii multumesc in gand in fiecare zi!

Contact Dr. Pelinescu Onciul Dimitrie

Adresa

Calea Grivitei, 365 , Bucuresti, Sectorul 1

Site www.medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.