• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Pelin Indiana
13 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Pelin Indiana

Dr. Pelin Indiana medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Pelin Indiana medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Individual

Opinii utilizatori

Indignare
De Magdalena pe 07 Decembrie 2017

Am cunoscut-o pe aceasta doctorita in urma cu vreo 17 ani, am fost f multumita dpdv profesional cat si ca om. De curand am ajuns din nou la cabinetul dansei si am gasit un alt om, alte servicii. Sunt profund dezamagita de ceea ce a devenit. Este vadit interesata numai de partea materiala, nu ii mai pasa de pacient. Mai concret, am fost la ea fiind insarcinata in 7 saptamani. Mi-a prescris o reteta dupa ce mi-a spus ca nu vede embrionul ci numai sacul. Eu nemaifiind in situatia aceasta niciodata, m-am gandit ca este prea devreme sa vada mare lucru, asa ca am plecat acasa stiind ca am un bebe. De a doua zi au inceput contractii (sangerarea era deja din dimineata consultului) si 3 nopti nu am inchis nici un ochi, nestiind ce se intampla. Apoi am ajuns cu salvarea la spital unde am aflat ca sarcina se oprise din evolutie din saptamana patru (Dumnezeu stie cum o fi fost), iar organismul incerca sa elimine. Dupa tratament si drumuri pe la medici, am ajuns din nou la doamna Indiana Dinca sa fac o ecografie si sa vad daca am eliminat tot. Binenteles ca nu mai are rost sa mai spun ceva despre programari ca nu se respecta ora nici pe departe si nici ordinea, apoi odata ajunsa in cabinet, nu m-a lamurit prea bine ce-i cu sangerarea pornita din nou, insa mi-a propus sa-mi faca si un consult pe langa ecografie, ca.... na... mai costa si consultatia ceva, nu? Intre timp a vorbit doamna la telefon de doua ori cu rudele, odata cu o alta persoana sa rezolve nu stiu ce problema rudelor, apoi i-a adus telefonul Adriana si a discutat si cu domnul Grosu despre cumpararea unui teren, iar mie imi era jena de nesimtirea ei. Probleme personale in timpul consultatiei mele, pe timpul si pe banii mei. Concluzia: neincredere, indignare, dezamagire, dispret pentru un medic la care am mers cu drag si incredere candva...

Un OM exceptional
De Alexandra pe 10 Octombrie 2017

Am nascut cu dna dr in vara 2017. Un profesionist desavarsit! Am avut o sarcina cu multe probleme, deci apelati cu incredere.

Adresa cabinetului Dico-Med unde consulta este: bdul Timisoara nr 21, dupa AFI Cotroceni. Telefon programari: 0726 747 882

Puteti naste oriunde doriti cu dansa (Sanador, Regina Maria sau Medicover).

adresa
De Ioana pe 26 Aprilie 2017

Bulevardul Timisoara, 21, Bucuresti, Sectorul 6 , la intersectia cu strada sibiu. ca punct de reper in apropiere de AFI

Adresa
De Parrilla Giulia pe 27 Februarie 2014

Lavinia Popescu, ai aflat care este noua adresa a cabinetului? Am inteles ca este in sectorul 1, dar nu gasesc adresa nicaieri.

Informare
De Lavinia popecu pe 14 Ianuarie 2014

Ma poate ajuta cineva cu adresa noului cabinei al doamnei Dr. Indiana Pelin? Stiu ca s-a multat din Aleea Tg. Neamt, sector 6, dar nu cunosc noua locatie. Va multumesc!

Dr. Indiana Pelin
De Andreea pe 04 Octombrie 2013

Si care sunt optiunile unde poti naste? Cum este nasterea cu dumneaei? Ne poti da niste preturi consult, ecografii, etc?

Multumesc.

Un doctor exceptional
De Francu Dana pe 14 Mai 2013

Eu tocmai mi-am inceput monitorizarea sarcinii cu Dna Dr. Dinca / Pelin si este super.

- iti explica tot ce vrei sa stii fara ca tu sa intrebi
- te lamureste si te asigura de tot ce trebuie sa ai grija
- iti recomanda sa faci foarte multe analize pentru a identifica/evita orice risc
- tarifele sunt normale, ca la majoritatea cabinetelor
- de cabinet tot personalul este foarte dragut, iar in cazul in care intervine ceva te anunta din timp
- si mie mi-a identificat o rana pe col si ma asigurat ca rezolvam problema imdeiat dupa sarcina
- pentu nastere mi-a lasat optunea de a alege unde vreau sa nasc

Va doresc numai sanatate,

Dana

Medic exceptional
De Aniela pe 16 Noiembrie 2012

Doamnelor terminati cu criticile din moment ce un medic vede o neregula trebuie sa ne informeze, ramane la aprecierea noastra daca mai consultam si alt medic sau urmam un tratament prescris. Nu va neglijati viata, copiii nostri au nevoie de noi.

Dr. Pelin Indiana
De Alina pe 15 Februarie 2011

Buna, eu sunt pacienta dr. Pelin din anul 2000. Am fost foarte multumita de dansa pana la un anumit punct, si anume.toate prietenele mele care merg la dansa, inclusiv eu avem rana pe col. Am consultat si alti medici si nici vorba de asa ceva. Ulterior am aflat ca la dansa cam 99% dintre paciente au asa ceva.suspect nu e asa? Acum ma duc doar pentru analizele anuale si de cele mai multe ori ma controleaza asistenta. Ce sfat imi dati? Multumesc

Dr. Pelin Indiana
De Ancuta petru pe 21 August 2010

La dansa la cabinet, mai nou, daca nu este acolo, te controleaza asistenta, este normal? Programare? Ce-i aia? Stai de te uita Dumnezeu si cand iti vine randul, surpriza doamna doctor trebuie sa plece are o nastere. Preturile sunt foarte mari.
Ultima oara cand am fost si am reusit sa intru am stat 5 minute, de cand am intrat in cabinet, cu tot cu urcat pe masa, cu tot cu stat de vorba. Cred ca a inceput sa conteze doar cantitatea.

Contact Dr. Pelin Indiana

Adresa

Bulevardul Timisoara, 21, Bucuresti, Sectorul 6

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.