• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr Pavel Elena Ioana
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr Pavel Elena Ioana

Dr Pavel Elena Ioana medic specialist obstetrica - ginecologie, studii suplimentare de colposcopie, ultrasonografie obstetricala si ginecologica.

Dr Pavel Elena Ioana medic specialist obstetrica - ginecologie, studii suplimentare de colposcopie, ultrasonografie obstetricala si ginecologica.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Alfa Medical

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.460.41.44

Opinii utilizatori

Dr Pavel
De Barbu Gabriela pe 14 Decembrie 2017

In viata mea nu am intalnit un dr atat de bun si sufletist Te poti duce cu cea mai mare incredere O ador !!!!

nu recomand
De Diana pe 07 Septembrie 2016

Doctorita este ok dar nu este normal cu programarea facuta sa astepti 4 ore. Am inteles de la celelalte cliente ca este ceva tipic. - la clinica sante

Dr. PAVEL Elena
De Leoca Mirela pe 22 Iunie 2016

Doamna doctor Pavel Elena este o persoană cu totul specială și o doctorița excepțională. Recomand cu toată inima.

Doamna dr. Elena Pavel
De Andra pe 21 Ianuarie 2016

Doamna doctor este un adevarat profesionist si un om foarte cald, deschis, comunicativ.

Medic foarte buni
De Costache g. pe 12 Iunie 2012

Un medic extraordinar. O recomand pe doamna doctor cu toata sinceritatea.

Doctora foarte buna
De Daniela oancea pe 19 Aprilie 2012

Am fost la clinica Romar la o consultatie ginecologica, dar nu am stiut la ce doctor mi s-a facut programarea, nu mai fusesem la o consultatie ginecologica de 11 ani de cand am nascut fata si programarea imi fusese facuta la doamna dr. Pavel Elena si intradevar am ramas placut surprinsa. O persoana foarte calma comunicativa cu multa rabdare si interesata de consultatia care mi-a facut-o. Intradevar mi s-a parut un dr. excelent. Merita cautata.

Dr Pavel Elena Ioana
De Maria pe 22 Iunie 2011

Doamna doctor Pavel Elena este un doctor de vocatie, nu de formatie cum n-am intalnit pana acum si stiu ce spun, pentru ca am o varsta si am fost de-a lungul vietii la multi doctori ginecologi.

Dr Pavel Elena Ioana
De Gina costache pe 01 Februarie 2011

Este un medic bun.

Dr Pavel Elena Ioana
De Gina costache pe 17 Ianuarie 2011

Un medic extraordinar. Emana numai energie pozitiva.

Dr Pavel Elena Ioana
De Elvira pe 10 Noiembrie 2010

Am hotarat dupa 8 ani si o nastere sa merg la un alt dr. ginecolog, am ajuns la d-na dr. Pavel, este de o finete rara, comunicativa, te asculta cu rabdare, e interesata de tot, calma, rabdatoare, sunt dezamagita ca nu asista la nasteri, de genul asta de dr. avem nevoie.

Contact Dr Pavel Elena Ioana

Adresa

Izvorul Rece, 18, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021.460.41.44
Site www.alfamedical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.