• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Parvu Ioan
21 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Parvu Ioan

Dr. Parvu Ioan medic primar obstetrica ginecologie, competente în ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie si planning familial.

Dr. Parvu Ioan medic primar obstetrica ginecologie, competente în ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie si planning familial.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie I

Spitalul Universitar de Urgenta Elias

Opinii utilizatori

Un medic extraordinar și un OM, înainte de toate!
De Anouk_0501 pe 21 Octombrie 2019

Am ajuns la domnul doctor Ioan Pârvu undeva în săptămâna 20 de sarcină, când fugeam de un medic foarte scump și foarte dezinteresat de pacientele sale

Speram să găsesc un specialist pregătit, care sa-mi inspire încredere
La dumnealui am găsit mai mult decât atât.

Vă recomand să mergeți la el, daca vreți să fiți tratate corect, să vi se explice lucurile, să simțiți că sunteți respectate si că vi se acordă atenție.
Este un doctor extrem de bine pregătit, dar și un om cu un bun-simț extraordinar.

Eu am cautat la medicul care îmi va aduce pe lume copilul si partea aceasta umană, poate puțină empatie, si da, pot spune că am găsit din plin aceste caracteristici la dumnealui.
Glumește intr-o manieră inteligentă și elegantă.
He's a man of few words, cum ar zice francezul
Nicio clipă nu a încercat să influențeze balanța spre naștere naturală sau cezariană, decizia apartinandu-mi 100%
Recomand din tot sufletul, mulțumesc împrejurărilor că l-am găsit și îmi va rămâne medicul meu ginecolog de acum înainte.

Dr. Parvu Ioan
De Alexandra Nicoleta pe 05 Iulie 2017

Buna seara mamicilor,
Am citit mesajele voastre si sunt de aceeasi parere cu voi.
Dl dr. Parvu este un om deosebit si un adevarat profesionist. Sunt insarcinata in sapt 20 si de la inceput dl dr Parvu mi.a monitorizat sarcina. Acum din pacate va trebui sa ma duc la alt medic pentru ca dl dr Parvu nu mai lucreaza la sp Elias ( este doar la privat). M.am.interesat cam cat m.ar duce nasterea la privat si chiar nu imi permit sa nasc acolo.
PS: Draga mea Alexandra S. imi poti.spune unde ai nascut si cat a fost nasterea?

Un medic extaordinar
De Alexandra S pe 24 Aprilie 2017

Dragele mele,
Cautati-l pe Dl. Dr. Pirvu Ioan si mergeti la dumnealui! Este un medic si un OM de nota 100! Mie mi-a urmarit sarcina, una cu destule probleme si s-a comportat intr-un mod nu numai profesionist, ci mereu a fost dispus sa-mi raspunda la toate intrebarile mele . L-am sunat de cateva ori si niciodata nu s-a pus problema sa nu-mi raspunda, chiar daca uneori l-am deranjat si in week-end! Si acum, la 4 luni de cand am nascut, am pastrat legatura cu dansul! Este un medic extrem de bine pregatit, nu am avut nicio emotie, intotdeauna a fost langa mine si m-a sustinut incurajandu-ma pe tot parcursul sarcinii! Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi l-a scos in cale si ma rog sa-l tina sanatos si cu acelasi drag de meserie ca si pana acum!!! Nu am cuvinte suficiente sa-i multumesc pentru tot ce a facut pentru mine si pentru fetita mea!!!

medic, nu gluma :)
De Calin pe 24 Noiembrie 2015

Am nascut acum 14 ani un baiat perfect sanatos de 4 kg si o fetita acum 7 ani la fel ca si fratisu, tot cu acest medic excelent ! nu am nici o indoiala ca experientele majoritatii mamicilor care au nascut cu dansul, sunt la fel de placute ca ale mele. Felicitari pentru tot ce ati reusit sa faceti pentru copiii nostrii :)

Dr.Parvu Ioan -numar de telefon
De Cristina pe 01 Martie 2013

Buna ziua! As dori si eu nr. de telefon mobil a lui dr. Parvu Ioan. Va multumesc!

Omenie
De MARCU AMELIA pe 24 Septembrie 2012

Sunt o pacienta mai veche a dlui dr, insa, din pacate, este foarte solicitat si foarte dificil de ajuns la dansul. Este un medic foarte bun!

Numar de telefon dr. Parvu Ioan
De Mmonikamm pe 30 Iulie 2012

Ioana, lasa-mi un mesaj privat pentru a-ti lasa numarul de telefon al dr. Parvu.

Dr. Parvu Ioan - numar de telefon
De SIMONA pe 16 Aprilie 2012

Buna, as dori si eu nr. de telefon mobil a lui dr. Parvu Ioan. Va multumesc.

Dr. Parvu Ioan
De Jo pe 25 Mai 2011

Unde ai nascut?

Dr. Parvu Ioan
De Gania valentina pe 18 Mai 2011

Este un om deosebit, eu am nascut cu dumnealui in 2003. Mama mea tot la el se duce, iar eu am tot recomandat, din rude sau prietene sa nasca tot cu el. Nu am decat cuvinte de lauda. Este un profesionist chiar si acum dupa atati ani. Ma simt in siguranta cind merg cu vreo problema, si nu consult niciodata alt medic. Este foarte carismatic si cu un respect cum rar mai intalnesti. Ma rog tot timpul sa-i dea Bunul Dumnezeu. Multa sanatate rabdare si putere de munca. La multi multi multi ani in aceasta meserie! Va iubesc si va respect din tot sufletul meu.

Contact Dr. Parvu Ioan

Adresa

Bulevardul Marasesti, 17, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitalul-elias.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.