• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Parau Corina

Dr. Parau Corina - doctor in stiinte medicale cu o experienta de peste 30 de ani in medicina si 25 de ani in specialitatea obstetrica - ginecologie.

Dr. Parau Corina - doctor in stiinte medicale cu o experienta de peste 30 de ani in medicina si 25 de ani in specialitatea obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet medical individual obstetrica - ginecologie Dr. Parau Corina

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0740.164.124 / 0746.807.759

Opinii utilizatori

lipsa de respect
De Guess who pe 19 Octombrie 2019

buna ziua tuturor . ca sa fim bine intelesi este vb despre dna Parau Corina specialitate obstetrica-ginecologie cu cabinet individual in cadrul spitalului Burghele soseaua panduri: o asazis ,, doamna ,, de tip comunist a carei prima intrebare va fii ,, unde lucrati ,, si nu cum va simtiti . m am dus cu recomandare si ca sa-si aduca aminte a trebuit sa raspund cu ce se ocupa persoana respectiva asta dupa ce interpelat o doamna mai in varta spunand ca nu are timp si sa vina altadata , dupa care a plecat la barfa in alte cabinete si a intrat pe usa exact la ora cand eram programata . o femeie uracioasa si cu obisnuinte comuniste de superioritate fara empatie fata de persoanele de acelasi sex cu dansa .consultatia scumpa urmata de recomandare de urgenta analize scumpe cu laboratorul unde are ,, relatii procentuale ,,DE EVITAT ACEASTA MUIERE dctor

Dr. Corina Parau
De Miriam_80 pe 18 Ianuarie 2019

Nu contest profesionalismul doamnei doctor, dar comunicarea lipsita de empatie si bazata pe reprosuri sau jigniri lasa de dorit . Pacat ! Am fost de cateva ori si m- am simtit umilita . Si noi pacientii avem studii , dar in alta specialitate si meritam respect .

Un suflet mare!
De Cibanu Andreea pe 17 Iunie 2017

O doctorita cum nu prea gasesti asa ceva. Un om minunat cu suflet mare!

Nastere
De Adelina Mac pe 07 Mai 2014

Imi puteti spune, va rog, cat v-a costat nasterea cu dna dr. Parau Corina si unde ati nascut?
Va multumesc!

Dr. Parau Corina
De Alexandra Grosu pe 21 Martie 2013

Un medic extraordinar, chiar daca uneori o prinzi in toane. A avut grija de mine, intr-un moment foarte greu, fara sa-mi ceara ceva in schimb. Pe tot parcursul internarii s-a interesat de starea mea, iar la urmatorul control m-a dojenit pt. ca nu am venit mai repede iar putinele vorbe au fost sfaturi pe care si acum le pastrez in minte. Toata stima!

Dr. Parau Corina
De Mihaela neacsu pe 07 Martie 2011

Un om si un medic de nota 10. Am nascut cu doamna doctor si pot spune numai cuvinte de lauda la adresa dansei. Felicitari sunteti minunata.

Dr. Parau Corina
De Raluca pe 30 Septembrie 2010

Comunicare si atitudine excelenta fata de pacienti.

Dr. Parau Corina
De Cristina2003 pe 04 Iunie 2010

Eu am nascut cu doamna Parau si a fost foarte bine. Bebelusa mea a venit pe lume in ajunul Craciunului si doamna doctor a fost langa mine tot timpul, chiar si in ziua de Craciun a venit la spital sa vada cum ne simtim. Toata stima pentru dansa.

Contact Dr. Parau Corina

Adresa

Panduri , 20 , Bucuresti, Sectorul 5

Telefon 0740.164.124
Site www.paraucorina.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.