• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Oprisanu Carmen
11 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Oprisanu Carmen

Dr. Oprisanu Carmen, medic primar obstetrica-ginecologie - sef sectie, Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Botosani.

Dr. Oprisanu Carmen, medic primar obstetrica-ginecologie - sef sectie, Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Botosani.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Botosani

pentru programari si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0231.584.017 / 0231.584.018 / 0231.584.019

Opinii utilizatori

un medic extraordinar
De Stefania pe 20 Iulie 2016

un medic extraordinar, care m-a incurajat enorm si m-a ajutat enorm. Ambele sarcini au fost supravegheate de ea si totul a decurs perfect.

Super
De Deea pe 19 Martie 2014

E super, o doctorita de milioane.

Un om si un profesionist desavarsit
De Elena pe 18 Noiembrie 2012

Este medicul care m-a ajutata atat moral cat si din punct de vedere medical sa aduc pe lume un copil sanatos si nu in ultimul rand frumos. Am avut parte de sfaturile dumneaiei la orice ora din zi si din noapte, a stiut cum sa-mi risipeasca orice urma de indoiala si de teama ca lucrurile nu vor decurge normal. Am avut incredere deplina in profesionalismul ei, am urmat cu strictete fiecare sfat si bine-nteles tratamentul, iar acum sunt o mamica fericita. O consider un om cu O mare si un medic de nota 100.

Dr. Oprisanu Carmen
De Simona pe 21 Martie 2011

Eu am nascut acum 2 ani la maternitatea Botosani cu d-na Oprisanu. Este un medic super.

Dr. Oprisanu Carmen
De Gianina pe 22 Ianuarie 2011

Un medic excelent, nota 10 e prea mica. Am venit de la Dorohoi pentru ca imi plecase medicul in concediu. S-a comportat excelent!

Dr. Oprisanu Carmen
De Sabina pe 19 Ianuarie 2011

Cea mai buna doctorita pe care am intalnit-o, am nascut cu ea 2 copii si a fost foarte ok pot sa spun ca e atenta si nu are pretentii deloc. M-a cusut de 2 ori si nu se vede deloc asa de bine a lucrat. Mergeti la ea cu cea mai mare incredere.

Dr. Oprisanu Carmen
De Laura pe 11 Decembrie 2010

Eu am pierdut o sarcina la 6 saptamani. Ea m-a chiuretat chiat daca nu eram pacienta ei, deoarece eu am medicul meu la Iasi, dar din pacate atunci medicul meu era in concediu si m-a ajutat dumneaei sa trec peste acel moment greu din viata mea. Acum sunt in perioada de refacere dupa chiuretaj, iar daca se va mai intampla sa raman insarcinata din nou, fara ezitare voi fi pacienta dumneaei. S-a purtat foarte frumos cu mine si a lucrat cu grija.
Numai de bine despre acest medic si mergeti cu incredere la dumneaei.

Dr. Oprisanu Carmen
De Laura pe 11 Decembrie 2010

O persoana deosebita.

Dr. Oprisanu Carmen
De Rp pe 09 Decembrie 2010

Un medic deosebit, eu am nascut natural si ea m-a asistat la nastere la 5 dimineata. Raspunde la telefon la orice ora, te incurajeaza in orice moment, nu cere absolut nimic de la pacienti, se ocupa de toate pacientele in mod egal.

Dr. Oprisanu Carmen
De Elena pe 10 Noiembrie 2010

Dr. de nota 10, sunt la ea de 3 ani si e ok din toate punctele de vedere.

Contact Dr. Oprisanu Carmen

Adresa

George Enescu, 6, Botosani, Botosani

Telefon 0231.584.017 / 0231.584.018 / 0231.584.019
Site www.sogbt.ro
Email sogbt@artelecom.net; sogbtsogbt@yahoo.con
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.