• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Oprea Olimpia
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Oprea Olimpia

Dr. Oprea Olimpia medic primar obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Athena din Timisoara.

Dr. Oprea Olimpia medic primar obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Athena din Timisoara.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul Athena Timisoara

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0256.270.000

Opinii utilizatori

O recomand cu drag
De Loredana pe 13 Aprilie 2013

Am nascut de 2 ori asistata de D-na Dr. Oprea Olimpia, este o persoana deosebita care pune suflet in acesta profesie. Am simtit ca este alaturi de mine este o buna prietena, nu un medic.

doctorita mea
De Moraru iudita pe 17 Aprilie 2012

in urma cu aproape 5 ani eram o tanara de numai 19 ani la prima sarcina cu emotii si suspans la maxim dar doamna doctor a stiut cum sa ma incurajeze si am nascut un baietel datorita dansei careia ii multumesc din tot sufletul.daca as mai fii inca o data insarcinata tot cu dansa as dori sa nasc.cu tot respectul daniela

Cea mai buna doctorita
De Kristine sas pe 01 Martie 2012

Este cea mai buna doctorita, am nascut cu dansa acum 14 ani, a fost alaturi de mine tot timpul, desi era in concediu cand am nascut, venea in fiecare zi de acasa la spital in vizita. E o femeie extraordinara si un doctor foarte bun.

Doamna doctor, o prietena veche
De Bojin Ramona pe 09 August 2011

Am nascut acum 4 ani cu doamna doctor si eram asa speriata, dar s-a purtat asa frumos de aveai impresia ca este o prietena veche care v-a face totul ca sa te ajute, acum sunt insarcinata si tot la ea ma voi duce.

Dr. Oprea Olimpia
De Solschi Lidia - Eliza pe 20 Mai 2011

Am avut placerea, de a naste de doua ori cu d-na dr. Olimpia Oprea, si pot sa spun ca este o persoana deosebita, de mare incredere, care pune suflet in tot ce face.

Dr. Oprea Olimpia
De Oli pe 14 Ianuarie 2011

Este o doctora extraordinar de buna. Eu am facut un chiretaj cu anestezie totala si nu am simtit nimic. Va recomand sa mergeti la ea e foarte calda vorbeste frumos si iti trece frica. Multa sanatate.

Contact Dr. Oprea Olimpia

Adresa

Calea Aradului, 113, Timis, Timisoara

Telefon 0256.270.000
Site www.athenahospital.ro
Email contact@athenahospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.