• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
15 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
cabinet individual
; centru medical

Dr. Onofriescu Mircea

Dr. Onofriescu Mircea - profesor universitar la Universitatea de Medicina Iasi, doctor in Stiinte Medicale, medic primar in obstetrica si ginecologie. Cabinetul propriu este dotat cu ecograf pentru ecografie 3D/4D si ofera consultanta si expertiza in probleme legate de:
- fertilizare in vitro in cadrul centrului medical Omini...

Dr. Onofriescu Mircea - profesor universitar la Universitatea de Medicina Iasi, doctor in Stiinte Medicale, medic primar in obstetrica si ginecologie. Cabinetul propriu este dotat cu ecograf pentru ecografie 3D/4D si ofera consultanta si expertiza in probleme legate de:
- fertilizare in vitro in cadrul centrului medical Omini Clinic;
- monitorizarea sarcinii;
- consultatii ginecologice.

obstetrica-ginecologie

Obstetrica-ginecologie

Cabinet Prof. Univ. Dr. Mircea Onofriescu si Centrul Medical Omini Clinic

luni, marti, vineri: 15:00 - 19:00;
sambata: 9:00 - 13:00

dupa ora 15 la tel. 0232.27.65.66;
pentru urgente: 0744.54.67.11

Opinii utilizatori

Tirnoveanu
De 2you4ever pe 23 Noiembrie 2010

De ce nu intri la numele dumneaei?
https://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Tirnovanu-Mihaela-s4337.html

Dr. Onofriescu Mircea
De 2you4ever pe 23 Noiembrie 2010

Super profesionist. De fiecare data cand am fost la el m-a ascultat, m-a consultat cu atentie si mi-a dat tratamentele potrivite.

Dr. Onofriescu Mircea
De Dana pe 10 Octombrie 2010

Foarte bun.

Dr. Onofriescu Mircea
De Anghelina pe 21 Martie 2010

Buna ziua, doamna doctor Tarnoveanu ce program are? Care este pretul consultatiei?
Analiza Papanicolau la ce pret este?
Va multumesc.

Dr. Onofriescu Mircea
De Anutza_zuzzy pe 19 Februarie 2010

As dori si eu sa stiu cand costa la clinica dumneavoastra o consultatie. Multumesc

Contact Dr. Onofriescu Mircea

Adresa

Bacinschi, 2, Iasi, Iasi

Reper et. 1, ap. 3
Telefon 0232.27.65.66;
0744.54.67.11
Site www.onofriescu.ro
Email ono@mail.dntis.ro;
mirceaonofriescu@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.