• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Oancea Mihaela
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Oancea Mihaela

Dr. Oancea Mihaela medic specialist obstetrica - ginecologie, Cabinetul de obstetrica ginecologie, Societatea Civila Medicala Radusan.

Dr. Oancea Mihaela medic specialist obstetrica - ginecologie, Cabinetul de obstetrica ginecologie, Societatea Civila Medicala Radusan.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinetul de obstetrica ginecologie, Societatea Civila Medicala Radusan

Opinii utilizatori

Dr.Oancea Mihaela
De Ioana pe 19 Septembrie 2016

Am nascut cu dansa o fetita si sa stiti ca a stat langa mine pana cand am nascut,la stanca in 2015 iulie;si nu e materialista asa cum precizeaza gurile rele.Nu am avut nici o infectie dupa nastere,a fost nastere normala si m-a vizitat in fiecare zi cat am stat in spital(3 zile).E un doctor foarte bun si omenos.O recomand oricui cu mare incredere.

De evitat aceast doctor
De Ioana pe 15 Septembrie 2016

Un medic neprofesionist. Am fost la dansa la o clinica privată. In MAX 10 min am fost consultată si am primit un tratament deși tot ii spuneam doamnei ca sunt alergică la ce imi prescrie. Cred ca nu știe alt tratament decât cel recomandat. M-a expediat cat de repede a putut. Nici nu am ajuns bine la receptie ca ea era deja la usa. Evident ca tratamentul prescris nu mi-a făcut decât mai mult rau.

Dr. Oancea Mihaela
De Hilda pe 09 Noiembrie 2013

Am nascut doi copii minunati cu d-na doctor Oancea Mihaela. Am avut probleme mari pentru a duce o sarcina, dar s-a dedicat trup si suflet. La a doua sarcina chiar nascuse si dansa (eu fiind in luna a sasea), dar oricand am sunat-o, mi-a raspuns. Sunt din Baia Mare, aici nici un doctor nu-mi garanta ca voi avea copii, dar dansa a stiut. O recomand din suflet.

Dr. Oancea Mihaela
De Valentina Rusu pe 31 Octombrie 2012

Imi urmareste sarcina si am numai cuvinte de lauda la adresa dansei.

Un medic, o femeie si o mamica extraordinara
De Manea Ioana Raluca pe 30 August 2012

Am nascut in 30 iunie 2012 (de ziua mea) cu doamna doctor Oancea. Desi, a fost prima nastere si mi-a fost teama la inceput am avut siguranta si linistea ca este o profesionista o respect, o admir si cu siguranta voi apela din nou la dansa cand va veni urmatorul copilas.

Profesionista
De Raluca Pasca pe 09 Februarie 2012

Am nascut pe data de 26.12.2011 cu doamna doctor Oancea Mihaela la spitalul Stanca si totul a decurs in cele mai bune conditii. A fost alaturi de mine pe tot parcursul nasterii, moasa fiind prezenta doar cand a trebuit scos copilul si toatea acestea s-au intamplat in a 2 zi de Craciun.
Eu ii multumesc si o recomand cu caldura!

Dr. Oancea Mihaela
De Mariana maries pe 21 Iunie 2011

O doctorita profesionalista, sufletista, modesta, sociabila.

Dr. Mihaela Oancea
De Roxy123 pe 18 Aprilie 2011

Si eu am nascut cu D-na Dr. Mihaela Oancea si nimic din ceea ce citesc mai sus nu mi s-a intamplat. Eu am fost multumita de-a lungul sarcinii pe care mi-a urmarit-o inca de la inceput si incheind cu nasterea care a avut loc la 3 dimineata si D-na doctor a fost langa mine. Numai cuvinte de lauda privind profesionalismul si solicitudinea dansei. Daca vom mai avea un copilas vom apela din nou la ea.

Dr. Oancea Mihaela
De Craciuneac Zorica pe 21 Ianuarie 2011

Am nascut cu aceasta doctorita - Oancea Mihaela. A fost o mare greseala. Trebuia sa isi intrebe colegii ce sa faca, isi schimba parerea de la o zi la alta, in final a iesit un dezastru . Consider ca Spitalul Stanca si seful sectiei de la lauze, dr. Zbarciu, se fac deopotriva vinovati de ce a trebuit sa patimesc. Pentru a face cat mai cunoscut indiferenta si blazarea acestora , am facut un blog pe care am sa-l popularizez mereu, ca sa stie lumea cu ce si cu cine se confrunta si sa ia atitudine. Pagina de web are urmatoarea adresa https://informatii-a-z.blogspot.com/. sau pur si simplu tastati cuvintele cheie spitalul stanca in google ma veti gasi in pozitii tot mai sus.

Contact Dr. Oancea Mihaela

Adresa

Constanta, 8, Cluj, Cluj Napoca

Site www.radusan.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.