• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Novak Tibor
13 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
maternitate

Dr. Novak Tibor

Dr. Novak Tibor, medic primar obstetrica-ginecologie, Szeged.

Dr. Novak Tibor, medic primar obstetrica-ginecologie, Szeged.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

Maternitatea Szeged;

Opinii utilizatori

Dr. Novak Tibor
De Denisa pe 28 Decembrie 2011

Da, sustin si eu aceste laude, acest dr. in urma cu o saptamana m-a ajutat sa aduc pe lume un bebe minunat. S-a comportat foarte frumos, cu mult calm, profesionalism. Il recomand cu caldura si sa aveti incredere in dr. Novak deoarece a stiut in fiecare moment ceea ce trebuie sa faca chiar daca au fost unele complicatii. Tot respectul pentru acest om valoros.

Dr. Novak Tibor
De Cristina arad pe 06 Iunie 2011

Este un om extrordinar si un medic pe cinste. Am fost operata de dr. Novak de chist ovarian. Operatia a decurs bine si eu ma simt foarte bine. Daca pana acum am avut doar cuvinte de lauda, pentru el, doar atat ar fi prea putin. Superlativul superlativului e prea putin. Mii de multumiri pentru grija, rabdarea si atentia acordata.

Dr. Novak Tibor
De Cristina pe 31 Mai 2011

Mii de multumiri, domnului dr. Novak Tibor, pentru grija, rabdarea si atentia acordata.

Dr. Novak Tibor
De Sweet pe 26 Mai 2011

Buna! Faptul ca dl.dr. este un om deosebit si un medic foarte bun, este un lucru cert, avand in vedere ca il confirmati si voi.

@sanda arad: Vreau sa intreb ce fel de interventie ai suferit pentru fibrom? Clasica, laparoscopica, embolizare. Imi poti da ceva detalii. Multumesc. Ma puteti ajuta ce preturi are dl.dr.la consultatie si nu numai? Multumesc.

Dr. Novak Tibor
De Alina pe 29 Aprilie 2011

Pentru mine acest dr. inseamna speranta. In tara mi s-a recomandat de catre dr nostrii sa ma gandesc la adoptie, dumnealui in schimb a zis ca dupa un set de analize pe care trebuie sa le fac o sa fac si un copil. Toata increderea mea sta in dumnealui si numai faptul ca acum gandesc pozitiv inseamna mult in viata mea. Ii multumesc anticipat, nota 10, amabil, respectuos, dedicat meseriei.

Dr. Novak Tibor
De Ildiko - Timisoara pe 18 Aprilie 2011

Buna, am citit mesajul tau despre interventie pt fibrom. Daca vrei sa vb sa aflu mai multe detalii? Se poate?

Dr. Novak Tibor
De Sanda arad pe 25 Martie 2011

Am fost operata de dr. Novak de fibrom uterin in urma cu o luna dupa care ma simt foarte bine datorita acestui doctor extraordinar care merita toata stima. Nu am cuvinte sa-i pot multumi, il recomand cu toata increderea. Si asistentele de acolo s-au purtat foarte frumos avand in vedere faptul ca eu nu prea stiut sa vorbesc maghiara.

Dr. Novak Tibor
De Edit timisoara pe 27 Februarie 2011

Ati pus prea putine stelute fata de cata apreciere merita acest om minunat. Stimate dl.dr.Novak Tibor va multumesc pentru ceea ce ati facut pentru mine. Va port o stima deosebita si va recomand fara ezitare tuturor.

Dr. Novak Tibor
De Edit timisoara pe 27 Februarie 2011

Am avut o interventie laparoscopica care a decurs foarte bine datorita profesionalismului acestui medic deosebit si a intregii sale echipe. Sa ii dea Dumnezeu sanatate multa lui si familiei. Il recomand cu caldura.

Dr. Novak Tibor
De Denisa pe 18 Decembrie 2010

Recomand cu foarte mare caldura, pe langa faptul ca e un om minunat este si un medic excelent.

Contact Dr. Novak Tibor

Adresa

-

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.